NK Široki Brijeg

Britvica
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Britvica » 02 jun 2015, 17:33

Veća budala ja s kime se raspravljam. Uživajte u "zasluženoj" europi i obavezo zovite Jakupovića da uživa s vama a nas se okanite.Lijep pozdrav !!!

modric

Post Postao/la modric » 02 jun 2015, 19:27

Naši neprijatelji neka se vesele Evropi, mi se moramo okrenuti budućnosti,dali mi može neko od navijača Širokog odgovorit dali kod nas dolazi trener Čelika Pavić,to sam čuo u kafiću da bi on mogao doći?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 jun 2015, 15:38

Grande Wagi proglasen za najboljeg igraca lige :D

Cestitke starom maestru, nadam se da ce barem jos dvije sezone biti nas clan
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jun 2015, 16:07

Vagner zasluzeno.kapa do poda za njega..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 jun 2015, 16:13

Čestitke Wagneru, hoće li igrati i iduće sezone ?
Čitao sam negdje da bi mu ovo mogla biti zadnja sezona i da će nakon igračke karijere nastaviti rad u Širokom Brijegu kao trener.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 03 jun 2015, 22:26

modric je napisao/la:Naši neprijatelji neka se vesele Evropi, mi se moramo okrenuti budućnosti,dali mi može neko od navijača Širokog odgovorit dali kod nas dolazi trener Čelika Pavić,to sam čuo u kafiću da bi on mogao doći?
Trebamo Baki ponuditi novi ugovor i dovesti mu kvalitetne igrače koje on želi(ako su Hrvati :tralala: ). Ipak nije imao vremena da u mjesec dana podigne iz pepela jednu potpuno syebanu momčad !

megdan
Kontakt:

Post Postao/la megdan » 03 jun 2015, 22:29

Zadnja izmjena: megdan, dana/u 22 maj 2021, 11:47, ukupno mijenjano 3 puta.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 jun 2015, 23:24

Britvica je napisao/la:
modric je napisao/la:Naši neprijatelji neka se vesele Evropi, mi se moramo okrenuti budućnosti,dali mi može neko od navijača Širokog odgovorit dali kod nas dolazi trener Čelika Pavić,to sam čuo u kafiću da bi on mogao doći?
Trebamo Baki ponuditi novi ugovor i dovesti mu kvalitetne igrače koje on želi(ako su Hrvati :tralala: ). Ipak nije imao vremena da u mjesec dana podigne iz pepela jednu potpuno syebanu momčad !
Preko granice bi se moglo malo zaviriti, Split sprema cistku a imaju dosta zanimljivih igraca, Zadar npr, ispao iz lige i bez odstete se mogu dovesti igraci...

Nama podhitno treba pravi napadac, ja bih najprije volio Krstanovica, Juricic i Buhac kao backup, sasvim dobro :D

Ali treba prvo vidjeti sta ce se na kraju odluciti, do 20. bi se sve trebalo znati?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 04 jun 2015, 01:36

Admine makni zvijezdu iz premier lige i stavi široki gore... :D :thumbup:

a što se tiče pojačanja trebaju pod hitno ako misle išta u novoj sezoni,ali sumnjam da će ih i biti jer se priča da su nekima igračima "plaćene kopačke" da igraju u prvom sastavu... ako je to istina nema tu uspjeha jer trebaju igrati najspremniji a ne tatini sinovi...

modric

Post Postao/la modric » 04 jun 2015, 10:01

Baka definitivno neće ostati trener jer nije napravio rezultat uz podatak da je preskup za proračun Širokog.Najbolji potez bi bilo dovesti Borisa Pavić koji je jeftiniji uz odlično poznavanje lige.Pavić je dugo trener bio i u Dalmaciji i sigurno pozna dosta mladih igrača sa tog područja.Pavić se zna nositi sa lošim stanjem u klubu,što je pokazao sa Čelikom u drugom djelu sezone,gdje je Širokom utrpao 5 komada.Pod njegovim vodstvom u Zenici nadigran je i Zrinjski dok ga nisu uspjeli pobjedti Sarajevo na Koševu niti Željo kod kuće.Moja je želja Boris Pavić.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 04 jun 2015, 14:38

Čujem danas spominje se Mladina za trenera :-) **** me pas Vi sa konja na magarca.

I samo jako...
I have a dream

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 04 jun 2015, 23:29

modric je napisao/la:Baka definitivno neće ostati trener jer nije napravio rezultat uz podatak da je preskup za proračun Širokog.Najbolji potez bi bilo dovesti Borisa Pavić koji je jeftiniji uz odlično poznavanje lige.Pavić je dugo trener bio i u Dalmaciji i sigurno pozna dosta mladih igrača sa tog područja.Pavić se zna nositi sa lošim stanjem u klubu,što je pokazao sa Čelikom u drugom djelu sezone,gdje je Širokom utrpao 5 komada.Pod njegovim vodstvom u Zenici nadigran je i Zrinjski dok ga nisu uspjeli pobjedti Sarajevo na Koševu niti Željo kod kuće.Moja je želja Boris Pavić.
Koliko je Baka uzeo otrpilike love ?

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 05 jun 2015, 14:09

Brekalo u Gosku?
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 05 jun 2015, 14:20

GoskGabela je napisao/la:Brekalo u Gosku?
Teško trenutno na toj poziciji imamo samo njega i Pandžu, (Barišić i Dane Kožul za ljutu muku ) ,Džidići odoše
Mladina se uvijek spominje ,ja bi isto volio Pavića više čisto zato što mi je dosta više likova tipa Baka,Mladina,Ištuk itd. koji se svaki put spominju kao rješenje ,a nikad ne budu dobar odgovor

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 06 jun 2015, 11:38

Evo konačno Škripari napunili stadion na Koševu,gdje su sad Pitari....

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2015, 15:17

Ziko je napisao/la:Evo konačno Škripari napunili stadion na Koševu,gdje su sad Pitari....
Jedino ovako i smijete na Kosevo, da se sakrijete u masi! :beba:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 06 jun 2015, 21:52

Ziko je napisao/la:Evo konačno Škripari napunili stadion na Koševu,gdje su sad Pitari....
Čitava 'čaršija' sa okolinom da dođe ne bi jug napunila.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 06 jun 2015, 21:56

Dobra ova haha

I samo jako...
I have a dream

modric

Post Postao/la modric » 07 jun 2015, 11:22

Neki zaboravljaju Široki nije lokalni klub, nego klub svih Hrvata u BIH i šire.Danas za Široki u svim uzrastima i igraju Hrvati iz Livna,Posušja,Gruda,Tomislavgrada,Mostara,Čapljine,Ljubuškog,Travnika,Viteza,Orašja itd.Nama u nazivu kluba nije potrebno HŠK, jer nas sami drugi prepoznaju.Ipak manji broj Hrvata nas mrzi to su jugohrvati.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jun 2015, 11:42

modric je napisao/la:Neki zaboravljaju Široki nije lokalni klub, nego klub svih Hrvata u BIH i šire.Danas za Široki u svim uzrastima i igraju Hrvati iz Livna,Posušja,Gruda,Tomislavgrada,Mostara,Čapljine,Ljubuškog,Travnika,Viteza,Orašja itd.Nama u nazivu kluba nije potrebno HŠK, jer nas sami drugi prepoznaju.Ipak manji broj Hrvata nas mrzi to su jugohrvati.
Alijini hrvati :rol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MikiPirs i 21 gost.