Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Nerminovic
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Nerminovic » 04 jun 2015, 13:48

messilla je napisao/la:Sutra je petak, drugačiji je red vožnje, tako da prc Milojka. :kafa:

Otvoren sam jedino za soluciji da neđe raspalimo pes-a. :kafa:
sutra je petak, sutra je dzuma :kafa: :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 jun 2015, 14:20

Otelo je napisao/la:U Cazinu, prvi dan Bajrama gostuje Olja Bajrami :rol: :rol: a onda resdom Selma Bajrami, Jovan Perisic, Milan Stankovic, Mle Kitic, Saban Sauilc, Jana, Boban Rajovic, Amar-Gile, Hakla, Dara Bubamara, Robert Bjelic, Sinan Sakic (poster sam vidio na fb).

Iskreno me je sram gdje zivim :oops: :oops:

Skupa im valja jedna i pol pjesma.

:twisted:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jun 2015, 14:51

Otelo je napisao/la:U Cazinu, prvi dan Bajrama gostuje Olja Bajrami :rol: :rol: a onda resdom Selma Bajrami, Jovan Perisic, Milan Stankovic, Mle Kitic, Saban Sauilc, Jana, Boban Rajovic, Amar-Gile, Hakla, Dara Bubamara, Robert Bjelic, Sinan Sakic (poster sam vidio na fb).

Iskreno me je sram gdje zivim :oops: :oops:

Skupa im valja jedna i pol pjesma.
Eto me u Cazin :ljepota: :tokralju: :bow:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 15:09

Postujte ljude koji imaju drugaciji muzicki ukus, nije tesko.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 jun 2015, 15:26

Bosniacum Lilium je napisao/la:Postujte ljude koji imaju drugaciji muzicki ukus, nije tesko.
Djesi bolan,šta ima

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 15:29

Narin je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Postujte ljude koji imaju drugaciji muzicki ukus, nije tesko.
Djesi bolan,šta ima
Bildam se opet :urnebes:

Suti prepolovio sam se :rol: Imao sam 90 kg pa sam se samo tome bio posvetio. Sada 80.5 i malo cu tu stati da oporavim tijelo, dusu ostavio u 300 dole :puke:

A ostalo tu sam, malo se vracam u formu i na drugim poljima ako me shvatas :tralala: vec sam ugovorio jednu kaficu :njanjanja:

Dokle si ti, pretpostavljam da zakucavas fax, pitam te za druge stvari :P

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 jun 2015, 15:35

Je li istina da kafane neće raditi u subotu? Ako jeste mogao bih zamrzitit papu.

I drugo pitanje. Zna li neko kako centro radi sutra i prekosutra?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 jun 2015, 15:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:Suti prepolovio sam se :rol: Imao sam 90 kg pa sam se samo tome bio posvetio. Sada 80.5 i malo cu tu stati da oporavim tijelo, dusu ostavio u 300 dole :puke:

A ostalo tu sam, malo se vracam u formu i na drugim poljima ako me shvatas :tralala: vec sam ugovorio jednu kaficu :njanjanja:

Au svaka čast,nisam te vidio,ne pamtim..Taman kad sam ja prestao ici,ti krenuo,doduse moja avantura tamo je kratko trajala,jedno 20tak dana samo haha..
Neka,neka,tako i treba..Studiras li,ili ipak si se posvetio drugim stvarima haha?
Ma kakav fax,propao ovaj semestar na tom polju samo tako,danas sam popio neke teske rijeci od jednog profesora.. :rol:
A ostale stvari su dosta bolje nego sto su prije bile,tu se oporavljam i ja,ali zato fax ispašta,ali eto,ne treba se sikirati,kao što mi je danas najveća ljudina na fakultetu od profesora rekla,samo čuvaj zdravlje!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 15:47

Narin je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Suti prepolovio sam se :rol: Imao sam 90 kg pa sam se samo tome bio posvetio. Sada 80.5 i malo cu tu stati da oporavim tijelo, dusu ostavio u 300 dole :puke:

Au svaka čast,nisam te vidio,ne pamtim..Taman kad sam ja prestao ici,ti krenuo,doduse moja avantura tamo je kratko trajala,jedno 20tak dana samo haha..
Neka,neka,tako i treba..Studiras li,ili ipak si se posvetio drugim stvarima haha?
Ma kakav fax,propao ovaj semestar na tom polju samo tako,danas sam popio neke teske rijeci od jednog profesora.. :rol:
A ostale stvari su dosta bolje nego sto su prije bile,tu se oporavljam i ja,ali zato fax ispašta,ali eto,ne treba se sikirati,kao što mi je danas najveća ljudina na fakultetu od profesora rekla,samo čuvaj zdravlje!
Vjeruj mi da je za zdravlje najveca istina. Ja se vise ne dam :nedam: Trenirao sam skoro 40 dana pod bronhitisom, od sada idem i glavom kroz zid :salut: Studiram, kad se treba vidjeti s nekim djevama :kralj: :opaopa: :mrgreen:

Sad sam se povetio ovome da malo smrsam, bas ljepsi osjecaj, lakse se kreces, lakse ti sve... Imam jos u planu 2 kg skinuti ali kroz mjesec dana, ne mogu vise da se forsiram, iscrpio sam se. Nisam ni ja tebe :o Trebat cemo nesto aranzirat, ako ne nista barem se osisati kod naseg pajde :rol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2015, 15:57

Virtu4l je napisao/la:Nedavno sam pronašao novi hobi, rokam komarce i onda ih nosim paucima, znači roknem ga i onda tijelo odnesem u hodnik gdje imam neku paučinu, samo stavim preminulog na paučinu i pauci kao po komadi dolaze i jedu ga... baš zanimljiva gozba
Cuvajte se ovog lika ljudi. :shifty:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 16:08

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nedavno sam pronašao novi hobi, rokam komarce i onda ih nosim paucima, znači roknem ga i onda tijelo odnesem u hodnik gdje imam neku paučinu, samo stavim preminulog na paučinu i pauci kao po komadi dolaze i jedu ga... baš zanimljiva gozba
Cuvajte se ovog lika ljudi. :shifty:
Imate li vi u Norveškoj komarce? Znam da imate nešto što se zove Knott, ali to nije ni nalik ovim dosadnim krvopijama, tako da moraš smisliti način da im se osvetiš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 04 jun 2015, 17:03

Kakve su ovo sve gluposti zbog dolaska pape?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jun 2015, 17:21

Bado imal šta meni :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Chat

Post Postao/la hilmo » 04 jun 2015, 18:13

Meteorolog, kakvo će vrijeme biti sutra i u subotu? :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 18:22

E fakat malo pretjeruju, ja planiram u gradu gledati finale LP...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hidano880
Kontakt:

Post Postao/la hidano880 » 04 jun 2015, 18:25

Jel neko upoznat sa gradskim prevozom sutra? Rade li tramvaji normalno? Do kad rade,dokle i to? Hitno mi treba odgovor.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jun 2015, 18:53

All the hoes lose they mind when they see me stunting

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 jun 2015, 18:57

hidano880 je napisao/la:Jel neko upoznat sa gradskim prevozom sutra? Rade li tramvaji normalno? Do kad rade,dokle i to? Hitno mi treba odgovor.
Sutra bi sve trebalo biti regularno, a klix je pisao o rasporedu za subotu:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/gras-izm ... /150604088
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 jun 2015, 19:05

Koje kafane od Vijećnice od Importanea rade u subotu? Dajte ba ljudi, ozbiljna je situacija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jun 2015, 19:13

Šta velite na ovo? 17.6.2015 :mrgreen:
slika
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.