sutra je petak, sutra je dzumamessilla je napisao/la:Sutra je petak, drugačiji je red vožnje, tako da prc Milojka.![]()
Otvoren sam jedino za soluciji da neđe raspalimo pes-a.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Otelo je napisao/la:U Cazinu, prvi dan Bajrama gostuje Olja Bajrami![]()
a onda resdom Selma Bajrami, Jovan Perisic, Milan Stankovic, Mle Kitic, Saban Sauilc, Jana, Boban Rajovic, Amar-Gile, Hakla, Dara Bubamara, Robert Bjelic, Sinan Sakic (poster sam vidio na fb).
Iskreno me je sram gdje zivim![]()
Skupa im valja jedna i pol pjesma.
Eto me u CazinOtelo je napisao/la:U Cazinu, prvi dan Bajrama gostuje Olja Bajrami![]()
a onda resdom Selma Bajrami, Jovan Perisic, Milan Stankovic, Mle Kitic, Saban Sauilc, Jana, Boban Rajovic, Amar-Gile, Hakla, Dara Bubamara, Robert Bjelic, Sinan Sakic (poster sam vidio na fb).
Iskreno me je sram gdje zivim![]()
Skupa im valja jedna i pol pjesma.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Postujte ljude koji imaju drugaciji muzicki ukus, nije tesko.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Djesi bolan,šta imaBosniacum Lilium je napisao/la:Postujte ljude koji imaju drugaciji muzicki ukus, nije tesko.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bildam se opetNarin je napisao/la:Djesi bolan,šta imaBosniacum Lilium je napisao/la:Postujte ljude koji imaju drugaciji muzicki ukus, nije tesko.
Suti prepolovio sam se
A ostalo tu sam, malo se vracam u formu i na drugim poljima ako me shvatas
Dokle si ti, pretpostavljam da zakucavas fax, pitam te za druge stvari
Je li istina da kafane neće raditi u subotu? Ako jeste mogao bih zamrzitit papu.
I drugo pitanje. Zna li neko kako centro radi sutra i prekosutra?
I drugo pitanje. Zna li neko kako centro radi sutra i prekosutra?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Au svaka čast,nisam te vidio,ne pamtim..Taman kad sam ja prestao ici,ti krenuo,doduse moja avantura tamo je kratko trajala,jedno 20tak dana samo haha..Bosniacum Lilium je napisao/la:Suti prepolovio sam seImao sam 90 kg pa sam se samo tome bio posvetio. Sada 80.5 i malo cu tu stati da oporavim tijelo, dusu ostavio u 300 dole
![]()
A ostalo tu sam, malo se vracam u formu i na drugim poljima ako me shvatasvec sam ugovorio jednu kaficu
![]()
Neka,neka,tako i treba..Studiras li,ili ipak si se posvetio drugim stvarima haha?
Ma kakav fax,propao ovaj semestar na tom polju samo tako,danas sam popio neke teske rijeci od jednog profesora..
A ostale stvari su dosta bolje nego sto su prije bile,tu se oporavljam i ja,ali zato fax ispašta,ali eto,ne treba se sikirati,kao što mi je danas najveća ljudina na fakultetu od profesora rekla,samo čuvaj zdravlje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vjeruj mi da je za zdravlje najveca istina. Ja se vise ne damNarin je napisao/la:Au svaka čast,nisam te vidio,ne pamtim..Taman kad sam ja prestao ici,ti krenuo,doduse moja avantura tamo je kratko trajala,jedno 20tak dana samo haha..Bosniacum Lilium je napisao/la:Suti prepolovio sam seImao sam 90 kg pa sam se samo tome bio posvetio. Sada 80.5 i malo cu tu stati da oporavim tijelo, dusu ostavio u 300 dole
![]()
A ostalo tu sam, malo se vracam u formu i na drugim poljima ako me shvatasvec sam ugovorio jednu kaficu
![]()
Neka,neka,tako i treba..Studiras li,ili ipak si se posvetio drugim stvarima haha?
Ma kakav fax,propao ovaj semestar na tom polju samo tako,danas sam popio neke teske rijeci od jednog profesora..![]()
A ostale stvari su dosta bolje nego sto su prije bile,tu se oporavljam i ja,ali zato fax ispašta,ali eto,ne treba se sikirati,kao što mi je danas najveća ljudina na fakultetu od profesora rekla,samo čuvaj zdravlje!
Sad sam se povetio ovome da malo smrsam, bas ljepsi osjecaj, lakse se kreces, lakse ti sve... Imam jos u planu 2 kg skinuti ali kroz mjesec dana, ne mogu vise da se forsiram, iscrpio sam se. Nisam ni ja tebe
Cuvajte se ovog lika ljudi.Virtu4l je napisao/la:Nedavno sam pronašao novi hobi, rokam komarce i onda ih nosim paucima, znači roknem ga i onda tijelo odnesem u hodnik gdje imam neku paučinu, samo stavim preminulog na paučinu i pauci kao po komadi dolaze i jedu ga... baš zanimljiva gozba
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Imate li vi u Norveškoj komarce? Znam da imate nešto što se zove Knott, ali to nije ni nalik ovim dosadnim krvopijama, tako da moraš smisliti način da im se osvetiš.Cartman je napisao/la:Cuvajte se ovog lika ljudi.Virtu4l je napisao/la:Nedavno sam pronašao novi hobi, rokam komarce i onda ih nosim paucima, znači roknem ga i onda tijelo odnesem u hodnik gdje imam neku paučinu, samo stavim preminulog na paučinu i pauci kao po komadi dolaze i jedu ga... baš zanimljiva gozba
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakve su ovo sve gluposti zbog dolaska pape?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
Bado imal šta meni 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: Odg: Chat
Meteorolog, kakvo će vrijeme biti sutra i u subotu? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
E fakat malo pretjeruju, ja planiram u gradu gledati finale LP...
Jel neko upoznat sa gradskim prevozom sutra? Rade li tramvaji normalno? Do kad rade,dokle i to? Hitno mi treba odgovor.
All the hoes lose they mind when they see me stunting

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sutra bi sve trebalo biti regularno, a klix je pisao o rasporedu za subotu:hidano880 je napisao/la:Jel neko upoznat sa gradskim prevozom sutra? Rade li tramvaji normalno? Do kad rade,dokle i to? Hitno mi treba odgovor.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/gras-izm ... /150604088
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Koje kafane od Vijećnice od Importanea rade u subotu? Dajte ba ljudi, ozbiljna je situacija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta velite na ovo? 17.6.2015
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.