Igrač br. 6

mma_hz
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2015, 15:24

stokton je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Svim forumasima koji ga brane i koji opravdaju genocidnu tvorevinu, qurca neka mi se napuse! Majku vam glupu zaboravnu j.ebem. Sto vas nisu sve poklali!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:bih: :clap:
Jednostavno,pravi post..sve objasnio ukratko covjek.. :clap: :clap:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 04 jun 2015, 15:25

MCMXLVI je napisao/la:Svim forumasima koji ga brane i koji opravdaju genocidnu tvorevinu, qurca neka mi se napuse! Majku vam glupu zaboravnu j.ebem. Sto vas nisu sve poklali!

+1
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 04 jun 2015, 15:25

Vidis Belmine problem je sto ja volim i Prijedor, Banja Luku, Bijeljinu, Trebinje isto kao sto volim i Bihac, Sarajevo, Zenicu, Tuzlu, Mostar... A problem je sto Ognjen voli samo ove gore nabrojane gradove, sto tetovaza i dokazuje. Zato on ne trab biti u reprezentaciji.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jun 2015, 15:27

advanced objasnio!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 04 jun 2015, 15:27

A zamisli sportsport ba izbrisaše članak, eto koliko su nezavisan portal, bruka i sramota

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 15:28

Od ovih sto psuju mater drugima i sto takve podrzavaju, ocekujem da naprave transparent kojim pozivaju Vranjesa da napusti reprezentaciju. Transparent mogu razviti bilo gdje na javnom mjestu i uslikati , ako to ne urade, klasicne su lajave , kvazipatriotske, forumske djevojcice! ;)

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 04 jun 2015, 15:30

SjeverniVjetar je napisao/la:Od ovih sto psuju mater drugima, ocekujem da naprave transparent kojim pozivaju Vranjesa da napusti reprezentaciju. Transparent mogu razviti bilo gdje na javnom mjestu i uslikati , ako to ne urade, klasicne su lajave , forumske djevojcice! ;)
Pa ko bude u Zenici, ili na treningu repke a ne prozivao ovog četalja nek se rokne.

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 04 jun 2015, 15:30

NeshaFCB je napisao/la:Pametna logika, tom logikom bih ja mogao zaključiti da svi oni koji ne vole RS, ne vole ni BiH, za kaj ne?!
Pustimo se tih gluposti.
onaj ko voli RS i voli BiH nacrtat će cijelu kartu BiH, neće odvajat RS od nečeg što voli, tj. Bosne i Hercegovine...
daj ba, ludi se pravite, naivni i glupi, realno svi znamo kakve su mu namjere... Rođen je u Banjaluci, sa Prijedorom npr ima veze ko i sa Sarajevom. Zašto nije onda istetovirao i Sarajevo, tj. cijelu BiH, ako nije nacionalista? On smatra da se rodio u RS-u koji nije ni postojao kad se on rodio, a ne u BiH.
nije to bolest rijetka...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 jun 2015, 15:32

NeshaFCB je napisao/la:Pametna logika, tom logikom bih ja mogao zaključiti da svi oni koji ne vole RS, ne vole ni BiH, za kaj ne?!
Pustimo se tih gluposti.
Problem je što ja volim Tuzlu, Sarajevo, Zenicu, Mostar, Banjaluku, Prijedor, Foču..
Ja zastavu Bosne i Hercegovine sam morao skloniti iz auta sa vidnog mjesta da mi ne razbiju stakla u Foči.. I to ova zastava :bih: .. ne ljiljani.. i to im je kao neka provokacija, a žive u Bosni i Hercegovini.
Tako i meni kada neko istakne granice RS-a, istetovira, a svi znamo šta se dešavalo i to još uvijek boli, to je čista provokacija..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 jun 2015, 15:32

NeshaFCB je napisao/la: Pametna logika, tom logikom bih ja mogao zaključiti da svi oni koji ne vole RS, ne vole ni BiH, za kaj ne?!
Pustimo se tih gluposti.
Ce se vodimo logikom komšija s druge strane Drine koji su dron sa motivima "velike Albanije" proglasili cak i teroristickim cinom,.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2015, 15:32

Ovi sto prozivaju pljuvace,bujrum imaju pp pa ako hoce da se vidimo nije problem..nema potrebe,moze i uzivo mamicu vam..
FK SARAJEVO.

R2D2
Kontakt:

Post Postao/la R2D2 » 04 jun 2015, 15:32

Je li istina da Mehmed Bazdarevic ima istetovirano zlocinacko i genocidno JNA na ruci? :D
STOP MITOMANIJI!!!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 04 jun 2015, 15:33

Svaka cast advanced1921

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 jun 2015, 15:35

HariTz je napisao/la:Ma nema ništa ljepšeg od ovog.. Barem meni :)
slika
:clap: :clap: :thumbup:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 15:35

R2D2 je napisao/la: To je u tvojoj glavi.
Realnost je da je medjunarodni sud rekao da se ovdje vodio gradjanski rat, da nije bilo agresije i te dvije armije, kako god da se nazivaju, su dvije zaracene strane u tom ratu, koje su proizasle iz vecinski jedne nacionalne skupine.
Znaci etnicko ciscenje Prijedora u aprilu i maju 1992 nije agresija? :facepalm:

Ah da izvini, kroz ogledalo tih medija to su sve bili do zuba naourzani mudzahedini i vehabije. A da ne pricam o ostalim gradovima koji su slijedili.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 jun 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 15:36

mma_hz je napisao/la:Ovi sto prozivaju pljuvace,bujrum imaju pp pa ako hoce da se vidimo nije problem..nema potrebe,moze i uzivo mamicu vam..
Junacino, 49% BiH je RS, nemoj se nama k.urciti, idi tamo pa oslobadjaj ako si mangup ! Transparent u ruke , pa tjeraj Vranjesa ili mu izvuci usi, posto vidim da si zaj.eban. ;)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 04 jun 2015, 15:37

za mene Ognjen Vranjes vise ne postoji i volio bih da se odrstani iz repke! pratio sam ovog momka u svakom klubu i nadao se njegovim transferima i dobrim igrama. u reprezentaciji je igrao dobro i davao je sve od sebe ali sada mora da ide...

Prezirem balije koji psuju Papu po internetu pa tako osudjujem i ovaj Ognjenov cin. RS je genocinda tvorevina i nikad nece biti prihvaceno njeno velicanje. Tu su se ljudi klali i tjerali tu se nije demokratski glasalo i zato je necu nikad podrzavat. Ne mrzim narod tog podrucja jer su tu rodjeni i to je njihov dom ali cim vidim neko velicanje, odcjepljenje i nacionalisticki cin ja gledam da se odstranim i ne podzavam. U mom drustvu sigurno neces naci i nekog baliju koji laje ja takve ljude ne postujem!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2015, 15:38

SjeverniVjetar je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ovi sto prozivaju pljuvace,bujrum imaju pp pa ako hoce da se vidimo nije problem..nema potrebe,moze i uzivo mamicu vam..
Junacino, 49% BiH je RS, nemoj se nama k.urciti, idi tamo pa oslobadjaj ako si mangup ! Transparent u ruke , pa tjeraj Vranjesa ili mu izvuci usi, posto vidim da si zaj.eban. ;)
Ja se brinem za svoji 51 posto,posto vidim da prvo svoju avliju moram pocistiti od lajavaca i placipicki..
FK SARAJEVO.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jun 2015, 15:38

Da si ti izgubio brata kao ja u ratu pisao bi sada nesta drugo majmune. Ja da priznajem i da postujem nesto sto je stvoreno na genocidnu mog naroda? Ma mrs u pm!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2015, 15:40

MCMXLVI je napisao/la:Da si ti izgubio brata kao ja u ratu pisao bi sada nesta drugo majmune. Ja da priznajem i da postujem nesto sto je stvoreno na genocidnu mog naroda? Ma mrs u pm!

Ma garant mu je babo neka pobjegulja bio,pa on nema na koga biti kivan...znam takve..nebi mi bili zivi niti bi imali ovih 51 posto da smo svi ko ovaj vjetar..
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 7 gostiju.