Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Prebacim na RTRS, kad ovaj govori Šafaržova....
Ja cijelo vrijeme kontam Ivanovic igra protiv Safarove. 
Don't believe the hype.
Da, to je ispravan izgovor njenog prezimena.akisarajevo92 je napisao/la:Prebacim na RTRS, kad ovaj govori Šafaržova....Ja cijelo vrijeme kontam Ivanovic igra protiv Safarove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sto se razocara u sekundi

Ponovo su se sve stare boljke pojavile u sekundi, kako je pritisak rastao Anina igra se raspadala, pored standardnih ball toss problema.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Znaci ispravno je i Berždih, Poboržšky, RžošickyVirtu4l je napisao/la:Da, to je ispravan izgovor njenog prezimena.akisarajevo92 je napisao/la:Prebacim na RTRS, kad ovaj govori Šafaržova....Ja cijelo vrijeme kontam Ivanovic igra protiv Safarove.
Don't believe the hype.
Nikako mi nije jasno po kojem pravilu to Ž nadju u prezimenu.. Ana proda dobijen set, šta je reć kompleks od Lucie.. teško će ovo okrenut
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da odmah u startu prekinemo tvoje mudrovanje,akisarajevo92 je napisao/la:Znaci ispravno je i Berždih, Poboržšky, Ržošicky
http://www.forvo.com/word/lucie_%C5%A1a ... 9ov%C3%A1/
Ř = Ž ne znam je li uvijek, ali često se koristibodi123 je napisao/la:Nikako mi nije jasno po kojem pravilu to Ž nadju u prezimenu..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne baš.akisarajevo92 je napisao/la:Znaci ispravno je i Berždih, Poboržšky, RžošickyVirtu4l je napisao/la:Da, to je ispravan izgovor njenog prezimena.akisarajevo92 je napisao/la:Prebacim na RTRS, kad ovaj govori Šafaržova....Ja cijelo vrijeme kontam Ivanovic igra protiv Safarove.
Šafářová=Šafaržova
Ali
Berdych=Berdih
Poborský=Poborski
Rosický=Rosicki
Razlika je u ř i r
- akisarajevo92
- Kontakt:
E jbg Ana
velika steta 
Ne moze Ana sa njom, ima očiglednu blokadu proti Lucie, ljevakinje joj nikako ne odgovaraju svakako... šteta odlična prilika da se domogne još jednog GS finala..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Virtu4l je napisao/la:Ponovo su se sve stare boljke pojavile u sekundi, kako je pritisak rastao Anina igra se raspadala, pored standardnih ball toss problema.
Nisu to uopshte stare boljke. To nikada nije ni odlazilo od nje, da bi se pojavilo ponovo. Ana je uvek bila i ostala chokerka i igrachica bez plana B.
Imala je srece da joj se poklope neke stvari u 2007. i prvoj polovini 2008. i tako je uzela 90% svega vrednog u svojoj karijeri i zasela na #1.
Danashnja partija je epitom onoga shta je zapravo teniski legacy Ane Ivanovic - veliki talenat, ali bez psihichke stabilnosti, koji mozak koristi jako slabo.
BTW, za ovoga shto se chudi izgovoru Chehinjinog prezimena: kako se pravilo kazhe - Antonjin Dvorak ili Antonjin Dvorzhak

ali
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ma strašno, jbt, kako ona žuri između poena na svoj servis, servira za set, problemi su već počeli i umjesto da pravi pauzu, uzme peškir, fokusira se, ona je za pet sekundi na servisu... pa onda onaj volej u mrežu na krajuMaGiCa je napisao/la:Danashnja partija je epitom onoga shta je zapravo teniski legacy Ane Ivanovic - veliki talenat, ali bez psihichke stabilnosti, koji mozak koristi jako slabo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Safarova je strašna igračica 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance je napisao/la:Safarova je strašna igračica
Leva ruka + cheshka shkola => uspeh zagarantovan.
BTW, daj nam preview sutrashnjih mushkih mecheva.
Nemoj mi njegovih previewa, kad god je hvalio Endija, ovaj je prvi naredni meč izgubio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pustite suplju. Safarova je bolja igracica trenuto i to je to.Virtu4l je napisao/la:Ma strašno, jbt, kako ona žuri između poena na svoj servis, servira za set, problemi su već počeli i umjesto da pravi pauzu, uzme peškir, fokusira se, ona je za pet sekundi na servisu... pa onda onaj volej u mrežu na krajuMaGiCa je napisao/la:Danashnja partija je epitom onoga shta je zapravo teniski legacy Ane Ivanovic - veliki talenat, ali bez psihichke stabilnosti, koji mozak koristi jako slabo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Svaka pomoc nam je potrebna sutra na Chatrieru i 33C.Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi njegovih previewa, kad god je hvalio Endija, ovaj je prvi naredni meč izgubio.
Samo neka napishe koju pohvalu Britancu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.