FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 04 jun 2015, 16:19

Minjore je napisao/la:Boga mi onda Tomo ni plate nije dobio od kako igra u Zelji..
I opet kad sve plate saberes otkad je kod nas nema sanse da je ovolika cifra :urnebes:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 jun 2015, 16:21

momak misli da smo ostali kratki 250.000 KM koje bi dobili prodajom Tomica, znaci Zeljo je osao bez tih 250.000 KM, a ne da smo tomicu ostali toliko duzni
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 04 jun 2015, 16:21

Virtu4l je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Ja mislim da je htio reci kako smo ostali kratki za 250k km ne prodajom Tomica
Mogao je Tomić otići za više para, ali niko u klubu neće odgovarati za to, kao i za sve ostale greške, a ima ih mašala.
Jbg tomic vise. Ko ga yebe vise bivsi igrac.Nema niko zbog njega sta odgovarati.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jun 2015, 16:22

MrRiccoli je napisao/la:momak misli da smo ostali kratki 250.000 KM koje bi dobili prodajom Tomica, znaci Zeljo je osao bez tih 250.000 KM, a ne da smo tomicu ostali toliko duzni
Treci put citam i fino pise da smo ostali njemu kratki toliko para,mozda je pogrijesio ali fino pise da smo njemu kratki 250k
slika

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 jun 2015, 16:24

Neandertalac je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Cuj 250 milja km pa nije Bezema jbt......
Da, oko 130 milja eura, sa tim da smo morali dati njemu na ruke nesto mali u odnosu na ono sto smo mu duzni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa jel Tomic ikad dobio platu jbt???

Recimo da je 5000km plata,znaci 50mjeseci ili malo vise od 4 godine,nije dobio platu :pinokio: :pinokio: :pinokio:

NAmece se logicno pitanje: Kako Tomic,prezivljava sve ove godine na havi i vodi,da li ga je Bake tome naucio ili neko drugi???

Moli se Tomic,da svoja iskustva kaze za 500000 nezaposlenih ljudi u BiH,valjat ce im.

Hajmo sad realno,tomica je tu 3 godine,uhvati se digitrona ako nista,ne prosipaj se... Ionako lupas gluposti od alihodzica pa nadalje...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jun 2015, 16:25

ja znam šta je mislio, ali nije u pravu. tomićev stari je uzeo pare od menadžera (koji je uzeo pare da ga dovede kao slobodnog) i nije mogao, nije smio produžiti šta god da je ponuđeno. a ponuđeno je mnogo za naše uslove, na kraju dosta više nego kvesiću koji jeste potpisao, a nije manje vrijedan.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 jun 2015, 16:26

Mozda smo Tomicu uzimali plate dok je igrao u Gosk-u,ko zna? Valja nabrati 250milja danas jbt

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 jun 2015, 16:30

arelinho je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:momak misli da smo ostali kratki 250.000 KM koje bi dobili prodajom Tomica, znaci Zeljo je osao bez tih 250.000 KM, a ne da smo tomicu ostali toliko duzni
Treci put citam i fino pise da smo ostali njemu kratki toliko para,mozda je pogrijesio ali fino pise da smo njemu kratki 250k
slika
Tomislav Tomić je u Želji od 1. jula 2012. godine i od tada je prošlo 35 mjeseci i 4 dana. Ukoliko mu je plata bila 7142,86 KM i ukoliko mu nikada nismo dali ni jednu KM, onda je podatak da smo Tomiću dužni 250 000,00 KM tačan.

Previše se šupljira, namjerno mahala i neko očito potencira priču u ovom gradu, državi, kako bi se nanijela određena šteta Želji. Previše je špekulacija o svemu.

Pozdrav!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 jun 2015, 16:31

ama vidio sam i ja sta je on napisao, al sa malo logike zna se na sta je mislio i bezveze sad pisati 5 stranica i ismijavati momka jer je pogrijesio, znamo svi sta je mislio. Nego oko ovog trenutnog vala nije mi nimalo drago Zeljkovica sto pustamo, a hasanovica i vareu zajedno sa bucanom nemam nista protiv. Ali Mladen je igrac koji bi nam itekako valjao pogotovo u zadnje vrijeme je poceo ponovo ulaziti u formu.
A ovo oko pozajmica koje neandertalac spominje, to su stvari koje su se uvijek radile i kad smo imali najvise para jer i sam Zujo je spominjao nacin poslovanja kluba kad u jednom trenutku ima dosta para na racunu, a u drugom nema nista jer nema konstantan priliv sredstava stoga neko posudi da se podmire obaveze onda kad legnu pare od evrope ili sta ja znam od cega se vraca ljudima i to tako ide, e sad ovo oko ugovora i slicno to mi se ne svidja
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 jun 2015, 16:32

Mene samo zanima kako su mu isplaćivali tih 86 feninga od 7124, 86 KM :lol:
Markica po markica, 250 000 markica :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2015, 16:32

Ovaj Andertalac, prvo je furao nekakvu pozitivnu spiku, dobru misao, sve rega, onda odjednom sve negativno i sve crno o Zelji. Mislim da je to neki bivsi otjerani iz kluba, ili neki rod nekog otjeranog iz kluba, pa se sad ovaj kao sveti izmisljajuci nekakve smijesne lazi.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 jun 2015, 16:33

Evo Jamak u litvanskoj Suduvi.. Sretno majstore :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 jun 2015, 16:34

Zbog izostavljnja tog 'na ' Tomicu, sada me pokusava ismijavati sve i jedan balvac na forumu. Kontest i sustina su nebitni. Hajde super...

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 jun 2015, 16:35

avlami97 je napisao/la:
Previše se šupljira, namjerno mahala i neko očito potencira priču u ovom gradu, državi, kako bi se nanijela određena šteta Želji. Previše je špekulacija o svemu.

Pozdrav!
Ovo je poenta svega!!!

Nista ovo nije bezveze,nacice se neka budala koja ce se primiti i onda ti objasnjavaj supljim tikvama.

Opet vam kazem svima,moj vam je savjet,sacekajte 13ti i sve ce se znati

@bokaco- Zeljkovicu je trazeno od zime da donese papire,da bi se zavrsila licenca.Nije ih htio donijeti ili je toliki kloc da je 5 mjeseci zaboravio jednu te istu stvar. Iz cega proizilazi da njegova izjava o klubu i gradu i nije bas tacna i nije od jucer i od navodnog rezanja budzeta.

nikson1988
Kontakt:

Post Postao/la nikson1988 » 04 jun 2015, 16:36

POZZZZ ovdje sam novi pa samo da pozdravim plavu bracu

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 04 jun 2015, 16:39

Neandertalac je napisao/la:Zbog izostavljnja tog 'na ' Tomicu, sada me pokusava ismijavati sve i jedan balvac na forumu. Kontest i sustina su nebitni. Hajde super...

ma covjece nije on htio potpisati eto chwilla je objasnio da prije se desavalo da fulimo sa transferom npr. svraka ,ali ovaj nije htio ostati tj. produziti

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 jun 2015, 16:41

Tomic davao Stsnicu platu hah
Zeljeznicar! 1921 !

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 04 jun 2015, 16:42

treba opet onaj intervju s gredićem...
brojna pitanja, od titule iz 1946. godine pa do ovih "rezanja troškova", ako je tačno... do kad se misli tako rezati?
nije to bolest rijetka...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 jun 2015, 16:42

DR.HOUSE je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Zbog izostavljnja tog 'na ' Tomicu, sada me pokusava ismijavati sve i jedan balvac na forumu. Kontest i sustina su nebitni. Hajde super...

ma covjece nije on htio potpisati eto chwilla je objasnio da prije se desavalo da fulimo sa transferom npr. svraka ,ali ovaj nije htio ostati tj. produziti

Nebitno kako ne kontas. Sve bilo dogovoreno, nama 130 milja e, samo da daju Tomicu na ruke nesto od duga i nasi odbiju. Ni jare ni pare na kraju, plus si ga placao citavu polusezonu.

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 jun 2015, 16:43

Zaista nisam imao namjeru Te ismijavati, niti sam to učinio pređašnjim postom. Ukoliko jesam, ja Ti se izvinjavam. Čitao sam tvoje postiove i poštujem tvoja razmišljanja i opservacije vezane za naš klub.

Ipak mislim da se previše špekuliše i takve špekulacije namjerno plasiraju iz nekog razloga.

Ovo oko Dade i Hasagića je po meni čak i OK (ako je tačno), jer nam je to u datom trenutku omogućilo dobijanje licence, ukoliko nismo imali keša da isplatimo bivšeg golmana.

Ne treba gledati previše na crnjaka. Dovijamo se kako znamo i umijemo i moja puna podrška ide svima u Klubu u ovim kokuznim vremenima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Proximic i 22 gosta.