NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

jasminka
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la jasminka » 03 jun 2015, 22:20

Ma sve je to u redu ali nemam vise opcija , pogrijesio sam i sad drugi ispastaju .

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 04 jun 2015, 05:18

Imam ja ideju...sto se ne skupite svi sa foruma jedan dan...na nekom mjestu ugradu ili bilo gdje i popricate o Dasi i svemu ostalom..glasate sta i kako...i reimo odete pred opstinu i trazite ostavku dase ali sacekate kad u Gracanicu dolazi neko iz vlade ili neki inostrani ulagac...i razvijete transparente na engleskom i na bosanskom i kazete nesto poput ne kradi pare iz budzeta utajom novca kroz bratstvo...i on bi sigurno napravio neko sranje koje bi ga skupo kostalo...ili bi doso pameti i reko vrijme je da se povucem...

Hendzi
Kontakt:

Post Postao/la Hendzi » 04 jun 2015, 09:33

PlavoZuti je napisao/la:Imam ja ideju...sto se ne skupite svi sa foruma jedan dan...na nekom mjestu ugradu ili bilo gdje i popricate o Dasi i svemu ostalom..glasate sta i kako...i reimo odete pred opstinu i trazite ostavku dase ali sacekate kad u Gracanicu dolazi neko iz vlade ili neki inostrani ulagac...i razvijete transparente na engleskom i na bosanskom i kazete nesto poput ne kradi pare iz budzeta utajom novca kroz bratstvo...i on bi sigurno napravio neko sranje koje bi ga skupo kostalo...ili bi doso pameti i reko vrijme je da se povucem...
eh da ti ne bi rekao kasnije kad se to sve desi: "lako je tudjim qrcem gloginje mlatit", evo ti kao tvorac te ideje budi na celu te kolone pa cemo se skupit.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 jun 2015, 12:06

Daso hahahaha :urnebes:

slika

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 04 jun 2015, 12:38

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 04 jun 2015, 15:35

PlavoZuti je napisao/la:Imam ja ideju...sto se ne skupite svi sa foruma jedan dan...na nekom mjestu ugradu ili bilo gdje i popricate o Dasi i svemu ostalom..glasate sta i kako...i reimo odete pred opstinu i trazite ostavku dase ali sacekate kad u Gracanicu dolazi neko iz vlade ili neki inostrani ulagac...i razvijete transparente na engleskom i na bosanskom i kazete nesto poput ne kradi pare iz budzeta utajom novca kroz bratstvo...i on bi sigurno napravio neko sranje koje bi ga skupo kostalo...ili bi doso pameti i reko vrijme je da se povucem...
I Daso bi ti zapjevo Fazlin hit ,,,,ne znaš ti mene, ni meni sličnu jaliju,kako god me baciš ja padnem na jaziju,,,

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 04 jun 2015, 15:46

Svwe je ovo u redu , eto ako bi neko isao do dase isao bih i ja da mu kazem za ove
nepravde da se izborim i da olakasasm sam sebi , posto sam napravio neke gluposti ranije u zivotu a i da mu kazem da nije uredu to sto radi sa nase djece pogotovu sa mog duijeta, da mu se sugerise da vrati nasu djecu ovdje pa da mi zaigramo fudbal nalukama, ovako subotom idem na utakmicu(samo sam jednu propustio prosle godine )a dusa me zaboli sto nema naseg dijeta ovde da se radujemo njegovim golovima i igrama ,ne bih zelio da se to jos nekome dogodi ipak je dosta sredstava ulozeno od roditelje , pa i kredita koje je tesko vracati , a opet nista nadam se da ce keno nas zaigrati na jesen na lukama nadam se , nadam se ...vas drug jasko , i da dodam nema ovo veze sa strankama .

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 04 jun 2015, 15:52

jasminka je napisao/la:Svwe je ovo u redu , eto ako bi neko isao do dase isao bih i ja da mu kazem za ove
nepravde da se izborim i da olakasasm sam sebi , posto sam napravio neke gluposti ranije u zivotu a i da mu kazem da nije uredu to sto radi sa nase djece pogotovu sa mog duijeta, da mu se sugerise da vrati nasu djecu ovdje pa da mi zaigramo fudbal nalukama, ovako subotom idem na utakmicu(samo sam jednu propustio prosle godine )a dusa me zaboli sto nema naseg dijeta ovde da se radujemo njegovim golovima i igrama ,ne bih zelio da se to jos nekome dogodi ipak je dosta sredstava ulozeno od roditelje , pa i kredita koje je tesko vracati , a opet nista nadam se da ce keno nas zaigrati na jesen na lukama nadam se , nadam se ...vas drug jasko , i da dodam nema ovo veze sa strankama .
Zaigrat će sigurno jal u jesen jal u proljeće,,, ;)

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 04 jun 2015, 15:54

nadam se prijatelju nadam se ,da se i ja malo vratim iz ovog ocaja, sta meni vrijedi jajce kad je daleko ,nadam se da si u pravu.
ipak vrijrmr cini svoje godine idu i mladim i starijim ,vrijeme se ne moze zaustaviti

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 05 jun 2015, 16:36

Cuo sam danas u gradu da ce se ekipa pomladiti nekim novim klincima i misljenja sam da je to ispravna stvar da ce se vise raditisa nasim juniorima kao eda ce se probati vratiti igraci sa nase opstine u nas klub , sto mi je neizmjerno drago kao roditelju . mozda bi trebali u subou malo sugerisati upravi da ovako nije u redu da se radi u klubu , ja sam do sada sutio i cekao da se neke stvari rijese ,nisam se isticao ali vise necu da sutim, sutim godinama i hocu da se cuje moj glas da uprava zna da se ne slazemo sa ovakvim stanjem .toliko od mene zasad. i da nadam se da cemo se pobjedom oprostiti od ove sezone

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 jun 2015, 21:05

jasminka je napisao/la:Cuo sam danas u gradu da ce se ekipa pomladiti nekim novim klincima i misljenja sam da je to ispravna stvar da ce se vise raditisa nasim juniorima kao eda ce se probati vratiti igraci sa nase opstine u nas klub , sto mi je neizmjerno drago kao roditelju . mozda bi trebali u subou malo sugerisati upravi da ovako nije u redu da se radi u klubu , ja sam do sada sutio i cekao da se neke stvari rijese ,nisam se isticao ali vise necu da sutim, sutim godinama i hocu da se cuje moj glas da uprava zna da se ne slazemo sa ovakvim stanjem .toliko od mene zasad. i da nadam se da cemo se pobjedom oprostiti od ove sezone
Pa da hoce tu su ovi sad vec Bivsi Juniori Sisic - vezni, Mrkovic - napadac, pa ima tu jos jedan napadac ako sam dobro upratio....Ima ih jos tu u vidu, ali sve zavisi ko ce iko otici.
Dzabe mi drug ovdje piskaramo kad nece niko da napravi i napise nesto oko kluba ili Dase.

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 06 jun 2015, 09:15

Ima , ima nasih momaka dobrih ,valjda ne odu negdje drugo igrati , nadam se da nece , jer mi je poznat osjecaj tuge i gorcine u srcu kada ode dijete da igra daleko od kuce a trenirao ovde ,i to samo zbog nekakvih gluposti uprave , naravno ne bih poreporucio ni da reaguju roditelji kao ja , naka sa strpljenjem docekaju to ,sada i ja znam da je moglo drugacije ,al dzaba se sada kajati ,nadam se da ce biti bolje iduce sezone ,pa da i ja budem sretan na lukama sretno moje bratstvo danas protiv nbasih komsija, zao mi sto nema nekakav znacaj ova utakmica kao sto je najavljivano al sta ces

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 jun 2015, 19:31

Dobra tekma ajmo dalje :D

Ima se koja info...I to iz Zvijezde dolazi/e :D a od nas ih odlazi 6-7 igraca garant.
Al jedan ce ostati :bih: kojeg svi vidimo da odlazi ;)

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 08 jun 2015, 11:20

cetitam na jucerasnjoj pobjedi , da smo i ona 2 derbija kantonalna igrali ko juce uhhuhuhuuuuhhh al sta ces.
Idemo sada pojacatui se i sa domacim snagama i napasti jaci nego ikad PL.Dovedite DENISA SADIKOVICA pod hitno
vratite nase prvotimce iz prve federalne i pravimo rezultat.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 08 jun 2015, 12:06

Sad je red na vas ,stvarno bih volio da udjete vi iduce godine ako nista bar zbog vas koji se toliko trudite I volite Bratstvo.Stalno ste tu negdje a fali vam samo malo a to je volja I odluka .Mislim da vasa uprava kao I Rudarova neda da se ide dalje .NEDAAAA i tacka.

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 08 jun 2015, 14:10

Ma sve je do uprave ,svake godine se najavi napad na PL , prosle godine je bila dosta jaca konkurencija nego ove , nego ljudi sta je sa ovim korisnikom po.skok 1234 ne razumijem citam njegove postove prosle , ocito on ima problem sa nekim u upravi ili nekakv problem oko kluba ,iz covjekovih komentara samo nekakava gorcina i ocaj isijavaju ,i ja sam nezadovoljan upravom ali ovo je nesto izglda licne prirode .

@kakannjac 62
nadam se da ce se vratiti nasa djeca u klub da sastavimo ekipu glava boli i da istinski napadnemo pl.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 jun 2015, 15:12

Sve je do uprave sto jest jest, ako oni reknu idemo u PL dovest ce dobra pojacanja i napadamo.A ne npr. rekli smo da idemo na PL i onda se zeznemo na kraju sezone, ali ipak treba uzet i u obzir to da se valja davati duple pare u PL nego za FBiH.
Da moze jos neko ulozit tu sa Dasom eh onda bih druga prica bila.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 jun 2015, 15:29

Možda su izdaci za igrače 50-70% viši nego u u ovoj ligi, ali sve to "namiriš" neplaćanjem kotizacije (10.000 KM/sezona u ovoj ligi), neplaćanjem službenih lica (prosjek 30.000/sezona godišnje) + što su ti gostovanja (osim Mostara i Širokog) praktično tu pred nosom. Dakle, Premijer liga je puno jeftinija i bolja opcija u svakom slučaju ;).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 jun 2015, 15:35

Zoom088 je napisao/la:Možda su izdaci za igrače 50-70% viši nego u u ovoj ligi, ali sve to "namiriš" neplaćanjem kotizacije (10.000 KM/sezona u ovoj ligi), neplaćanjem službenih lica (prosjek 30.000/sezona godišnje) + što su ti gostovanja (osim Mostara i Širokog) praktično tu pred nosom. Dakle, Premijer liga je puno jeftinija i bolja opcija u svakom slučaju ;).
Ma i to sto kazes, al evo kod nas odlazi 6-7 garantovano igraca...Garant dolaze 1-2 pojacanja iz Zvijezde tako prica ovaj iz kluba ;) kaze za ostale moramo sacekati aj eto ABD da se dovedu dobra pojacanja :pray:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 08 jun 2015, 17:01

Ove godine NK BRATSTVO slavi jubilej 70.godina postojanja (1945.-2015.) ali to počasnom prijedsedniku niti je poznato niti bitno.Nadam se da će MAROCANCI abd na jesen u jednoj od domaćih utakmica obilježiti ovaj jubilej onako kako dolikuje i kako zaslužuje naše BRATSTVO :bih: :bih: :bih:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.