Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ti nisi ozbiljan. Mislim: ne mresh bit` ozbiljan i provaljivati `vako...FaraonTM je napisao/la:Pa sve ok al' statistika je neumorna. Ja ne znam šta ti mene patiš sa nekim turnirima, ja samo kažem da Nole 8 godina nije mogao prismrditi Rafi od toga je bar 3,4 bio treći igrač svijeta i neka je logika da je to choke. Sad što ti mlatiš o nedodirljivom Nadalu to je druga stvar, vidiš eto da ga je danas pobjedio i da nije nedodirljiv al' eto hajd otom potom ne mogu se ja sa tobom raspravljati, odnosno nemam se radi čega raspravljati kad je sve jasno.
slobodnjak je napisao/la:Jel ikada iko osvojio grand slem turnir bez izgubljenog seta?
Ma znam zezam se malo Moglo bi se desiti da i Nole uspije iako se ti neces slozitiVirtu4l je napisao/la:slobodnjak je napisao/la:Jel ikada iko osvojio grand slem turnir bez izgubljenog seta?
11 igrača, a od aktivnih, Rafa dva puta i Federer jednom.
Unofficialpage je napisao/la:Đaba sve Novaku, ovo Stan uzima.
Ponado si se da će tvoj pulen biti prvi u historiji jelslobodnjak je napisao/la:Jel ikada iko osvojio grand slem turnir bez izgubljenog seta?
Zašto se ne bih složio, to što ja navijam za neke druge igrače nema nikakve veze sa Novakovom dominacijom i njegovim trenutnim mogućnostima.slobodnjak je napisao/la:Ma znam zezam se malo Moglo bi se desiti da i Nole uspije iako se ti neces sloziti
Ako ih Stan bude udarao kao prošle godine na AO, bit' će teško Novaku, naravno ukoliko prođu svoje protivnike u kojima su favoriti.megdan je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Đaba sve Novaku, ovo Stan uzima.![]()
Mislim da zato postoji jedino šansa ako Novak izvrne nogu pa da mora skakutat na jednoj i igrat![]()
Andy MurrayVerified account
@andy_murray
Who's everyone picking in the big match at roland garros tomorrow? Murray vs Ferrer..Just kidding fully aware we are playing second fiddle
Pa uradice on ove godine nesto sto ni Rafa ni Rodjer nisu.Ono najvece sto se moze u ovom sportu..bodi123 je napisao/la:Ponado si se da će tvoj pulen biti prvi u historiji jelslobodnjak je napisao/la:Jel ikada iko osvojio grand slem turnir bez izgubljenog seta?![]()
![]()
Činili su to već prije njega i Nadal (2 puta) i Federer jednom.
Ne znam jesi li gledao kako je uz dosta srece izbjegao masakr koji se desio u njegovoj skoli? Ima i na tom wiki linku malo o tome.
Ma jesam, ima i nekoliko intervjua o tome gdje je opisivao sve u detalje. Zamisli u nedjelju svi na ulicama, a Englezi crkavaju od mukeGreivis je napisao/la:Ne znam jesi li gledao kako je uz dosta srece izbjegao masakr koji se desio u njegovoj skoli? Ima i na tom wiki linku malo o tome.
hvala, a šta smo dobili i đe se to podiže?messilla je napisao/la:Čestitke Dantesu i Magičnom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.