Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da, to je ispravan izgovor njenog prezimena.akisarajevo92 je napisao/la:Prebacim na RTRS, kad ovaj govori Šafaržova....Ja cijelo vrijeme kontam Ivanovic igra protiv Safarove.
Znaci ispravno je i Berždih, Poboržšky, RžošickyVirtu4l je napisao/la:Da, to je ispravan izgovor njenog prezimena.akisarajevo92 je napisao/la:Prebacim na RTRS, kad ovaj govori Šafaržova....Ja cijelo vrijeme kontam Ivanovic igra protiv Safarove.
Da odmah u startu prekinemo tvoje mudrovanje,akisarajevo92 je napisao/la:Znaci ispravno je i Berždih, Poboržšky, Ržošicky
Ř = Ž ne znam je li uvijek, ali često se koristibodi123 je napisao/la:Nikako mi nije jasno po kojem pravilu to Ž nadju u prezimenu..
Ne baš.akisarajevo92 je napisao/la:Znaci ispravno je i Berždih, Poboržšky, RžošickyVirtu4l je napisao/la:Da, to je ispravan izgovor njenog prezimena.akisarajevo92 je napisao/la:Prebacim na RTRS, kad ovaj govori Šafaržova....Ja cijelo vrijeme kontam Ivanovic igra protiv Safarove.
Virtu4l je napisao/la:Ponovo su se sve stare boljke pojavile u sekundi, kako je pritisak rastao Anina igra se raspadala, pored standardnih ball toss problema.
Ma strašno, jbt, kako ona žuri između poena na svoj servis, servira za set, problemi su već počeli i umjesto da pravi pauzu, uzme peškir, fokusira se, ona je za pet sekundi na servisu... pa onda onaj volej u mrežu na krajuMaGiCa je napisao/la:Danashnja partija je epitom onoga shta je zapravo teniski legacy Ane Ivanovic - veliki talenat, ali bez psihichke stabilnosti, koji mozak koristi jako slabo.
formance je napisao/la:Safarova je strašna igračica
Pustite suplju. Safarova je bolja igracica trenuto i to je to.Virtu4l je napisao/la:Ma strašno, jbt, kako ona žuri između poena na svoj servis, servira za set, problemi su već počeli i umjesto da pravi pauzu, uzme peškir, fokusira se, ona je za pet sekundi na servisu... pa onda onaj volej u mrežu na krajuMaGiCa je napisao/la:Danashnja partija je epitom onoga shta je zapravo teniski legacy Ane Ivanovic - veliki talenat, ali bez psihichke stabilnosti, koji mozak koristi jako slabo.
Svaka pomoc nam je potrebna sutra na Chatrieru i 33C.Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi njegovih previewa, kad god je hvalio Endija, ovaj je prvi naredni meč izgubio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.