NK Zvijezda Gradačac

cokara
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 21:51

sony_91 je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Ordagica nitko netjera super momak dobar igrac i nek bude u gradaccu....nece otici za manje para ni nakon isteka ugovora.....treba ispostovati i prvi profesionalni ugovor i maticni i pare za naknadu i tako da ......kad menadzer iz beograda kaze ne sutira a to je puno para za pas igraca ....moj menadzeru opet ga ti nebi jer da sutira tad bi bio milion alo bre beogradjani
Kakve pare za naknadu? Ordagić nakon isteka ugovora ide bez marke naknade gdje god hoće, Zvijezda ne dobija ništa ;). Naknada za treniranje se isplaćuje prethodnim klubovima samo prilikom potpisa prvog pro. ugovora, a, to je bio slučaj sa Zvijezdom i isplaćena je Gradine. Dalje nema :zviz:
U ugovoru ima klauzula da u slučaju ispadanja Zvijezde u niži rang Ordagić je slobodan igrač :mrgreen:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jun 2015, 21:54

cokara je napisao/la:U ugovoru ima klauzula da u slučaju ispadanja Zvijezde u niži rang Ordagić je slobodan igrač :mrgreen:
Još ako i to ima i ako Ordagić htjedne aktivirati tu klauzulu to je to što se tiče Ordagića i Zvijezde ;) . Ja mislim da je Ordagić daleko najskuplji igrač Premijer lige s obzirom na minutažu i cijenu koja je Zvijezda na kraju platila. Kada se doda i plata cifra ide preko 100.000 KM a ukupno je srebrenički dragulj odigrao 48 premijerligaških utakmica pri čemu je postigao 3 gola.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 02 jun 2015, 22:04

Aha netko levat . .vidjet ces

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 02 jun 2015, 22:09

sony_91 je napisao/la:
cokara je napisao/la:U ugovoru ima klauzula da u slučaju ispadanja Zvijezde u niži rang Ordagić je slobodan igrač :mrgreen:
Još ako i to ima i ako Ordagić htjedne aktivirati tu klauzulu to je to što se tiče Ordagića i Zvijezde ;) . Ja mislim da je Ordagić daleko najskuplji igrač Premijer lige s obzirom na minutažu i cijenu koja je Zvijezda na kraju platila. Kada se doda i plata cifra ide preko 100.000 KM a ukupno je srebrenički dragulj odigrao 48 premijerligaških utakmica pri čemu je postigao 3 gola.
U pravilniku NS. pise da ukoliko ekipa ispadne iz Premijer lige ukoliko klub moze da ispuni njihove uslove moraju da ostanu jos 1 godinu to sam cuo licno od trenera Kadica. Ordagic ne moze nigdje otici bez odstete mozete pisati do sutra o njemu. Moze otici nakon isteka ugovora, ali ima on jos 6mjeseci do 1 godinu ugovor nisam siguran koliko tacno prema tome ostaje on igrac Zvijezde do daljnjeg. Ako cemo sada gledati klauzule ko ce platiti nama sto je Zvijezda ispala a potrosila je silne pare na lijecenje, spavanje, hranjenje igraca??? Po tome zna se kad klub ispadne da neko mora snositi cijenu ispadanja. Ali vidim da vecina igraca nemaju dusu niti srce da su to prvo klasni supci zao mi sada sto sam ih branio od navijaca citavo vrijeme. Jedino ko je ispao ljudina od svih i domacih i stranih je Elvir Colic koji je rekao ja ostajem u Zvijezdi i za duplo manje para ako treba. Takoder pohvalio bih odnos prema klubu Spasojevica koji je izrazio zelju da ostane iako ga klub nece on zeli da ostane na tome mu svaka cast. A ovi supci sto cekaju neke ponude dabogda zavrsili u nizeligasima.
Zadnja izmjena: reddragon001, dana/u 02 jun 2015, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jun 2015, 22:11

reddragon001 je napisao/la:U pravilniku NS. pise da ukoliko ekipa ispadne iz Premijer lige ukoliko klub moze da ispuni njihove uslove moraju da ostanu jos 1 godinu to sam cuo licno od trenera Kadica. Ordagic ne moze nigdje otici bez odstete mozete pisati do sutra o njemu. Moze otici nakon isteka ugovora, ali ima on jos 6mjeseci do 1 godinu ugovor nisam siguran koliko tacno prema tome ostaje on igrac Zvijezde do daljnjeg.
Bitno je šta je u ugovoru. Ako ima ta klauzula i ako je Ordagić bude htjeo aktivirati to je to ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 jun 2015, 22:14

reddragon001 je napisao/la:Ajde bolan pa motajte se vi bolan pisete 2-3 covjeka sa 10 nikova, smijesni ste pustite na miru ljudi nek rade svoj poso, a ko radi on i grijesi. Ja vjerujem u ove ljude ako oni dignu ruke onda smo tek nahebali valja igrati sa Bosnom M. Bio sam ja i u vrijeme nurde dole cak sam bio i igrac u to vrijeme ne brinite se vi za mene gledajte svoja posla. Ja to radim iz ljubavi prema Zvijezdi a lahko je pisati ovdje po forumu. Evo dajem na raspolaganje kod god hoce da umjesto mene trosi svoje vrijeme i pare izvjestavajuci sto na BET, sto ovdje sto na klupske stranice. 80% utakmica sam pratio sve o svom trosku i ekipe svoje s kojom idem. Prema tome umrite dusmani Zvijezda ce opet biti sampion! A vi pljuvaci imate svoju Bosnu Mionicu idite tamo trenirajte i vodite klub.
Nije mi namjera da te razocaram ali evo od kako je mljekara Zott dosla u Gradacac ti si je najavljivo kao velikog sponzora i tako sve do danas najavljujes neke sponzore i provjerene igrace a mi ispadosmo, nemasmo pisljivi 150.000 KM da platimo Mladosti da nas puste... i jednom tako i kad dodje neko bice evo ja sam znao i nemoj da se nadjes uvrijedjen ali dokle god dole budu petljali ljudi poput tebe nema nama spasa svaka tebi cast na svemu...

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 02 jun 2015, 22:23

Provjereno ugovor ima do 1.12.2015 ordagic i ta klauzula koja ima mora biti da se dogovore igrac i klub da bi se aktivirala a posto je stav kluba da nece to ostaje da igra...ili prodaja ili odradjivanje ugovora do kraja

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 jun 2015, 22:26

lijepo je procitati da se vec radi na pregovorima sa igracima i trenerom.akobogda uz nekoliko pojacanja i euforiju mislim da mozemo pobijediti sve ekipe kod kuce i ganjati sto vise gostujucih bodova.treba se malo i lopovlucima sluziti i premijer liga mogla bi opet da se igra na banji.nadam se da ce gosk uci jer bi imali jednog konkurenta manje,vjerujem da mladost ako ne ude vec sledece sezone nece biti u vrhu.

po meni je spasojevic pokazao vise u pet utakmica od stojanova kroz cijelo prvenstvo.zao mi sto on nije ostao ali ako nasi nadu adekvatnu zamjenu onda nema veze.

ja kontam da bi zadnja linija sa brkicem na golu i serbecicem i bijelicem mogla biti dobra za prvu ligu.uz isketa i colica na bekovima sasvim solidno.sad ako ostane faca ordaga islamagic i buba to bi vec bila dobra ekipa za prvu ligu.dovesti napadace i veznjaka i moglo bi se svasta desavati.
bitno je samo da se ne raspadnemo i krenemo ispocetka onda bi sve bilo teze...neka nam je sa srecom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 02 jun 2015, 22:35

Tkanton je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Ajde bolan pa motajte se vi bolan pisete 2-3 covjeka sa 10 nikova, smijesni ste pustite na miru ljudi nek rade svoj poso, a ko radi on i grijesi. Ja vjerujem u ove ljude ako oni dignu ruke onda smo tek nahebali valja igrati sa Bosnom M. Bio sam ja i u vrijeme nurde dole cak sam bio i igrac u to vrijeme ne brinite se vi za mene gledajte svoja posla. Ja to radim iz ljubavi prema Zvijezdi a lahko je pisati ovdje po forumu. Evo dajem na raspolaganje kod god hoce da umjesto mene trosi svoje vrijeme i pare izvjestavajuci sto na BET, sto ovdje sto na klupske stranice. 80% utakmica sam pratio sve o svom trosku i ekipe svoje s kojom idem. Prema tome umrite dusmani Zvijezda ce opet biti sampion! A vi pljuvaci imate svoju Bosnu Mionicu idite tamo trenirajte i vodite klub.
Nije mi namjera da te razocaram ali evo od kako je mljekara Zott dosla u Gradacac ti si je najavljivo kao velikog sponzora i tako sve do danas najavljujes neke sponzore i provjerene igrace a mi ispadosmo, nemasmo pisljivi 150.000 KM da platimo Mladosti da nas puste... i jednom tako i kad dodje neko bice evo ja sam znao i nemoj da se nadjes uvrijedjen ali dokle god dole budu petljali ljudi poput tebe nema nama spasa svaka tebi cast na svemu...
Ja ne znam dokle trebam da pisem da se ja nista dole ne pitam niti o cemu odlucujem, jednostavno ljudi mi kazu tako i tako je. I zavrseno Fadil je jos u ovoj sezoni zavrsio dvije jake kompanije a neko je vec pisao o tome a to je Fabrika Duhana Sarajevo i Sarajevska Pivara ttakoder spominje se ulazak onih Talijana sto imaju fabriku kod Netza. Drugo Mladost nije htjela pusiti utakmicu ni po koju cijenu jer sam sjedio u kaficu iza mene su sjedili igraci Mladosti koji su govorili da su imali neke ponude ali su rekli gospodinu koji im je nudio lovu da je na pogresnoj adresi za to imam i svjedoka koji je to cuo. Tako da su vam to ciste dezinformacije, sto se tice pojacanja moram i na to da se osvrnem: ako zvucna pojacanja nisu zeba, savic, markovic, huseinbasic ja ne znam ko bih po tebi bio to su igraci koji su trebali da dodju u Zvijezdu ali Segrt je rekao ne trebaju mu da time zatvaramo vrata nasoj djeci koja nisu odigrala minute u drugoj polusezoni prema tome nemam sta da se pravdam. Tacno dodje mi da nista ne pisem ovdje radi pojedinih koji odmah to popljuju. Uskoro ce se klub obratiti navijacima i simpatizerima preko press-a sto je planirano cekamo da trener zvanicno produzi saradnju.
Zadnja izmjena: reddragon001, dana/u 02 jun 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jun 2015, 22:37

@astra1922 - Šerbečić i Bijelić stoperski dvojac za vrh u Prvoj ligi, neće da može :nene: :D . Ja tu ligu aktivno pratim već 6 godina, i, taj dvojac nije adekvatan ambicijama, ne bi bilo lako ni sa Puljićem i Čovićem prilikom 'ganjanja' vrha tabele, a, da ne govorimo o ovom dvojcu.
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 02 jun 2015, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 02 jun 2015, 22:39

Sony daj ba mani price suplje ba Serbecic moze igrati gdje hoce stopera brz, jak na nogama ne boji se sto je dokazao protiv Zrinjskog, Obarske i svih ekipa koji je igrao takav se stoper ne radja svaki dan prema tome Zvijezda ako zadrzi Gadzu, Diattu, Stojanova prosetat ce se prvom ligom upamti moje rijeci, niko nas druze nije ni u premijer ligi nadigrao i nabio najvise nas je dobilo Sarajevo i Vitez. po 3:0. Prema tome ne prdi bezveze.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jun 2015, 22:43

reddragon001 je napisao/la:Sony daj ba mani price suplje ba Serbecic moze igrati gdje hoce stopera brz, jak na nogama ne boji se sto je dokazao protiv Zrinjskog, Obarske i svih ekipa koji je igrao takav se stoper ne radja svaki dan prema tome Zvijezda ako zadrzi Gadzu, Diattu, Stojanova prosetat ce se prvom ligom upamti moje rijeci, niko nas druze nije ni u premijer ligi nadigrao i nabio najvise nas je dobilo Sarajevo i Vitez. po 3:0. Prema tome ne prdi bezveze.
Taj dvojac ne bi mogao zajedno igrati, ja ti garantujem da ne bi prošlo gostovanje bez primljenog gola. Gadžo, Stojanov i Diatta su spremni praviti razliku u ovoj ligi, tu se slažem sa tobom, ali, tvrdnje o šetanju ligom nisu ni blizu objektivnosti. Tek slijedi upoznavanje sa čarima Prve lige ;)

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 02 jun 2015, 22:45

Kao da mi nismo igrali prvu ligu 2 godine, ne znam kakve gluposti pricas istina da je krkanska liga i sudjenje da je losije ali ako ides na prvo mjesto moras da pobjedujes i sudije i sve kao sto smo nekad to cinili.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 22:47

sony_91 je napisao/la:@astra1922 - Šerbečić i Bijelić stoperski dvojac za vrh u Prvoj ligi, neće da može :nene: :D . Ja tu ligu pratim već 6 godina, i, taj dvojac nije adekvatan ambicijama, ne bi bilo lako ni sa Puljićem i Čovićem prilikom 'ganjanja' vrha tabele, a, da ne govorimo o ovom dvojcu.
Liga je cirkus brate,moraš imati 18.podjednakih igrača za ulazak jer te sudije dođu kući povalit a ako ne uspiju onda te ubiju kartonima svaku tekmu po 5-6 pa ti vidi.A utakmice u gostima su za rubrike "vjerovali ili ne" kažem ti liga je cirkus i teško ćete se snaći jer svima dolazite na nož,svi hoće da vas pobijede oca mi.Ekipa nemora bit neki kvalitet samo širok roster i dobre veze sa HODŽOM ako mislite ekspresan povratak a ako se odma ne vratite onda vas čeka sudbina Jedinstva Bihać.U svakom slučaju ja vam lično želim brz povratak u PL :salut:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jun 2015, 22:55

reddragon001 je napisao/la:Kao da mi nismo igrali prvu ligu 2 godine, ne znam kakve gluposti pricas istina da je krkanska liga i sudjenje da je losije ali ako ides na prvo mjesto moras da pobjedujes i sudije i sve kao sto smo nekad to cinili.
Ja samo prenosim ono što sam vidio na terenima Prve lige. Ja obiđem u jednoj sezoni od Bihaća, Goražda, Gabele,... i znam o čemu pričam. O tome kako je bilo prije Zvijezdi u Prvoj ligi ne bih puno pričao, ali, ako si imalo upućen dovoljno je reći Huso Golać i probaj povezati neke stvari.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 jun 2015, 22:56

sony rekao sam da bi bili solidan stoperski par .ali ako bi oni igrali velika bi bila usteda.eto ako nemogu zajedno besim moze sigurno igrati uz jos jednog iskusnijeg eto zadnje linije.
istina je da bi nas svi htjeli pobijediti u prvoj ligi jer ipak smo i infrastrukturom i stazom u premijerligi svemir za vecinu prvoligasa,

mene raduje da ekipa nije pala na dno.da su se ljudi ukljucili u pregovore sa igracima i trenerom i da imamo ambicije za povratak.bice lakse pobjedivati u prvoj ligi ipak je premijer liga puno jaca.igrace se bez pritiska uz dobru podrsku imacemo opet nasu staru zvijezdu

i jos soni znam da pratis ligu bices nam od pomoci sto se tice informacija o drugim klubovima sudijama itd
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 02 jun 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 02 jun 2015, 22:57

Mani se gluposti kakvo setanje teze je dobit braatvo nego sarajeva i zelju . Po meni stojanov neka ide bolje za nas. Alibasic je po meni odigrao extra on zasluzuje ostati znal neko odakle je momak ? Mada se mora dovesti tri cetiri vrhunska pojacanja i bar tri za klupe.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 23:06

batigol777 je napisao/la:Mani se gluposti kakvo setanje teze je dobit braatvo nego sarajeva i zelju . Po meni stojanov neka ide bolje za nas. Alibasic je po meni odigrao extra on zasluzuje ostati znal neko odakle je momak ? Mada se mora dovesti tri cetiri vrhunska pojacanja i bar tri za klupe.
U pravu si druže imaš na TK Bratstvo,Gradinu,Radnički,Budućnost i sve su to kantonalni derbi bez obzira kolko ko ima bodova.Bratstvo je ove sezone dobila kod kuće sve konkurente a zijanili od Gradine i Radničkog.Napravit ćete vi dobru ekipu sigurno samo bez borbe van terena teško brate.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 jun 2015, 23:09

cokara je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Mani se gluposti kakvo setanje teze je dobit braatvo nego sarajeva i zelju . Po meni stojanov neka ide bolje za nas. Alibasic je po meni odigrao extra on zasluzuje ostati znal neko odakle je momak ? Mada se mora dovesti tri cetiri vrhunska pojacanja i bar tri za klupe.
U pravu si druže imaš na TK Bratstvo,Gradinu,Radnički,Budućnost i sve su to kantonalni derbi bez obzira kolko ko ima bodova.Bratstvo je ove sezone dobila kod kuće sve konkurente a zijanili od Gradine i Radničkog.Napravit ćete vi dobru ekipu sigurno samo bez borbe van terena teško brate.
ma valjda cemo i mi znati muljati ,bez toga se nemoze uci

Nova sezona nova nafaka

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 02 jun 2015, 23:17

Mislim da dolazi iz Kalesije, igrao u Zelji tacnije grijao klupu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.