FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
gdje to citate ?
http://www.fkzeljeznicar.com/sadrzaj/uz ... ar-0-0.phpblablabla je napisao/la:gdje to citate ?
17:13 - Igraci Slobode izuzetno ostro igraju. Za sada dva zuta kartona na utakmici, jedan za igraca Slobode, drugi za Bogicevica.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Tesko ce Zeljo do bodova. . .
**** bodove nek sacuvaju noge
17:13 - Igraci Slobode izuzetno ostro igraju. Za sada dva zuta kartona na utakmici, jedan za igraca Slobode, drugi za Bogicevica
Ono sto se nesmije tamo na portalu napisati je seljacko ponasanje slobodinih igraca, uzasno ostro igraju i ne prestaju psovati nasim igracima.
Ono sto se nesmije tamo na portalu napisati je seljacko ponasanje slobodinih igraca, uzasno ostro igraju i ne prestaju psovati nasim igracima.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
17:01 - Stanic nesmetan suta sa 5 metara i golman Slobode brani.Seyo_TM je napisao/la:boli te qrac Hidingmanijakinho je napisao/la:koji ce **** stanic i h.beslija u prvih 11 ccc
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
sta odma kukas isto p...a dobicemo ih neigramo protiv intera j....e slobodajuveboy je napisao/la:Tesko ce Zeljo do bodova. . .
-
- Kontakt:
smislit ce amar nesto da dodemo do bodova u drugome
Nijednom u ovoj sezoni nas nisu sudije krale, koliko se sjećam. Ne znam kako je ta Tuzla izuzetak, pa da sudija to ne sankcioniše 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vazda isto, al da vodite zanemarili bi se i grubi startovi, ali etoSeyo_TM je napisao/la:17:13 - Igraci Slobode izuzetno ostro igraju. Za sada dva zuta kartona na utakmici, jedan za igraca Slobode, drugi za Bogicevica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Na 6 utakmica 1 gol i to bas u nasoj mrezi 

1921 je napisao/la:17:01 - Stanic nesmetan suta sa 5 metara i golman Slobode brani.Seyo_TM je napisao/la:boli te qrac Hidingmanijakinho je napisao/la:koji ce **** stanic i h.beslija u prvih 11 ccc

Da makar gledaš utakmicu, pa da nešto možeš reći ko kako igra...

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sto jeli vas to u tuzli kradu?... sta jeli vam to penal nije dosudjen ili sta vec ne kontam majkemiŽeljovac je napisao/la:Nijednom u ovoj sezoni nas nisu sudije krale, koliko se sjećam. Ne znam kako je ta Tuzla izuzetak, pa da sudija to ne sankcioniše
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
da je bar bod uzet
Nisam rekao da nas kradu, već ako je tačno da igrači Slobode igraju pogibeljno, a da im je sudija dao samo jedan žuti, onda jeste klasična krađa.SaltCityAttack je napisao/la:sto jeli vas to u tuzli kradu?... sta jeli vam to penal nije dosudjen ili sta vec ne kontam majkemiŽeljovac je napisao/la:Nijednom u ovoj sezoni nas nisu sudije krale, koliko se sjećam. Ne znam kako je ta Tuzla izuzetak, pa da sudija to ne sankcioniše
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
kradu i to puno kradu u tuzli i daju puno crvenih PORED TOGA STO KRADU I VASI IGRACI SU KO STOKA SAMO UDARAJ...SaltCityAttack je napisao/la:sto jeli vas to u tuzli kradu?... sta jeli vam to penal nije dosudjen ili sta vec ne kontam majkemiŽeljovac je napisao/la:Nijednom u ovoj sezoni nas nisu sudije krale, koliko se sjećam. Ne znam kako je ta Tuzla izuzetak, pa da sudija to ne sankcioniše

ne mozemo to komentarisati jer ne gledamo utakmicu...samo znamo da veoma grubo igrajuSaltCityAttack je napisao/la:sto jeli vas to u tuzli kradu?... sta jeli vam to penal nije dosudjen ili sta vec ne kontam majkemiŽeljovac je napisao/la:Nijednom u ovoj sezoni nas nisu sudije krale, koliko se sjećam. Ne znam kako je ta Tuzla izuzetak, pa da sudija to ne sankcioniše
Grubo igraju? Pa neće vas valjda milovati
Mada, nekako sam uvjeren da će Željo na kraju nešto i osvojiti.

Mada, nekako sam uvjeren da će Željo na kraju nešto i osvojiti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kraj prvog poluvremena. Bod nam treba k'o hljeb!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
ja koliko se sjecam a sjecam se dosta tih duella sa slobodom sudija nas je krao non stop pa dokle ce tako....