A kad je to Wenger rekao da je zainteresovan za nekog igrača i da će ga 100% dovesti ?FukareTuzla1987 je napisao/la:Arsène Wenger says Arsenal are not interested in signing Arturo Vidal this summer. (****: Daily Mirror)
Mislim da Vidal ima mjesta u bilo kojoj ekipi nerazumijem što ga Wenger ne bi tjeo.
btw nadam se da nije problem što sam ovo napiso
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Schneiderlin
- Kontakt:
Cech ready to ask for Arsenal move
According to reports today, Petr Cech is ready to tell Chelsea he wants to join Arsenal this summer as he’s keen to keep his family in London.
Cech is set to leave Chelsea after losing his place to Thibaut Courtois and he’s emerged as a key target for Arsenal with Arsene Wenger believed to be in the market for a new No.1.
Jose Mourinho has already said he’d prefer the 33-year-old to move abroad rather than join a Premier League rival, with PSG among the foreign clubs showing an interest, but there is the growing suspicion that Roman Abramovich will let the long-serving stopper move to any club he wants as a reward for his loyal service.
Goal are reporting today that Cech is keen to remain in England and is ready to demand a move to Arsenal as he wants to stay in London.
The Czech international has lived in the capital for 11 years and his children are settled at their schools, so Cech see’s Arsenal as the logical choice as he can remain in London and join a club competing at the highest level.
Geoffrey Kondogbia set to be subject of Arsenal transfer battle - roundup
Reports in today’s edition of the Daily Telegraph, citing news from Italy, claim that the Gunners are set to participate in a bidding war with Inter Milan for Kondogbia’s services as Monaco are keen to cash in on him, but only providing the offer is right.
Arsenal have made contact with Napoli over a move for Gonzalo Higuain, according to Italian journalist Tancredi Palmeri.
može Cech i Kondogbia,ali ovaj mrtvac higuain niti u ludilu
According to reports today, Petr Cech is ready to tell Chelsea he wants to join Arsenal this summer as he’s keen to keep his family in London.
Cech is set to leave Chelsea after losing his place to Thibaut Courtois and he’s emerged as a key target for Arsenal with Arsene Wenger believed to be in the market for a new No.1.
Jose Mourinho has already said he’d prefer the 33-year-old to move abroad rather than join a Premier League rival, with PSG among the foreign clubs showing an interest, but there is the growing suspicion that Roman Abramovich will let the long-serving stopper move to any club he wants as a reward for his loyal service.
Goal are reporting today that Cech is keen to remain in England and is ready to demand a move to Arsenal as he wants to stay in London.
The Czech international has lived in the capital for 11 years and his children are settled at their schools, so Cech see’s Arsenal as the logical choice as he can remain in London and join a club competing at the highest level.
Geoffrey Kondogbia set to be subject of Arsenal transfer battle - roundup
Reports in today’s edition of the Daily Telegraph, citing news from Italy, claim that the Gunners are set to participate in a bidding war with Inter Milan for Kondogbia’s services as Monaco are keen to cash in on him, but only providing the offer is right.
Arsenal have made contact with Napoli over a move for Gonzalo Higuain, according to Italian journalist Tancredi Palmeri.
može Cech i Kondogbia,ali ovaj mrtvac higuain niti u ludilu

Ovo sa Vidalom je neviđena glupost fakat. Kad već izmišljaju ove gluposti pa što ne izmisle za neku poziciju koja nam treba. Svašta
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Joj Cech i Kondogbia
(Voajeropljubci bi bili na aparatima) Panjina Higuain sto dalje...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Što bi neko bio na aparatima ako bi Cech i Kondogbia dosli? Zato sto si ti rekao da treba da se dovedu da bi se titula osvojila pa bi ispalo da si ti upravu? Ko to ne bi volio da Cech i Kondogbia i Vidal i Šnajderlin dođu? Opusteno, s još jednim dobrim veznjakom i napadačem, a ne sa novih 5 igrača ko što ti misliš da treba, smo konkurentni za titulu, golman moze i a ne mora. 

Higuain je navodno na meti Chelsea. Mozda ponovo zaigra pod Mourinhom.
Kod nas ce biti prilicno mirno jos neko vrijeme, ne ocekujmo jos nikakve senzacije.
Kod nas ce biti prilicno mirno jos neko vrijeme, ne ocekujmo jos nikakve senzacije.
Kako glup post paje bog te vidio, zašto bi bio neko na aparatima kada bi se dovela dva vrhunska igrača ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Glup je blaga rijec
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
Još jedan epski post ovog momka.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
E upravo takvi kao vi su na aparatima sa stavom golman moze a i ne mora, strucnjaci koji tvrde da ce se najveci trofeji osvajati sa prosjecnim golmanom ala Ospina. Cech i Kondogbia bi bio samo pocetak naravnod a uz njih treba jos minimalno wc napadac da bi se bar imalo neke nade za boriti za titulu i da se prodje osmina finala LP.
Vec 11. godina ti i slicni tebi prosipati suplju ala ovu golman moze a i ne mora pa Arsenal tapka u mjestu, kontate Ospine, Artete, Mertesakceri, Walnuti i Giroud ce titulu osvojiti i jos sa voajerom na klupi ma osvojice oni ku??c..
Na aparatima bi doalskom tih igraca bili svi oni koji tvrde da je Ospina golman za velike stvari, Giroud napadac za titule, Coqelin bolji od Kondogbie itd itd. nebulozama koje su se mogle procitati ovde nema kraja.
Vec 11. godina ti i slicni tebi prosipati suplju ala ovu golman moze a i ne mora pa Arsenal tapka u mjestu, kontate Ospine, Artete, Mertesakceri, Walnuti i Giroud ce titulu osvojiti i jos sa voajerom na klupi ma osvojice oni ku??c..
Na aparatima bi doalskom tih igraca bili svi oni koji tvrde da je Ospina golman za velike stvari, Giroud napadac za titule, Coqelin bolji od Kondogbie itd itd. nebulozama koje su se mogle procitati ovde nema kraja.
Ne može čovjek da ne primijeti da momčina nije niti jednom spomenu Kondogbiu dok nismo igrali protiv Monaka. Kako povrišnski i neznalički
.
Nemaš pojma po običaju momak, džaba pišeš džaba se prosipaš

Nemaš pojma po običaju momak, džaba pišeš džaba se prosipaš
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Naravno da sam spominjao a upratio sam ga jos dok je igrao u Sevilli i SEeamen je prvi govorio bas u to doba prije nego je iz Seville presao u Monaco da ga moramo dovesti jer i tada nam je trebao DMF ali naravno nismo ga doveli valja dati 25 miliona kad se za te pare mogu dovesti dva neka polovna jazavca...
Cuj povrsinski i neznalicki
pa ovaj frajer sam sebe ofira...
Cuj povrsinski i neznalicki

Znaš ga jer se povezivao sa nama, pa smo pisali o njemu na ovoj temi. Hajd nemoj više. Vidiš da se čitav život smije.
Čuj mi na aparatim ako dođu 2 dobra pojačanja. Pa idi vidi bolan da ti ko sihire nije bacio
Čuj mi na aparatim ako dođu 2 dobra pojačanja. Pa idi vidi bolan da ti ko sihire nije bacio
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Meni je ipak najjaci momenat da bi Voajeroljupci bili na aparatima ako Arsenal (dakle, Wenger kojeg Harry i Lloyd zovu Voajerom) dovede Cecha i Kondogbiju. Valjda bi na aparate trebali ici oni koji Wengera mrze jer bi uradio ono sto oni misle da on treba uraditi i tako im se posrao u koncept.
I, da, zadnji put kad smo prosli osminu finala, Bendtner je dao hat-trick, a jedan od preostala dva gola je dao Eboue. Na golu je bio Almunia.
Ima jedna skola misljenja da je Walcott zapravo igrao u prvih 11 samo zato da bi ga Wenger lakse prodao ovog ljeta, da su tekme protiv West Broma i Ville sluzile kao njegov EPP. Zanimljiva ideja.
I, da, zadnji put kad smo prosli osminu finala, Bendtner je dao hat-trick, a jedan od preostala dva gola je dao Eboue. Na golu je bio Almunia.
Ima jedna skola misljenja da je Walcott zapravo igrao u prvih 11 samo zato da bi ga Wenger lakse prodao ovog ljeta, da su tekme protiv West Broma i Ville sluzile kao njegov EPP. Zanimljiva ideja.
Cu' Harry i Lloyd
Hahaha

Hahaha

A.F.C. Bournemouth!
- Schneiderlin
- Kontakt:
voajeroljupci se opet sramote kao i njihov idol pod šifrom voajerko,mijenjaju mišljenja kako vjetar puše,do nedavno su tvrdili da kokelin bolji od kondogbije,sad kondogbiju nazivaju klasnim igračem
za cecha su govorili šta će nam on,pa poljska budaletina je jednako dobar golman jer je imao cs kao ovaj
ali imali su od koga učiti,isto tako stari gad tvrdi da ide na titulu prije početka lige,a nakon toga cilj mi je 4.mjesto,nabi se na kitu smrade nesposobni
a na kraju svega se najviše opet se osramotio voajer koji nije htio dat 17 milki za kondogbiju kad je odlazio iz seville,a sad će dati više od 25 milki,čak neki spominju da je poslana ponuda od 35 milijuna eura,znači duplo,e to je ta procjena velikog maga
ili da se još više nasmijem kad sam pročito da je prije skoro 9 godina voajer imao na piku šniderlina za milijun eura,ali opet je veliki mag odlučio da će dovesti titana denilsona koji je koštao 4x više love

a na kraju svega se najviše opet se osramotio voajer koji nije htio dat 17 milki za kondogbiju kad je odlazio iz seville,a sad će dati više od 25 milki,čak neki spominju da je poslana ponuda od 35 milijuna eura,znači duplo,e to je ta procjena velikog maga

-
- Kontakt:
Strucnajk koji je u svijetu poznat kako dobro prepoznaje talenta, na jednog dobrog sto je poznao ide bar 6-7 epskih promasaja. za Kondogbiu sam znao uglavnom prije tebe jer sam ga gledao u Sevilli a ne kao ti jer sam cuo da se povezujemo sa njim a uostalom cak i da sam juce prvi put cuo za Kondogbiu to ne mijenja cinjenicu da mislim da je on idealno pojacanje i da je nephodan transfer njega kao sto jenephodan transfer Cecha jer igraci na tim pozicijama nisu dovoljno dobri za ambicije koje klub predstavlja da su mu. ja nisam pisao kako je Coqelin bolji ili ona cuvena Kondogbia nije DMF nego box to box haha nije g-ovno nego se pas posrao (gdje je neko od vas strucnjaka isao toliko daleko da smo dosli do epskog zakljucka da ni Real pod Mourinhom nije imao DMF jer su i Xabi i Kherida box to box)
Ako se ti transferi realizuju vi cete to proglasiti za vasu pobjedu jer eto voajer je poslije bruku polovnjaka koju nam je dove zadnjih godina napokon i ubo prava pojacanja i poslusao savjet mnogih eminentnih imena koji su u medijima pisali koje pozicije su kriticne u Arsenalu, proglasicete ga strucnjakom jer (naravno ako se transfer desi) poslije 3-4 godine dovesti DMF-a koji nam treba a ne neku polovnu karinu od igraca.
Ako se ti transferi realizuju vi cete to proglasiti za vasu pobjedu jer eto voajer je poslije bruku polovnjaka koju nam je dove zadnjih godina napokon i ubo prava pojacanja i poslusao savjet mnogih eminentnih imena koji su u medijima pisali koje pozicije su kriticne u Arsenalu, proglasicete ga strucnjakom jer (naravno ako se transfer desi) poslije 3-4 godine dovesti DMF-a koji nam treba a ne neku polovnu karinu od igraca.
- Schneiderlin
- Kontakt:
osjetim škrgut tvojih zubianell je napisao/la:Haj sto si glup nego ne znas ni citati.

dovođenje Cecha imalo bi ogromno značenje za klub,pogotovo na psihološkom planu za ostale igrače

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.