Igrač br. 6

theboss_RD07
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 jun 2015, 14:49

HariTz je napisao/la:Ma nema ništa ljepšeg od ovog.. Barem meni :)
slika
:thumbup:

Sheyi
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la Sheyi » 04 jun 2015, 14:49

BelminM23 je napisao/la:
Sheyi je napisao/la: Šta voliš?
Volim Bosnu i Hercegovinu u njenoj cjelini, onakvoj kakva i jeste...

:bih:

I jedva čekam Petak, kada spiker kaže, Broj šest Ognjeeeeen.
Vidiš, ti voliš Bosnu i Hercegovinu, Ognjen voli i poštuje 49% tvoje Bosne i Hercegovine, koju zovu republika srpska. Znaš li kako je tih 49% nastalo?

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 04 jun 2015, 14:50

HariTz je napisao/la:Istetovirao je nešto je za mnogo ljudi provokacija i čisti idiotizam.
Mnogi ovdje pišu kako ima pravo da istetovira šta god želi, da vas to ne vrijeđa itd itd.. Uzet' ću sebe za primjer, ja sam izgubio neke od najmilijih u minulom ratu zbog vojnika koji su se zalagali za tu RS.. To se ipak ne može tako lako zaboraviti i ovo je po meni uvreda.. Igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.. za svetinju.. Igra mahom u Zenici i zaista ne znam kakva će reakcija navijača biti kada istakne svoju tetovažu.. Moglo se to odraditi i na nekom manje vidnom mjestu na tijelu ako mu je već tolika želja bila da istakne RS.
hehheh u pravu si trebo je na svom spolnom organu napraviti :lol: :lol: jer bi ta tvorevina tamo i trebala zavrsiti .....

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 04 jun 2015, 14:51

Klosaru poserem ti se na tu tetovazu.
1946

HariTz
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la HariTz » 04 jun 2015, 14:51

BelminM23 je napisao/la:
Sheyi je napisao/la: Šta voliš?
Volim Bosnu i Hercegovinu u njenoj cjelini, onakvoj kakva i jeste...

:bih:

I jedva čekam Petak, kada spiker kaže, Broj šest Ognjeeeeen.
Pa eto, Ognjen ne voli.

Zašto onda nije istetovirao u cijelosti granice Bosne i Hercegovine, tj, onakva kakva i jest?

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 04 jun 2015, 14:55

Ogi čovječe baš si neki, tolike pare zaradio i tetovaža nije u boji. Idi bre bestraga. Obavezno tu lijepu tetovažu oboji u boje RS.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 14:59

NeshaFCB je napisao/la:Ogi čovječe baš si neki, tolike pare zaradio i tetovaža nije u boji. Idi bre bestraga. Obavezno tu lijepu tetovažu oboji u boje RS.
Ma slabo je on zaradio cim igra za BiH, jos mora kriti tetovazu ispod pazuha. Nije ni njemu lako, mozda bude od ovog ugovora za boje, ali da Brcko distrikt ofarba u zeleno ili leti :lol:
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 04 jun 2015, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jun 2015, 14:59

E moj Belmine iznenadio si me. Ako se dobro sjecam ti si bio protiv nase uprave kada je donirala opremu nekom "srpskom" klubu iz Doboja, kao sto si i sam napisao. A sada mi ovde prosipas ovo sranje.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2015, 15:01

NeshaFCB je napisao/la:Ogi čovječe baš si neki, tolike pare zaradio i tetovaža nije u boji. Idi bre bestraga. Obavezno tu lijepu tetovažu oboji u boje RS.
I trebao je obojati i to da crvena boja prevladava ove druge dvije, jer su rijeke crvene boje utkane u temelje te trobojke kojom se ti toliko dicis. Neka vam je na diku, cast i postenje ova trobojka i sve sto ona nosi sa sobom. Nazdravlje ti junacino.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 04 jun 2015, 15:02

SjeverniVjetar je napisao/la:
Ma slabo je on zaradio cim igra za BiH, jos mora kriti tetovazu ispod pazuha. Nije ni njemu lako, mozda bude od ovog ugovora za boje, ali da Brcko distrikt ofarba u zeleno ili leti :lol:
A majka mu stara, pa nisu više crno bjele tetovaže popularne, garant je radio negdje u Federaciji, ili ti većem entitetu, kod nas su sad u boji u modi. A i što se tiče zarada, jedna ovakva je sitnica. Samo je trebao leđa izabrati za lokaciju, već ovako smanjena mapa RS, baš je neki.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 15:05

Velicanje samostalne Republike Srpske (sto Ogijeva tetovaza predstavlja) je i velicanje zlocina nad desetine hiljada stanovnika Prijedora, Vlasenice, Foce, Zvornika i jos gradova koji su prosli sve te torture u ratu.

Umjesto da budes svima primjer kretenu jedan, da se kao reprezentativac BiH boris protiv bilo kakvih vjerskih i nacionalnih podjela, on upravo ono suprotno radi.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 15:10

NeshaFCB je napisao/la: A majka mu stara, pa nisu više crno bjele tetovaže popularne, garant je radio negdje u Federaciji, ili ti većem entitetu, kod nas su sad u boji u modi. A i što se tiče zarada, jedna ovakva je sitnica. Samo je trebao leđa izabrati za lokaciju, već ovako smanjena mapa RS, baš je neki.
Ma nece da boji, kaze jos malo pa ce se RS ujediniti sa Srbijom,pa da se ne izlaze trosku, a valja i brisati poslije. Ledja cuva za Cica Jeremiju, samo da jos jedan transfer napravi. ;)
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 04 jun 2015, 15:11, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 15:10

Ocekujem uskoro Ognjena Vranjesa da popije pivo sa vojvodama koje je istetovirao na stomaku

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 04 jun 2015, 15:15

NeshaFCB je napisao/la: A majka mu stara, pa nisu više crno bjele tetovaže popularne, garant je radio negdje u Federaciji, ili ti većem entitetu, kod nas su sad u boji u modi. A i što se tiče zarada, jedna ovakva je sitnica. Samo je trebao leđa izabrati za lokaciju, već ovako smanjena mapa RS, baš je neki.
Ma nece da boji, kaze jos malo pa ce se RS ujediniti sa Srbijom,pa da se ne izlaze trosku, a valja i brisati poslije. Ledja cuva za Cica Jeremiju, samo da jos jedan transfer napravi. ;)
Nisu to neke pare. Ali zaista je trebao u boji. Ovako nas komšije Bošnjaci prozivaju kako nemamo tatoo majstore, a tatoo majstora na sve strane. Doduše, moguće da planira još nekoliko tetovaža... ko će mu znat, kad čovjek voli tatoo. A žene se lože na tatoo

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 04 jun 2015, 15:17

Koji debil **** li mu materina retardirana :facepalm:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 15:19

NeshaFCB je napisao/la:
Nisu to neke pare. Ali zaista je trebao u boji. Ovako nas komšije Bošnjaci prozivaju kako nemamo tatoo majstore, a tatoo majstora na sve strane. Doduše, moguće da planira još nekoliko tetovaža... ko će mu znat, kad čovjek voli tatoo. A žene se lože na tatoo
Je li viz Srbije onaj Tatoomirovic sto igra za Sarajevo?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2015, 15:20

Zatvorio je vrata repke.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 04 jun 2015, 15:23

Pošto vidim da ima naivnih ljudi, možda i glupih, da probamo slikovito da objasnimo par stvari.

Ovo su granice BiH:
slika

BiH se sastoji iz Federacije BiH, RS-a i Brčko Distrikta. Svi smo svjesni toga! Ali su dio Bosne i Hercegovine, te crtanje zasebne karte nekih od ovih dijelova je provokacija, a posebno dijela RS-a jer znamo kakvi se gdje osjećaji gaje. A ja ne znam da neko od nas voli Federaciju BiH, svi volimo BiH!

Onaj ko crta kartu RS-a voli RS, a ne priznaje BiH! Crtanje karte gdje se vide jasno granice samo RS-a udara na cjelovitost BiH jer zašto ne nacrta kartu cijele BiH, time bi obuhvatio i RS? NEĆE, jer je njemu RS država, a BiH ne priznaje. Za nekog ko živi gore i udara se tim glupostima, nije mi čudno!
Reprezentativac BiH koji predstavlja CIJELU DRŽAVU BIH ne treba da dijeli državu javno (ovaj put tetovažom), jer svako ko navija za BiH voli državu cjelovitu i u cijelim granicama, uključujući i RS. Da je istetovirao ime grada odakle dolazi, granice, to ne bi bio problem. Ali ovim je jasno dokazao da postoji samo jedan dio države koji ga interesuje, a da drugi ne priznaje. Znamo šta to kod nas znači i kakva su to razmišljanja, nećemo se ludi pravit.

On da voli BiH, ponavljam, istetovirao bi cijelu BiH na ruci, koja uključuje dva entiteta i distrikt. Ali to kad bi uradio, bio bi manji Srbin jer bi time priznao da BiH postoji, a gdje će to kad postojanjem BiH kao države se smanjuje postojanje RS-a kao države (gluho bilo).

ETO TO JE PROBLEM!

Ne živimo u USA, pa da neko istetovira državu Pelsilvaniju ili Indianu, to ne bi bio problem jer svi u tim državama priznaju USA kao državu, Indiana ne želi da se odvoji i udari na integritet i suverenitet države. U Bosni i Hercegovini, isticanjem jednog dijela BiH se udara na njenu cjelovitost i zamišljanje nekih novih mapa, pogotovo RS-a, jer niko ne želi Federaciju kao državu, a dosta njih ne prizna BiH i žele RS kao državu!
nije to bolest rijetka...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 04 jun 2015, 15:24

Pametna logika, tom logikom bih ja mogao zaključiti da svi oni koji ne vole RS, ne vole ni BiH, za kaj ne?!
Pustimo se tih gluposti.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.