FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 04 jun 2015, 15:36

I ja bih volio vidjeti Hadžiahmetovića kod nas, pa taman da ima istetoviran grb Željezničara preko čitavog tijela. Takve talente jednostavno moramo počet kupovat, nebitno jel igraju za kone ili ne (naravno kada bi taj igrač htio igrati za nas).
@ljiljan Neka igrača na odmoru, zaslužili su, ja bih volio da bar jedno ime dođe do 17... A što se tiče ljudi koji su zaduženi za transfere i to, mislim da nema vremena da odmaraju, ali eto... Kako god, koliko nam god daleko se činila prva utakmica LP, proći će to začas...
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 04 jun 2015, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 15:38

uNbx je napisao/la:I ja bih volio vidjeti Hadžiahmetovića kod nas, pa taman da ima istetoviran grb Željezničara preko čitavog tijela. Takve talente jednostavno moramo počet kupovat, nebitno jel igraju za kone ili ne.
@ljiljan Neka igrača na odmoru, zaslužili su, ja bih volio da bar jedno ime dođe do 17... A što se tiče ljudi koji su zaduženi za transfere i to, mislim da nema vremena da odmaraju, ali eto... Kako god, koliko nam god daleko se činila prva utakmica LP, proći će to začas...
14/15 jula se igraju prve tekme koliko sam zapamtio :hmmmmm:

Pa barem prije priprema da dodju ti igraci koji trebaju :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 jun 2015, 15:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:
uNbx je napisao/la:I ja bih volio vidjeti Hadžiahmetovića kod nas, pa taman da ima istetoviran grb Željezničara preko čitavog tijela. Takve talente jednostavno moramo počet kupovat, nebitno jel igraju za kone ili ne.
14/15 jula se igraju prve tekme koliko sam zapamtio :hmmmmm:

Pa barem prije priprema da dodju ti igraci koji trebaju :bih:
Znam, ali kolio sam shvatio igrači su na odmoru do 17.6. Bilo bi lijepo kada bi do tad stigla sva pojačanja, ili bar većina.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 15:42

Bas tako, zato kazem bolje Ibraku da se ne igra ovaj put :nene:

Ako moramo koga dovesti iz Srbije neka to bude Srnic iz Čuke :rol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 04 jun 2015, 15:46

Kad hoce, Milos je daleko najjaci igrac ove lige. Jedan od rijetkih sa 'magijom' koji od prosjecne ekipe moze napraviti nesto vise.
Problem je sto on vec odavno igra na nekih 30-50% od onog sto moze. Potpuno je nevjerovatan broj njegovih pogresnih pasova I izgubljenih duela u ovoj polusezoni. I opet, takav katastrofalan, sa 3-4 poteza prelomi utakmice u kojima nam se odlucivala sezona.

U svakom slucaju ja ga nebih pustio. Kvalitetne 'trkace kokosi' se mogu naci... Treba puno srece I para da se naleti na ovakvog igraca.
U zadnjih desetak godina nama se od takvih na trenutak ukazao Said, isto tako kratko i mali Suljic. Nadam da bi Dulja mogao biti nesto slicno... Sve ostalo su manje ili vise uspjesni 'radnici' nista umjetnici. :)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 jun 2015, 15:48

Ako se Ibrak ne proslavi u ovom prelaznom roku, dovesti Blattera na mjesto SD. :rol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jun 2015, 15:51

uNbx je napisao/la:Ako se Ibrak ne proslavi u ovom prelaznom roku, dovesti Blattera na mjesto SD. :rol:
Vidio je Ibrak da kad nam ne ide da ljudi odmah pocnu da ga prozivaju, sumnjam da ce ovaj put biti Purica, Kostica i slicnih igraca. Samo ozbiljna pojacanja dolaze u obzir, a ovakve kao Puric imas i u akademiji, pa cak i bolje. Anđusic mora dobiti priliku koliko toliko ove sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 04 jun 2015, 16:00

Evo Zeljkovic dzaba nemaju pare kone da ga placaju. Bolji je nego ijedan nas bek. Ako nista zna ubaciti loptu.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jun 2015, 16:07

Nisam za tjeranje stojceva iz ekipe, nit je on neka klasa da mu je zagarantovano mjesto medu prvi 11.

Vidjet sta je sa Alispahicom, ako je povreda lakse prirode i bude mogo proc cjele pripreme ja bi uvrstio igraca jos iz juniora na tu poziciju i nek se bore njih trojica za to mjesto.

Mi jos nismo na nivou da se borimo za prolaz u grupu ls ili lu. Cim mi prodajemo najboljeg igraca (cimija) a drugi najbolji igrac (delac) je tudi igrac koji ce najvjerovatnije otic. Zamjenu za cimija i delaca nemozes nac u bih.
Mi moramo ici stepenicu po stepenicu:
Prvo dominacija apsulutna u bih (dupla kruna)
Naj bolji igraci da se prodaju preko milion €
Akademija da pocne da radi punom parom (prebacaj u butmir)
Dovodenje mladi igraca u akademiju
Dovodenje najbolji igraca iz premijer lige (crnov bajic ordagic subic ) gdje se mora platit osteta boze moj nek se plati.

Baric protic to su jedini igraci koji nisu iskoristili sansu.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jun 2015, 16:08

Nisam za tjeranje stojceva iz ekipe, nit je on neka klasa da mu je zagarantovano mjesto medu prvi 11.

Vidjet sta je sa Alispahicom, ako je povreda lakse prirode i bude mogo proc cjele pripreme ja bi uvrstio igraca jos iz juniora na tu poziciju i nek se bore njih trojica za to mjesto.

Mi jos nismo na nivou da se borimo za prolaz u grupu ls ili lu. Cim mi prodajemo najboljeg igraca (cimija) a drugi najbolji igrac (delac) je tudi igrac koji ce najvjerovatnije otic. Zamjenu za cimija i delaca nemozes nac u bih.
Dovodenje najbolji igraca iz premijer lige (crnov bajic ordagic subic ) gdje se mora platit osteta boze moj nek se plati.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jun 2015, 16:08

R2D2
Kontakt:

Post Postao/la R2D2 » 04 jun 2015, 16:15

xbox je napisao/la:Evo Zeljkovic dzaba nemaju pare kone da ga placaju. Bolji je nego ijedan nas bek. Ako nista zna ubaciti loptu.
Nadam se da se salis :nene:
STOP MITOMANIJI!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jun 2015, 16:17

xbox je napisao/la:Evo Zeljkovic dzaba nemaju pare kone da ga placaju. Bolji je nego ijedan nas bek. Ako nista zna ubaciti loptu.
Nema ni kvalitet koji trazimo, a jos je stranac polovnjak onaj pravi..
Bahati, bahati Željkan!
1946

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 04 jun 2015, 16:26

Ne, protiv nas je odigrao odlicno. Za Barica je Carlos.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jun 2015, 16:29

:thumbdown: :nene: :nene:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jun 2015, 16:30

xbox je napisao/la:Ne, protiv nas je odigrao odlicno. Za Barica je Carlos.
Nije bilo Dulje da ih preskace po krilima, zato je izgledao solidno.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jun 2015, 16:33

Neki dan Bica, sinoc Mesa, danas Stojcev a veceras? Fino svaki dan od igraca do igraca haha. Evo da i ja predlozim jednog za veceras - Rustemovic! :mrgreen:

Niko nikad ne pise o njemu, zasto? Zato sto mislim da je Ibrakovic fulio sa njim, ali ono bas da valja. Po meni je dobio dosta prilika da se pokaze, pogotov kod Kodre.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

HordasDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la HordasDobrinja » 04 jun 2015, 16:38

Zeljkovic :facepalm: :thumbdown:
Zadnja izmjena: HordasDobrinja, dana/u 04 jun 2015, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 jun 2015, 16:39

Ja nešto ne mislim da je fula Rustemović, sad djeluje kao klasični destruktivac i to radi dobro, ne libi se ni ošutati sa distance, što mi se sviđa. Eh sad, za nešto više, treba da radi na tehnici i posjedu lopte dosta. Mislim da on još uvijek nije propao transfer, može se i razvit nešto više od njega, a i ne mora. Vidjećemo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 04 jun 2015, 16:39

Od Rustemovića niko ništa nije ni očekivao kao ni od Gojka kad je tek došao, a Bogami ni od Suljića onomad.
Kad se oni upisaše kao najbolji igrači u posljednjih nekoliko godina, što znači...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Lecler, perodeformero, Tatamata1946 i 23 gosta.