NK Zvijezda Gradačac

Kapetan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kapetan » 03 jun 2015, 22:46

astra1922 je napisao/la:Bravo bravo.ovo se trazilo.akobogda bice stadion pun I bice zvijezda opet sampion[/size][/size].
Vjerujem da ce sada ostati vecina igraca posto je nedim ostao.ovo su lijepe vijesti.
Svi smo razocarani ispadanjem ali treba sve ostaviti iza sebe I krenuti svi ko jedan.volim te zvijezdo
Da se prisjetimo starih vremena. za te riječi se živi :D :thumbup:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 03 jun 2015, 22:53

Na nama je da se organizujemo da imamo jaku navijacku organizaciju da pratimo novu ekipu. Rezultati ne smiju izostati u tom slucaju.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 jun 2015, 23:04

Kakav crni povratak odmah prve sezone..Puno vecim od vas to nije uspjelo(Velez,Sloboda,Jedinstvo)..Drzite se vi Prve lige jer ako je nesvatite ozbiljno mogli bi brzo ispast i iz nje..Ima tu dosta ekipa koje su trenutno ispred zvijezde(Metalleghe,Gorazde,Jedinstvo pa i Banovici sa kukom)...
OFK Gradina Srebrenik

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 jun 2015, 23:26

Brcko87 je napisao/la:Kakav crni povratak odmah prve sezone..Puno vecim od vas to nije uspjelo(Velez,Sloboda,Jedinstvo)..Drzite se vi Prve lige jer ako je nesvatite ozbiljno mogli bi brzo ispast i iz nje..Ima tu dosta ekipa koje su trenutno ispred zvijezde(Metalleghe,Gorazde,Jedinstvo pa i Banovici sa kukom)...
A ti se drži svoje Gradine i ne piši gluposti ovdje :facepalm:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 jun 2015, 23:26

Ne sikiraj se komsija za nas.zvijezda je po organizaciji I infrastrukturi za vecinu pojam.mi smo igrali prvu ligu dvije sezone I znamo kakva je to liga.po svemu sudeci sada je lakse pogotovo zbog boljeg sudenja.mi cemo probati odma uci imamo se pravo nadati I to nam niko nemoze zabranit.vi se brinite o sebi mi cemo o sebi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 04 jun 2015, 00:05

Joj sto ne mogu ovih papaka sto odma krenu srat kako podcjenjujemo prvu ligu, ko sad to neka liga lafo, pa igrala je Zvijezda u kupu sa Mladosti DK i prosli smo lagano i nadigrali ih posteno i pokazali sta je premijer liga a sta prva liga federacije, tako da se vi ne sikirajte za Zvijezdu, mi smo svemirski brod za 80% ekipa koje igraju tu, Zvijezda je iz PL ispala vise nesrecno nego nespretno tako da cete vidjeti tek sta je Zvijezda :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 04 jun 2015, 00:20

Jos jedan sam info dobio da bih uskoro mogao biti sastanak privrednika na čelu sa Fadilom na temu stadion vjerovatno planirana je neka gradnja. Ovu Info sam dobio od dzeme spikera.
Moram se dotaknuti onih postova koji su ljudi pisali kako su bivši iz uprave gradili tribinu itd. Jesu gradili su samo sto su izgleda zaboravili da uplate te iste radove pa su spala ta dugovanja sada ovoj upravi na ledja. Mogu reći svaka čast ovim ljudima koji znaju svoj poso. Drugo koliko su samo ovi ljudi vratili duga prema suki turs smiješno je koliko su se neki prisili mi smo ovo mi smo ono a zadužili klub. Šta smo sve prošli prošle godine dobro da se ikako takmicimo.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 jun 2015, 08:34

Svaka čast ovo za Nedima. I još nešto da ne bude da ga samo blatim, svaka čast i za Pisku sa ovom informacijom je za muštuluka. Bilo bi dobro probati vratiti Savića, on je dobar igrač za ovu ligu, sada koliko je to realno ne znam ali to je moje mišljenje.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 04 jun 2015, 08:44

Netreba sumnjat da će Nedo odabrati dobre igrace kao pojedince čini mi se da je i naveo kao razlog ispadanja nekvalitet igraca. Gledam Seo Bućan iz Zelje je na klupi kod njih a igracsila pa neka ga dovedu na posudbu makar. :njanjanja:
Ja se nadam da ćemo makar 40% imati spremnije igrace fizički nego do sada. :bih: :bih:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 jun 2015, 09:24

reddragon001 je napisao/la:Jos jedan sam info dobio da bih uskoro mogao biti sastanak privrednika na čelu sa Fadilom na temu stadion vjerovatno planirana je neka gradnja. Ovu Info sam dobio od dzeme spikera.
Moram se dotaknuti onih postova koji su ljudi pisali kako su bivši iz uprave gradili tribinu itd. Jesu gradili su samo sto su izgleda zaboravili da uplate te iste radove pa su spala ta dugovanja sada ovoj upravi na ledja. Mogu reći svaka čast ovim ljudima koji znaju svoj poso. Drugo koliko su samo ovi ljudi vratili duga prema suki turs smiješno je koliko su se neki prisili mi smo ovo mi smo ono a zadužili klub. Šta smo sve prošli prošle godine dobro da se ikako takmicimo.
slažem se sa tobom i ja znam za ta dugovanja suki-toursu,ali bi više volio da su se nekako ta plaćanja poredala po prioritetima,kao npr. uplata PIO-MIO za Ešrefa Jašarevića da bi mogao čovjek otići u penziju(ovaj je previše dobar neće da je tuži a znam da su pojedini ljudi mu sve papire obezbijedili kod advokata a ovaj odbio da potpiše)..jbg nije fer prema ovakvim ljudima a da je Ešref tužio mi ne bi dobili licencu da igramo..

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 04 jun 2015, 11:25

Jusufbegovic Nedin Zvijezdu je vodio u osam Premijerligaskih utakmica od tih osam utakmica Zvijezda je ubiljezila 3 pobjede 2 remija i 3 poraza
od odigranih 8 utakmica 4 smo igrali kuci a 4 u gostima

kod kuce smo pobijedili drinu 2:1 veleza 3:2 odigrali nerijeseno sa slobodom 0:0 i izgubili od zeljeznicara 1:2
u gostima pobijedili radnika 0:1 nerijeseno sa mladosti 1:1 i izgubili od viteza 3:0 i borca 1: 0
u ovih 8 utakmica postigli smo 8 golova a 10 ih primili
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 04 jun 2015, 12:14

Dobra vijest je to sto se neraspadamo, fino je da je Nedim potpisao ugovor da je od zime bio tu uvjeren sam da nebi ispali... Segrt je ekstra lik i sve ali nije za nase lige i cao, Nedim je tu dosta bolji.... Sto se tice te federalne lige ako ostanemo u ovom kadru i jos pokoje pojacanje 80% su sanse da se mozemo vratit u premijer ligu, razlika je tu ogromna ba. Mi realno nismo ni trebali ispast iz Premijer lige ali takva se godina desila peh teski i ispali. Realno je da treba da budemo u Premijer ligi e sad sa ovih 12Klubova to neznam dali smo tu realni ali sa 18 ili cecimo 14 da, jer imamo stadion fin, imamo publiku opet i kad smo ispadali ove godine donekle je bilo publike, imamo infrastrukturu i vido se kakav takav pomak zadnjih godina...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 04 jun 2015, 13:53

Bit ce dosta slobodnih igraca od ljeta po meni najzanimljivija imena: Brkovica , Savica, Joce Stokica, Pavle Susic, Jasmin Mujkic (Brastvo),Eldin Masic, Samir Memisevic stoper odlican iz Radnika, Cicimil koji igrao za obarsku sa brojem 5. Pokusati dovesti spica iz drine sa brojem 11 ne znam mu ime. Od Sarajeva traziti Rustemovica na posudbu, Sead Bucan Zeljeznicar, Jusuf Dajic takoder po pretrazi vidim da je slobodan. Uz ovo ima jos milion igraca ali svako od ovih bi nam dobro dosao ja vjerujem.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 jun 2015, 14:31

reddragon001 je napisao/la:Bit ce dosta slobodnih igraca od ljeta po meni najzanimljivija imena: Brkovica , Savica, Joce Stokica, Pavle Susic, Jasmin Mujkic (Brastvo),Eldin Masic, Samir Memisevic stoper odlican iz Radnika, Cicimil koji igrao za obarsku sa brojem 5. Pokusati dovesti spica iz drine sa brojem 11 ne znam mu ime. Od Sarajeva traziti Rustemovica na posudbu, Sead Bucan Zeljeznicar, Jusuf Dajic takoder po pretrazi vidim da je slobodan. Uz ovo ima jos milion igraca ali svako od ovih bi nam dobro dosao ja vjerujem.
Mujka ostaje u Bratstvu, tako da se nemoj nadati da ce bit slobodan toliko :wave:

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 04 jun 2015, 15:18

reddragon001 je napisao/la:Bit ce dosta slobodnih igraca od ljeta po meni najzanimljivija imena: Brkovica , Savica, Joce Stokica, Pavle Susic, Jasmin Mujkic (Brastvo),Eldin Masic, Samir Memisevic stoper odlican iz Radnika, Cicimil koji igrao za obarsku sa brojem 5. Pokusati dovesti spica iz drine sa brojem 11 ne znam mu ime. Od Sarajeva traziti Rustemovica na posudbu, Sead Bucan Zeljeznicar, Jusuf Dajic takoder po pretrazi vidim da je slobodan. Uz ovo ima jos milion igraca ali svako od ovih bi nam dobro dosao ja vjerujem.
Evo Zeljkovic i Hasanovic slobodni igraci

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 04 jun 2015, 15:39

Ako mogu otići neki igrači iz Zvijezde za parama tako može i mujka iz Gracanica jer i ovamo nemate ambicije non stop prisjete utakmice

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 04 jun 2015, 16:57

Zeljkovic bih bio odlicno pojacanje, valjda malo i sportsport prati neko iz kluba.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jun 2015, 18:49

Nedima pustiti da odabere igrace I da ih pripremi.on vrlo dobro poznaje ligu I tu ne bi trebalo biti problema.
Nase je da se ujedinimo kao one godine kad smo usli I damo maksimalnu podrsku.
Bice tesko dovesti igrace iz premijer lige toga moramo biti svjesni.nadam se dacemo imati para I da cemo sastaviti respektabilan tim

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 04 jun 2015, 19:01

Meni je super bio iz Obarske mislim da je imao br 11 igrao je po lijevoj str. Dosta je probijao al treba dati trenwru otvorene ruke i neka dovede sta misli da valja. Nesto dovesti na posudbu nesto imamo sve ce zavisiti od đra
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jun 2015, 19:16

batigol777 je napisao/la:Meni je super bio iz Obarske mislim da je imao br 11 igrao je po lijevoj str. Dosta je probijao al treba dati trenwru otvorene ruke i neka dovede sta misli da valja. Nesto dovesti na posudbu nesto imamo sve ce zavisiti od đra
To je komarcevic odlican igrac.nasi bi trebali samo brzo djelovati.pripreme ce brzo za dvadesetak dana I valjda ce svi doci I zajedno odraditi pripreme

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Edo1922 i 0 gostiju.