Ujedno bice mu ovo prva utakmica na Bilinom Polju. Momak je regal.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koliko će ss.ba zaraditi klikova samo da naprave intervju sa Seom bar 30-ak sekundiBez_komentara je napisao/la:Kad cemo vise cuti Sea da prica bosanski ? Ne mogu vise da cekam
FaraonTM je napisao/la:Koliko će ss.ba zaraditi klikova samo da naprave intervju sa Seom bar 30-ak sekundiBez_komentara je napisao/la:Kad cemo vise cuti Sea da prica bosanski ? Ne mogu vise da cekam
TMovac je napisao/la:
Seo ante portas!Sakrijte sudzuk, ovcetinu, medvjede...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi one curlike iza kako se smiju.
Ziko je napisao/la:Evo Seo forumaši te utrpaše u početnu jedanaestoricu,ugledaše tetovažu u Vranješa i konačno si bez konkurencije prvotimac.......
Predlažem ti da se ubiješ, ali učini to što bezbolnije. PozzZiko je napisao/la:Evo Seo forumaši te utrpaše u početnu jedanaestoricu,ugledaše tetovažu u Vranješa i konačno si bez konkurencije prvotimac.......
jel ti slomio ruku?Sarajlijc@ je napisao/la:Rukovah se sinoc sa Rusiocem, najveci uspjeh u zivotu.
Inace momak je legenda, mislim na Sea.
BozePetra je napisao/la:jel ti slomio ruku?Sarajlijc@ je napisao/la:Rukovah se sinoc sa Rusiocem, najveci uspjeh u zivotu.
Ko to tipka za tebe?Sarajlijc@ je napisao/la:Rukovah se sinoc sa Rusiocem, najveci uspjeh u zivotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.