FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 21 apr 2010, 13:31

Nećemo vam ništa,samo ćemo malo da vas k...... (U tunelu :D :D .......)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 apr 2010, 13:32

Schlager je napisao/la:Nećemo vam ništa,samo ćemo malo da vas k...... (U tunelu :D :D .......)
:evil: :evil: :evil:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 21 apr 2010, 13:34

rudarprijedor je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Nećemo vam ništa,samo ćemo malo da vas k...... (U tunelu :D :D .......)
:evil: :evil: :evil:
:twisted:

Dan je dusu dao za dobru predstavu. Valjda ce ovi nasi odraditi posao kako treba.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 apr 2010, 15:04

" $, % ? па & " $. :D

АЈ &РАЦ ! ! !
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 apr 2010, 15:23

Ubijajuci vrijeme do pocetka utakmice bavim se nekim kalkulacijama pa nikako ne mogu biti pametan kakav bi nam rezultat na ovoj danasnjoj utakmici u Tuzli vise odgovarao.

Ono logicno u meni mi govori da bi za nas daleko bolje bilo da pobjedi Zeljeznicar,jer onda je 99% prvak a mi smo 100% u Evropi,kao finalista Kupa.U slucaju poraza Zeljeznicara a pobjede Sarajeva,Sarajevo se potpuno ravnopravno ukljucuje u trku za sampiona jer je gotovo izvjesno da ce mu biti vraceni bodovi iz Tuzle a osim toga docekuju i nas i Zeljeznicar!

Ne trebam ni govoriti koliko nam to ne odgovara,jer ako Sarajevo bude prvak,a mi ne osvojimo kup,dovoljno je da nas bilo ko pretekne,Siroki,Zrinjski iliVelez,samo jedan od tih troje,i opet nista od Evrope ni ove godine,a za to je dovoljan samo jedan nas kiks kod kuce!

S druge strane,sportski duh u meni bi volio da Zeljeznicar izgubi pa da nastavimo da se trkamo za sampiona bez obzira sto nam ekipa igra tako kako igra,i sto imamo trenrera kakvog imamo....

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 apr 2010, 15:28

Schlager je napisao/la:Ubijajuci vrijeme do pocetka utakmice bavim se nekim kalkulacijama pa nikako ne mogu biti pametan kakav bi nam rezultat na ovoj danasnjoj utakmici u Tuzli vise odgovarao.

Ono logicno u meni mi govori da bi za nas daleko bolje bilo da pobjedi Zeljeznicar,jer onda je 99% prvak a mi smo 100% u Evropi,kao finalista Kupa.U slucaju poraza Zeljeznicara a pobjede Sarajeva,Sarajevo se potpuno ravnopravno ukljucuje u trku za sampiona jer je gotovo izvjesno da ce mu biti vraceni bodovi iz Tuzle a osim toga docekuju i nas i Zeljeznicar!

Ne trebam ni govoriti koliko nam to ne odgovara,jer ako Sarajevo bude prvak,a mi ne osvojimo kup,dovoljno je da nas bilo ko pretekne,Siroki,Zrinjski,Velez,i opet nista od Evrope ni ove godine,a za to je dovoljan samo jedan nas kiks kod kuce!

S druge strane,sportski duh u meni bi volio da Zeljeznicar izgubi pa da nastavimo da se trkamo za sampiona bez obzira sto nam ekipa igra tako kako igra,i sto imamo trenrera kakvog imamo....
ja sam se bavio sličnim kalkulacijama, ali ipak mišljenja sam da smo predaleko bodovno da bi nam evropa mogla imaci, sve i da sarajevo dobije ta 3 boda za zelenim stolom.
ostajemo predaleko sirokom , zrinjskom i velezu, jer tesko je smisliti vjerovatan scenario da na kraju ne buemo makar treci.

Opet, naravno ako ne ides na prvo mjesto obicno ne dobijes ni evroopu, zato ja bih zelio da zeljeznicar danas izgubi od slobode, a mi ove dvije cemo sigruno dobiti, s tim da zeljo ima neugodno domacinstvo laktasa i olimpika a mi neugodno domacinstvo olimpika. A gosotvanja su nam skoro identicna, s tim da ja mislim da veleza prije mozemo uzeti u mostaru mi nego zeljo.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 apr 2010, 15:36

Nadam se da si u pravu,ali nisam ja bas siguran da nas ne mogu stici pogotovo Zrinjski i Siroki... i jedni i drugi gostuju Leotaru a znamo kako to izmedju tih dole klubova funkcionise...a uvjeren sam da ce Siroki osim Trebinja pobjediti i u Travniku koji je skoro siguran....ali najvaznije je da mi ne kiksamo ni jednu od ove cetiri kuci,to bi trebalo biti dovoljno,valjda....

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 apr 2010, 15:40

& " " у ове " $ " " ? европу. ? " ? $ $ у европу 100%.

Јава " са ?(?' ?), јава на $ са Астон ?! :lol:
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 apr 2010, 15:47

EastStand je napisao/la:& " " у ове " $ " " ? европу. ? " ? $ $ у европу 100%.

Јава " са ?(?' ?), јава на $ са Астон ?! :lol:

Drugar,ja mislim da se svi mi nadamo da nece ovakav nas tim i sa ovim trenerom igrati u Evropi,i vazno je samo da je izborimo,a onda imamo cijeli jun za igracka pojacanja i smjene u strucnom stabu.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 21 apr 2010, 15:48

Mislis 3...kad Rudar danas pobjedi to nece biti kiks Borca ipak mi smo institucija hahahaha :mrgreen:

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 21 apr 2010, 15:49

Schlager je napisao/la:Nadam se da si u pravu,ali nisam ja bas siguran da nas ne mogu stici pogotovo Zrinjski i Siroki... i jedni i drugi gostuju Leotaru a znamo kako to izmedju tih dole klubova funkcionise...a uvjeren sam da ce Siroki osim Trebinja pobjediti i u Travniku koji je skoro siguran....ali najvaznije je da mi ne kiksamo ni jednu od ove cetiri kuci,to bi trebalo biti dovoljno,valjda....
& ' ' пуно $ се ", ' " " ? ? $ у Европу 100% јер ' ? у ? &. $ не " ? у Европу ' $ ? $ не " & " $ " $ " " прва 3 у ? а " " наравно $ не $ у прва 3.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 21 apr 2010, 15:50

Stole iz Bora je napisao/la:
Don Corleone je napisao/la:
otok je napisao/la:uzmite veleza u gostima a da pritom zeljo ne pobijedi u vrapcicima i vi ste prvaci
glavu gore,imati bolje sanse od zelje za titulu
samo da je Seljo ne uzme ...Sretno i od mene ;)
Boli boli .. :mrgreen:
vise mrzim selju nego što volim vijaslu ;)
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 21 apr 2010, 15:55

Ja vise volim Vijaslu nego Zelju :idea: :mrgreen:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 21 apr 2010, 15:57

jel dolaze navijaci Rudara,zna li se koliko ce ih otprilike biti?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 apr 2010, 16:02

Ma to ce uglavnom doci ozbiljniji momci i ljudi svojim kolima da pogledaju utakmicu,popiju pice i natrag...bar tako su meni neki momci iz PD sa kojima saradjujem rekli da ce doci...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 21 apr 2010, 16:21

Slager je u pravu, bar donekle..:Bice i onih neozbiljnijih... :shock: Momci, nadam se da cete uzeti titulu a mi opstati.Neka i danasnji rez bude u skladu sa tim (nadam se da niko ne bi imao nista protiv..). Braćo, vidimo se.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 apr 2010, 17:04

e ajmo polako na gradski, nek nam je sa srećom :)

AJ BORAC
TREĆI PUT ČASTIMO !

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 apr 2010, 17:20

" " то $... " $ % $ $, ' " ?... :D

АЈ &
"" ПУТ ""

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 21 apr 2010, 17:25

nevjerovatno onakav dan da zavrsi kisom :(
nista kisobran u ruke i lagano,valjda ce se vrijeme izdobriti,cini mi se da je prolazna ;)
DUPLA MAJSTORE

Banjaluka SRB
Kontakt:

Post Postao/la Banjaluka SRB » 21 apr 2010, 20:26

хахахаха, $ " " ?....& је тренутно ", на % ? ?...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.