FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uzimamo bod pred kraj tekme,i nece bit frke.Onda ce savez da da pitama 3 boda i svi zadovoljni.
Primili smo ga u 2. minuti, kaže ovaj na radiju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Jbga ja sam nesto pesimista da cemo do boda/ova, al eto nadam se da cu se prevariti.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Uzimamo bod pred kraj tekme,i nece bit frke.Onda ce savez da da pitama 3 boda i svi zadovoljni.
cekat ce se razvoj situacije u utakmici Laktasi-Celik i nakon toga ce biti vjerovatno rijesena i utakmica izmedju Slobode i Zelje

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ljudi na kojem radiju mogu slusati prenos... ??? ne treba mi link, da slusam preko tel... u busu sam
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Sreća vaša te onaj Borac ne može nikog dobiti čim pređe Vlašićmuamer10 je napisao/la:Jbga ja sam nesto pesimista da cemo do boda/ova, al eto nadam se da cu se prevariti.

"Indija,Pakistan..."
Srce_Tebi je napisao/la:Ljudi na kojem radiju mogu slusati prenos... ??? ne treba mi link, da slusam preko tel... u busu sam
BH Radio 1, ali povremeno se priključe reporteri, glavna tema protesti u Sarajevu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
soba 39 je napisao/la:Sreća vaša te onaj Borac ne može nikog dobiti čim pređe Vlašićmuamer10 je napisao/la:Jbga ja sam nesto pesimista da cemo do boda/ova, al eto nadam se da cu se prevariti.

- L'Avvocato
- Kontakt:
pa bhradio 1 ... samo sto su trenutno vijesti ... puni prijenos su najavili za pola 6Srce_Tebi je napisao/la:Ljudi na kojem radiju mogu slusati prenos... ??? ne treba mi link, da slusam preko tel... u busu sam
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Zasad vam se ne piše dobro, vodimo 1:0 od 6 minute.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
- Kontakt:
a vi opet ubište u gostimasoba 39 je napisao/la:Sreća vaša te onaj Borac ne može nikog dobiti čim pređe Vlašićmuamer10 je napisao/la:Jbga ja sam nesto pesimista da cemo do boda/ova, al eto nadam se da cu se prevariti.

TREĆI PUT ČASTIMO !
vidjet cemo na kraju kako ce se vama pisatAulleTa je napisao/la:Zasad vam se ne piše dobro, vodimo 1:0 od 6 minute.

Od 2. minute i malčice si zakasnio.AulleTa je napisao/la:Zasad vam se ne piše dobro, vodimo 1:0 od 6 minute.
16:49 - Nakon primljenog gola, igra se zasniva na sredini terena bez ozbiljnijih prilika. Nasi navijaci, njih oko 150, je smjesteno na gradilistu iza gola.
17:01 - Stanic nesmetan suta sa 5 metara i golman Slobode brani.
16:58 - Sloboda u ovim trenutcima ima vise loptu u nogama. Zeljeznicara pokusava iz prekida da ugrozi gol Slobode.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 21 apr 2010, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hvala nasao sam. moram sad off line...L'Avvocato je napisao/la:pa bhradio 1 ... samo sto su trenutno vijesti ... puni prijenos su najavili za pola 6Srce_Tebi je napisao/la:Ljudi na kojem radiju mogu slusati prenos... ??? ne treba mi link, da slusam preko tel... u busu sam
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
trenutno smo 1 u PL ako se gostujuce utakmice gledajuborcev_navijac je napisao/la:a vi opet ubište u gostimasoba 39 je napisao/la:Sreća vaša te onaj Borac ne može nikog dobiti čim pređe Vlašićmuamer10 je napisao/la:Jbga ja sam nesto pesimista da cemo do boda/ova, al eto nadam se da cu se prevariti.

-
- Kontakt:
17:01 - Stanic nesmetan suta sa 5 metara i golman Slobode brani.
16:58 - Sloboda u ovim trenutcima ima vise loptu u nogama. Zeljeznicara pokusava iz prekida da ugrozi gol Slobode.
@ delete post
Zadnja izmjena: TeroweNth, dana/u 21 apr 2010, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nije u drugoj, Sloboda povela u petoj minuti. Senad Mujić centirarao s desne stane, Smajlović s ruba peterca matirao Šehića.
Ne može na Tušnju niko odnijeti boda, gori od Pirote
Ne može na Tušnju niko odnijeti boda, gori od Pirote

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ups pogrešna tema 

Zadnja izmjena: Alucard, dana/u 21 apr 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
17:03 - Slobodan udarac za Slobodu sa nekih 20 metara je zavrsio par metara kraj gola Sehica
Visca el Višća!
Visca el Višća!