Moderator/ica: vlakanje
Schlager je napisao/la:Nećemo vam ništa,samo ćemo malo da vas k...... (U tunelu![]()
.......)
rudarprijedor je napisao/la:Schlager je napisao/la:Nećemo vam ništa,samo ćemo malo da vas k...... (U tunelu![]()
.......)
![]()
![]()
ja sam se bavio sličnim kalkulacijama, ali ipak mišljenja sam da smo predaleko bodovno da bi nam evropa mogla imaci, sve i da sarajevo dobije ta 3 boda za zelenim stolom.Schlager je napisao/la:Ubijajuci vrijeme do pocetka utakmice bavim se nekim kalkulacijama pa nikako ne mogu biti pametan kakav bi nam rezultat na ovoj danasnjoj utakmici u Tuzli vise odgovarao.
Ono logicno u meni mi govori da bi za nas daleko bolje bilo da pobjedi Zeljeznicar,jer onda je 99% prvak a mi smo 100% u Evropi,kao finalista Kupa.U slucaju poraza Zeljeznicara a pobjede Sarajeva,Sarajevo se potpuno ravnopravno ukljucuje u trku za sampiona jer je gotovo izvjesno da ce mu biti vraceni bodovi iz Tuzle a osim toga docekuju i nas i Zeljeznicar!
Ne trebam ni govoriti koliko nam to ne odgovara,jer ako Sarajevo bude prvak,a mi ne osvojimo kup,dovoljno je da nas bilo ko pretekne,Siroki,Zrinjski,Velez,i opet nista od Evrope ni ove godine,a za to je dovoljan samo jedan nas kiks kod kuce!
S druge strane,sportski duh u meni bi volio da Zeljeznicar izgubi pa da nastavimo da se trkamo za sampiona bez obzira sto nam ekipa igra tako kako igra,i sto imamo trenrera kakvog imamo....
EastStand je napisao/la:& " " у ове " $ " " ? европу. ? " ? $ $ у европу 100%.
Јава " са ?(?' ?), јава на $ са Астон ?!
& ' ' пуно $ се ", ' " " ? ? $ у Европу 100% јер ' ? у ? &. $ не " ? у Европу ' $ ? $ не " & " $ " $ " " прва 3 у ? а " " наравно $ не $ у прва 3.Schlager je napisao/la:Nadam se da si u pravu,ali nisam ja bas siguran da nas ne mogu stici pogotovo Zrinjski i Siroki... i jedni i drugi gostuju Leotaru a znamo kako to izmedju tih dole klubova funkcionise...a uvjeren sam da ce Siroki osim Trebinja pobjediti i u Travniku koji je skoro siguran....ali najvaznije je da mi ne kiksamo ni jednu od ove cetiri kuci,to bi trebalo biti dovoljno,valjda....
vise mrzim selju nego što volim vijasluStole iz Bora je napisao/la:Boli boli ..Don Corleone je napisao/la:samo da je Seljo ne uzme ...Sretno i od meneotok je napisao/la:uzmite veleza u gostima a da pritom zeljo ne pobijedi u vrapcicima i vi ste prvaci
glavu gore,imati bolje sanse od zelje za titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.