Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pa koji srećković jbt , sad ga i tu krenulo. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma dobar je Rafa haha

Mislim da Novak nije zadovoljan svojom igrom. Ali i ovo sto igra je dovoljno da uzme nazalost posustalog Rafu koji je evidentno miljama udaljen od svog najboljeg tenisa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja sam već na drugom terenu, Andy strašan, pogađa sve što zamisli
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Jasta, nije Nole nimalo bolji i pametniji nego prethodnih godina, samo je Rafa losiji. Ajmo jos viceva. Brao Nole
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meč nije uopšte opravdao duel titana. Prosječan uz tu i tamo po koji dobar poen ali ništa specijalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Novak moze i bolje od ovoga.. gledajuci samo prva dva seta. Nadal igra slabije nego prije, ali ima nesto i do Djokovica posto je on taj koji diktira tempo u ovom mecu.Clutch je napisao/la:Mislim da Novak nije zadovoljan svojom igrom. Ali i ovo sto igra je dovoljno da uzme nazalost posustalog Rafu koji je evidentno miljama udaljen od svog najboljeg tenisa.
Najjaci su mi ovi komentari tipa "sreckovic", "Nadal mu poklanja poene" i slicno.. a Novak ga razbija kao da igra sa 60im igracem svijeta.
I da, zajebao sam se u prognozi.. mislio sam da ce biti 3-1.
Sprda se Nole, igra koliko mu i treba 

Ovakvog jadnog Nadala dugo nisam gledao,izgubio zar totalno sad na pauzu 6 mjeseci pa videti sta dalje.
od ponedeljka ispada iz top 10
od ponedeljka ispada iz top 10
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Rafini udarci više nisu kao prije, fali snage, spina, dubine, nema tu ništa što kontinuirano može ugroziti Novaka. Kada dobijaš ovakve loptice, nije ti teško diktirati tempo.dscile je napisao/la:Novak moze i bolje od ovoga.. gledajuci samo prva dva seta. Nadal igra slabije nego prije, ali ima nesto i do Djokovica posto je on taj koji diktira tempo u ovom mecu.
Najjaci su mi ovi komentari tipa "sreckovic", "Nadal mu poklanja poene" i slicno.. a Novak ga razbija kao da igra sa 60im igracem svijeta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne rise, ovako dominantan tenis uz Djokovića može prikazati samo Federer, sreća ovdje je nikakav faktor.Maestro^^ je napisao/la:Pa koji srećković jbt , sad ga i tu krenulo.
Na kraju mi nekako i žao Nadala

Čas tenisa, strašan nivo igre
-
- Kontakt:
Čestitke najboljem! Bravo Nole! 102-71 u poenima D O M I N A C I J A 

Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Arhivirao ga.
Vratio ga na fabricke postavke.
Vratio ga na fabricke postavke.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Otkad si ti protiv Spanaca?Rajaz je napisao/la:Ne rise, ovako dominantan tenis uz Djokovića može prikazati samo Federer, sreća ovdje je nikakav faktor.Maestro^^ je napisao/la:Pa koji srećković jbt , sad ga i tu krenulo.
Ustvari znam. Rafa je uz Real.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
@virtu4l
Napisao sam, nije ni Nadal onaj stari (a to su inace znali svi oni koji su i govorili kako ce dobiti danas), isto kao i sto Novak nije onaj stari.. jedan igra bolje, drugi igra gore nego prije. Mislim da se ne moze jasnije reci.
Napisao sam, nije ni Nadal onaj stari (a to su inace znali svi oni koji su i govorili kako ce dobiti danas), isto kao i sto Novak nije onaj stari.. jedan igra bolje, drugi igra gore nego prije. Mislim da se ne moze jasnije reci.
Brate , ne osporavam ja pobjedu Noleta , apsolutno zasluženo , treba Rafi još i još vremena da bi bio onaj stari ,ali u 2 važna navrata u ovom setu oni poeni od mrežu su me malo nanervirali , pa tu i moja reakcija dođe na vidjelo.Rajaz je napisao/la:Ne rise, ovako dominantan tenis uz Djokovića može prikazati samo Federer, sreća ovdje je nikakav faktor.Maestro^^ je napisao/la:Pa koji srećković jbt , sad ga i tu krenulo.
Sve u svemu , mislim da Noletu nema ravnog ove godine i da bi mogao uzeti sva 4 GS-a.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ne vidim kako Nole moze ispustit ovaj RG, cisto sumnjam da ga Murray il Wawrinka/Tsonga mogu dobit
Očekivao sam bolji meč, od početka se znalo da ide u jednom smjeru sa iznimkom vraćanja Nadala u prvom setu. Mada Rafa se držao odlično u prva dva seta koliko je loše igrao...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa da, ne može jasnije od toga. Ovo je dubioza iz koje će se Rafa vrlo teško izvući, volio bih da griješim, ali njegovo tijelo je dalo svoj maksimum.dscile je napisao/la:Napisao sam, nije ni Nadal onaj stari (a to su inace znali svi oni koji su i govorili kako ce dobiti danas), isto kao i sto Novak nije onaj stari.. jedan igra bolje, drugi igra gore nego prije. Mislim da se ne moze jasnije reci.
I Stan i Andy ga mogu dobiti, ne samo njega, već svakoga.Epidaurus je napisao/la:Ne vidim kako Nole moze ispustit ovaj RG, cisto sumnjam da ga Murray il Wawrinka/Tsonga mogu dobit
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.