FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 04 jun 2015, 16:40

Za Rustema vazi ona nit smrdi, nit mirise. Dati mu jos jednu sezonu prije nego ga proglasi neko za promasaj.
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 jun 2015, 16:41

MCMXLVI je napisao/la:Neki dan Bica, sinoc Mesa, danas Stojcev a veceras? Fino svaki dan od igraca do igraca haha. Evo da i ja predlozim jednog za veceras - Rustemovic! :mrgreen:

Niko nikad ne pise o njemu, zasto? Zato sto mislim da je Ibrakovic fulio sa njim, ali ono bas da valja. Po meni je dobio dosta prilika da se pokaze, pogotov kod Kodre.
E on mi je nejasan do kraja :D Kad je tek presao kod nas, objavio sliku sa treninga kako dodaje loptu, neki lik iz OFK mu koment. : ´´Jel to standardna tvoja, jaka i nikome´´
Tad mi je sve bilo jasno hahahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

HordasDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la HordasDobrinja » 04 jun 2015, 16:41

MCMXLVI je napisao/la:Neki dan Bica, sinoc Mesa, danas Stojcev a veceras? Fino svaki dan od igraca do igraca haha. Evo da i ja predlozim jednog za veceras - Rustemovic! :mrgreen:

Niko nikad ne pise o njemu, zasto? Zato sto mislim da je Ibrakovic fulio sa njim, ali ono bas da valja. Po meni je dobio dosta prilika da se pokaze, pogotov kod Kodre.
Ajd bratu napravi fin avatar velkoskog :D
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jun 2015, 16:42

ma cudni smo ti mi ,stalno bi da mjenjamo po 15 igraca u sezoni vidim neki kao hvale zrinjsski se pojacava a mi da smo doveli ova dva igraca svi bi rekli kakvi su ovo polovnjaci :lol: .muka mi dodje kad pojedinici pocnu nevalja Tatomirovic,bilbija ,okic,puzigaca ,kalasi,rustemovic,berberovic,stojcev ,protic,kovacevic itd itd ma nama niko nije dobar :crazy: :crazy:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 jun 2015, 16:43

Meni je legao Rustem kao igrač, ako bude radio ozbiljno i klonio se nesportskog života, može svašta bit od njega. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 04 jun 2015, 16:48

Tražite igrača koji ce znati probiti po strani, ubaciti loptu, spreman, tehničar, kvalitete za evropske utakmice ? Pa ako ćete naći boljeg od Hebibovića. Haj što je "jeftin" u odnosu na neka imena koja spominjete iz HNL ili JSL , još je i domaći igrač, zahvalan do pm , a pored toga bi se razvijao onako kako treba i igrač koji je mlad i ima prostora za napredak, možda i za zaradu finu s obzirom da uprava Veleža ne zna šta radi. Iako mi nije drago što ide, ali ako već mora nek ide kod vas. Ovu polusezonu nije bio na nivou, mozda zato jer nije htio da se povrijedi iako je bio rovit. Potpuno spreman, motivisan i solidno plaćen Anel Hebibović bi vam došao bolje od bilo kojeg ovog što spominjete na beku :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jun 2015, 16:50

Hahaha ma hebes njega, daj ti meni avatar!

Ne znam, meni je Rustemovic jedno veliko pitanje. Meni on ni u jednom momentu nije nista pokazao, kao npr. Suljic i Cimi na pocetku. Bukvalno nista, pa da mogu reci bice tu makar nesta. Ali slazem se, treba mu dati jos jednu sansu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

HordasDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la HordasDobrinja » 04 jun 2015, 16:52

MCMXLVI je napisao/la:Hahaha ma hebes njega, daj ti meni avatar!

Ne znam, meni je Rustemovic jedno veliko pitanje. Meni on ni u jednom momentu nije nista pokazao, kao npr. Suljic i Cimi na pocetku. Bukvalno nista, pa da mogu reci bice tu makar nesta. Ali slazem se, treba mu dati jos jednu sansu.

Hvala :kafa:
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 jun 2015, 16:52

Meni daje nadu jedino sto je Rustem borac, zeljan rada, igre...
A dobro ovaj rece za Hebibovica, slobodan igrac, moze igrati i beka i krilo... Kakav crni Zeljkovic :facepalm: sta sve nece insan procitati ovdje...

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 04 jun 2015, 16:53

shaman7 je napisao/la:Tražite igrača koji ce znati probiti po strani, ubaciti loptu, spreman, tehničar, kvalitete za evropske utakmice ? Pa ako ćete naći boljeg od Hebibovića. Haj što je "jeftin" u odnosu na neka imena koja spominjete iz HNL ili JSL , još je i domaći igrač, zahvalan do pm , a pored toga bi se razvijao onako kako treba i igrač koji je mlad i ima prostora za napredak, možda i za zaradu finu s obzirom da uprava Veleža ne zna šta radi. Iako mi nije drago što ide, ali ako već mora nek ide kod vas. Ovu polusezonu nije bio na nivou, mozda zato jer nije htio da se povrijedi iako je bio rovit. Potpuno spreman, motivisan i solidno plaćen Anel Hebibović bi vam došao bolje od bilo kojeg ovog što spominjete na beku :D
Baš vala. Meni je ok igrač, odlično bi se uklopio. Ima sve što nam treba, a mi imamo sve što njemu treba. Samo još rumeni iz Klokotnice treba poradit da ga dovede..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 04 jun 2015, 16:55

Odavno se povlači jedna informacija da nam na ljeto dolazi igrač mostaraca, informacija veoma pouzdana, e ko je?
Pretpostavljam da je Hebibović.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jun 2015, 16:56

Rustem je dosao iz male ekipe na polusezoni u tim kod kojeg je titula bila IMPERATIV i gdje je pritisak ogroman. Sigurno da nije njemu bilo lako da pokaze najbolje sto moze kad zna da je istok ko zapeta puska i da ceka gresku da ti j... sve. Iduca sezona je sa puno manje pritiska i navijaci su smireni titulom, aBd iduce godine neka pokaze zasto je doveden.
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 jun 2015, 16:57

Ne znam ko se bunio protiv Hebibovića, zar ima onih koji ga ne bi voljeli vidjet kod nas? :O
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 jun 2015, 16:57

Samo još rumeni iz Klokotnice treba poradit da ga dovede..

:evil: :evil: :evil: :evil:

Cemu ovo brate moj. Taj isti ´´Rumeni´´ ti je doveo Benku, Jajala... Stvarno nekad pomislim da mi uopste ne zasluzujem niti ovako organizovan Klub, niti ovu Upravu kojoj se divim !!!!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 jun 2015, 16:58

Goran Cvijanovic iz Rijeke mislim da je sad slobodan igrac, igrao je za Maribor u Evropi tako da ima iskustva, ima par nastupa za Slo repku, 28 godina, igra na poziciji gdje i Cimi tako da ... :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

shaman7
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la shaman7 » 04 jun 2015, 16:58

hilmo je napisao/la:Odavno se povlači jedna informacija da nam na ljeto dolazi igrač mostaraca, informacija veoma pouzdana, e ko je?
Pretpostavljam da je Hebibović.
Još se i prošle sezone spominjao , ali ništa, odlučio ostati Ani jos sezonu kod nas. Ako su vasi odustali zbog njegovih igara u ovoj sezoni, zajebali su se pošteno. Momak nije spreman i bio je povrijedjen, cim je bio oporavljeniji , pravio je razliku na terenu. Bas protiv vas u Vrapcicima je takticno odradjena stvar sa njim. Pokrili ste njega najviše, a ostali dobili prostor za igru, zato ste i izgubili, po meni. Zagonjajte ga opet i vaš je sigurno :D

R2D2
Kontakt:

Post Postao/la R2D2 » 04 jun 2015, 17:00

Kojeg god smo igraca prizivali dugo vremena, nakon sto bi taj dosao pokazao se kao promasaj.
Samo radi tog razloga ne bih dovodio Hebibovica, a inace radi se o dobrom igracu.
STOP MITOMANIJI!!!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 04 jun 2015, 17:00

joker90 je napisao/la:Rustem je dosao iz male ekipe na polusezoni u tim kod kojeg je titula bila IMPERATIV i gdje je pritisak ogroman. Sigurno da nije njemu bilo lako da pokaze najbolje sto moze kad zna da je istok ko zapeta puska i da ceka gresku da ti j... sve. Iduca sezona je sa puno manje pritiska i navijaci su smireni titulom, aBd iduce godine neka pokaze zasto je doveden.
A prijatelju doveden je i Cimirot iz male ekipe. Fazon je u tome što se momak ne snalazi. Možda ga koči što nema slobodu u igri ko što je imo u Drini, al koji bi mu trener dao slobodu pored Radovca i Cimirota. Nek zapne sad ako Cimirot ode i nek igra, nek dokaže da vrijedi.. To za istok mi je pun qrac. Camp Nou prima oko 95k ljudi, šta mislite da se ponašaju ko u pozorištu navijači tamo? Samo se kod nas psuje? I Cimi je šamare znao dobit pa je opet najbolji igrač PL.

@hilmo daj Bože da je istina..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 04 jun 2015, 17:10

Rustemovic je kod nas POLUSEZONU. Polako ljudi, budite realni. Malo koji igrac odmah eksplodira i bude odlican prvu polusezonu. Rustem ima dobar potencijal. Treba ga podrzati da se pokusa nametnuti. A struka i TEREN neka kazu svoje.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jun 2015, 17:19

bordobijeli je napisao/la:

ma cudni smo ti mi ,stalno bi da mjenjamo po 15 igraca u sezoni vidim neki kao hvale zrinjsski se pojacava a mi da smo doveli ova dva igraca svi bi rekli kakvi su ovo polovnjaci :lol: .muka mi dodje kad pojedinici pocnu nevalja Tatomirovic,bilbija ,okic,puzigaca ,kalasi,rustemovic,berberovic,stojcev ,protic,kovacevic itd itd ma nama niko nije dobar :crazy: :crazy:
Neka dobro je sto su i oni tu, jer i oni misle najbolje klubu samo na drugi nacin. :thumbup:

Dali mozda neko ima video drona sto je letio iznad vasih glava? :mrgreen: Bilo bi dobro pogledati sampionsku utakmicu i atmosferu iz drugog ugla.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 32 gosta.