hau jes noubadblueboylivno je napisao/la:Zašto ne? Ispadnu dogodine, vrate se odmah.

Moderator/ica: GracanicaAA
hau jes noubadblueboylivno je napisao/la:Zašto ne? Ispadnu dogodine, vrate se odmah.
Je si li siguran.Nema sanse da pobijedis u kaknju.Ja sam spreman da sudiju nagradim sa jedno 10 000.eura .To je samo na kafu.mak_033 je napisao/la:Sljedece sezone Premijer Liga se igra u Gabeli. Crknite dusmani
Pa to je logično igra se odlučujća utakmica za ulazak u Premijer Ligu BiH,zašto ne bi sudio premijerligaški sudac?Benjo_AFC86 je napisao/la:GOŠK odbija igrat ako ne bude premijerligaški sudija u nedjelju
Neznam ziheru u čemu je problem ako ja više gotivim GOŠK nego Mladostziher je napisao/la:E moj Cokara stvarno si kralj da nema dalje
Pa što se onda javljaš kad ja dajem podršku Gošk-u ?A to koga ti gotiviš i qurac me zaboliziher je napisao/la:Ma nije uopce problem i ja vise gotivim Radnicki nego Bratstvo
Kazes da si intelektualac a qurac ti ne izlazi iz usta .U tvojim komentarima se stalno spominje qurac.Odmori malo ba.cokara je napisao/la:Pa što se onda javljaš kad ja dajem podršku Gošk-u ?A to koga ti gotiviš i qurac me zaboliziher je napisao/la:Ma nije uopce problem i ja vise gotivim Radnicki nego Bratstvo
Kriva percepcija, najbolje vrijeme za ulazak, imas igru od prvog do zadnjeg kola, ispadas, a kuci uzimas bodove, niko nije siguran. Znaju u Gosku kako se to radi, volio bi da opet sezonu plati Sloboda, gnjil klub.Grdan je napisao/la:Tko god uđe samo će bezveze trošiti pare jer iduće sezone ispada 6 klubova iz premijer lige.
Hvala punoAndroid je napisao/la:Lavovi nek vam je sa srecom protiv Mladosti, cekamo vas u PL
bavariapivo je napisao/la:hajd´te gabeljani pokorite selo do Kaknja
kakanjac62 je napisao/la:bavariapivo je napisao/la:hajd´te gabeljani pokorite selo do Kaknja
Cuj pokorite selo kod Kaknja.Pa to selo je vece od Gabele.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.