I opet kad sve plate saberes otkad je kod nas nema sanse da je ovolika cifraMinjore je napisao/la:Boga mi onda Tomo ni plate nije dobio od kako igra u Zelji..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I opet kad sve plate saberes otkad je kod nas nema sanse da je ovolika cifraMinjore je napisao/la:Boga mi onda Tomo ni plate nije dobio od kako igra u Zelji..
Jbg tomic vise. Ko ga yebe vise bivsi igrac.Nema niko zbog njega sta odgovarati.Virtu4l je napisao/la:Mogao je Tomić otići za više para, ali niko u klubu neće odgovarati za to, kao i za sve ostale greške, a ima ih mašala.Schwarz je napisao/la:Ja mislim da je htio reci kako smo ostali kratki za 250k km ne prodajom Tomica
Treci put citam i fino pise da smo ostali njemu kratki toliko para,mozda je pogrijesio ali fino pise da smo njemu kratki 250kMrRiccoli je napisao/la:momak misli da smo ostali kratki 250.000 KM koje bi dobili prodajom Tomica, znaci Zeljo je osao bez tih 250.000 KM, a ne da smo tomicu ostali toliko duzni
Pa jel Tomic ikad dobio platu jbt???Neandertalac je napisao/la:Da, oko 130 milja eura, sa tim da smo morali dati njemu na ruke nesto mali u odnosu na ono sto smo mu duzni.DANDY je napisao/la:Cuj 250 milja km pa nije Bezema jbt......
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tomislav Tomić je u Želji od 1. jula 2012. godine i od tada je prošlo 35 mjeseci i 4 dana. Ukoliko mu je plata bila 7142,86 KM i ukoliko mu nikada nismo dali ni jednu KM, onda je podatak da smo Tomiću dužni 250 000,00 KM tačan.arelinho je napisao/la:Treci put citam i fino pise da smo ostali njemu kratki toliko para,mozda je pogrijesio ali fino pise da smo njemu kratki 250kMrRiccoli je napisao/la:momak misli da smo ostali kratki 250.000 KM koje bi dobili prodajom Tomica, znaci Zeljo je osao bez tih 250.000 KM, a ne da smo tomicu ostali toliko duzni
Ovo je poenta svega!!!avlami97 je napisao/la:
Previše se šupljira, namjerno mahala i neko očito potencira priču u ovom gradu, državi, kako bi se nanijela određena šteta Želji. Previše je špekulacija o svemu.
Pozdrav!
ma covjece nije on htio potpisati eto chwilla je objasnio da prije se desavalo da fulimo sa transferom npr. svraka ,ali ovaj nije htio ostati tj. produzitiNeandertalac je napisao/la:Zbog izostavljnja tog 'na ' Tomicu, sada me pokusava ismijavati sve i jedan balvac na forumu. Kontest i sustina su nebitni. Hajde super...
DR.HOUSE je napisao/la:ma covjece nije on htio potpisati eto chwilla je objasnio da prije se desavalo da fulimo sa transferom npr. svraka ,ali ovaj nije htio ostati tj. produzitiNeandertalac je napisao/la:Zbog izostavljnja tog 'na ' Tomicu, sada me pokusava ismijavati sve i jedan balvac na forumu. Kontest i sustina su nebitni. Hajde super...
Zaista nisam imao namjeru Te ismijavati, niti sam to učinio pređašnjim postom. Ukoliko jesam, ja Ti se izvinjavam. Čitao sam tvoje postiove i poštujem tvoja razmišljanja i opservacije vezane za naš klub.Neandertalac je napisao/la:Zbog izostavljnja tog 'na ' Tomicu, sada me pokusava ismijavati sve i jedan balvac na forumu. Kontest i sustina su nebitni. Hajde super...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.