https://www.facebook.com/skyrec.ba?fref=tsMCMXLVI je napisao/la:Neka dobro je sto su i oni tu, jer i oni misle najbolje klubu samo na drugi nacin.bordobijeli je napisao/la:ma cudni smo ti mi ,stalno bi da mjenjamo po 15 igraca u sezoni vidim neki kao hvale zrinjsski se pojacava a mi da smo doveli ova dva igraca svi bi rekli kakvi su ovo polovnjaciMCMXLVI je napisao/la:Neki dan Bica, sinoc Mesa, danas Stojcev a veceras? Fino svaki dan od igraca do igraca haha. Evo da i ja predlozim jednog za veceras - Rustemovic!
Niko nikad ne pise o njemu, zasto? Zato sto mislim da je Ibrakovic fulio sa njim, ali ono bas da valja. Po meni je dobio dosta prilika da se pokaze, pogotov kod Kodre..muka mi dodje kad pojedinici pocnu nevalja Tatomirovic,bilbija ,okic,puzigaca ,kalasi,rustemovic,berberovic,stojcev ,protic,kovacevic itd itd ma nama niko nije dobar
![]()
![]()
Dali mozda neko ima video drona sto je letio iznad vasih glava?Bilo bi dobro pogledati sampionsku utakmicu i atmosferu iz drugog ugla.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
rustem ovu polusezonu se pokazao kao sjajan igrac kada treba zatvoriti utakmicu,klasicni destruktivac mnogo trke u sve duele ulazi beskompromisno a 22 godine.
Samo Sarajevo
Konacno! Ja dosada bezveze trazio. Hvala ti 
edit. Mocnooo

edit. Mocnooo

Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 04 jun 2015, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
rustemovic je duplo bolje odigrao polusezonu od one polusezone cimija kada je tek dosao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- HordasDobrinja
- Kontakt:
Ovo je samo verzija kad izlaze na stadion igraci
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !
-
- Kontakt:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Na derbiju kone nama prilike nisu stvorile kako je Rustemovic usao , na njega se ozbiljno moze racunati.
Napustio je BM, e sad koliko je realno da ga mi smotamo ostaje da se vidi..Kahric1991 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/nikola-jeli ... ler/161494
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro si, kad se samo sjetim koliko smo Purica ganjali i vidi sad belajaR2D2 je napisao/la:Kojeg god smo igraca prizivali dugo vremena, nakon sto bi taj dosao pokazao se kao promasaj.
Samo radi tog razloga ne bih dovodio Hebibovica, a inace radi se o dobrom igracu.

Trebamo pokusati da ga dovedemo, mlad igrac + bio bi zeljan dokazivanja.joker90 je napisao/la:Napustio je BM, e sad koliko je realno da ga mi smotamo ostaje da se vidi..Kahric1991 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/nikola-jeli ... ler/161494
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
po tvom ako te jedna plavuša nogira, ti nikada vise sa plavušom ne bi bio u vezi?kengur je napisao/la:Dobro si, kad se samo sjetim koliko smo Purica ganjali i vidi sad belajaR2D2 je napisao/la:Kojeg god smo igraca prizivali dugo vremena, nakon sto bi taj dosao pokazao se kao promasaj.
Samo radi tog razloga ne bih dovodio Hebibovica, a inace radi se o dobrom igracu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Švabo je to

ElCartel11 je napisao/la:Goran Cvijanovic iz Rijeke mislim da je sad slobodan igrac, igrao je za Maribor u Evropi tako da ima iskustva, ima par nastupa za Slo repku, 28 godina, igra na poziciji gdje i Cimi tako da ...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma nemam ja nista protiv plavusa lave, ali zeni mi nije drago da ih ganjam nikakoPantelija je napisao/la:po tvom ako te jedna plavuša nogira, ti nikada vise sa plavušom ne bi bio u vezi?kengur je napisao/la:Dobro si, kad se samo sjetim koliko smo Purica ganjali i vidi sad belajaR2D2 je napisao/la:Kojeg god smo igraca prizivali dugo vremena, nakon sto bi taj dosao pokazao se kao promasaj.

Sad ozbiljno, ne moze se generalizovati ali kad se sjetim par imena koja smo cekali ko' sunce ozeblo a na kraju corak pa covjek pomalo postane praznovjeran.
Mozda sam nerealan ali ocekujem da ce 6-7 igraca otici da naprave mjesto za 4-5 pojacanja i par juniora.
-
- Kontakt:
To je to ,vidis kako sjajno suradjiva sa Radovcem hehePerryFred je napisao/la:
Švabo je to
ocito ovdje mnogi cimija pamte samo ovu zadnju sezonu i po a ne i onu prvu polusezonu, mislim Rustemovic je igrac koji izadje prljavog dresa, za mene dovoljno, svakako na poziciji koju igra od njega ne ocekujem golove kao sto nisam ni od CimirotaPantelija je napisao/la:rustemovic je duplo bolje odigrao polusezonu od one polusezone cimija kada je tek dosao
Pyro is not a crime !
- 4R5EN4L8IH
- Kontakt:
Pratite me sad. Bit ću kao Jack Wilshere neki dan na paradi 
Šta mislimo o Želji?
- SRANJE!
Šta mislimo o sranju?
- ŽELJO!

Šta mislimo o Želji?
- SRANJE!
Šta mislimo o sranju?
- ŽELJO!
Brate jos si jednom prekidao normala diskusije ovdje kad si pisao one gluposti za Sejfudina Tokica koliko se ja sjecam. Ako nemas svoje misljenje o onome o cemu raspravljamo nemoj ni prizivati kone pisanjem ovakvih gluposti! Pozz4R5EN4L8IH je napisao/la:Pratite me sad. Bit ću kao Jack Wilshere neki dan na paradi
Šta mislimo o Želji?
- SRANJE!
Šta mislimo o sranju?
- ŽELJO!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma 100 puta se ponavljam al i 1'01 prvi cu...Subic i Hebibovic se ljudi moraju dovesti..to nije naucna fantastika jbmu misa..
pgt sto nam skripi na bekovskim pozicijama,a Radosa i Kallasija/Barica nogirati brate dragi..
pgt sto nam skripi na bekovskim pozicijama,a Radosa i Kallasija/Barica nogirati brate dragi..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- 4R5EN4L8IH
- Kontakt:
Dobro, neću ih prizivati ionako su muki. Hihi.
Evo ja mislim da bi bilo super da dovedemo Emira Spahića. Kad je mogao Dinamo, možemo i mi. Trenutno imamo više para od njih.
Evo ja mislim da bi bilo super da dovedemo Emira Spahića. Kad je mogao Dinamo, možemo i mi. Trenutno imamo više para od njih.
Trenutno korisnika/ca: Fudo, Taree, Varijantas8 i 57 gostiju.