BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Muhamed Bikic ne laze i ne izvrce!
Sad bih ja trebao biti nešto kao impresioniran? Samo ću ti ponoviti ono što sam ti rekao prošli put. Bez potrebe stalno udaraš na momke koji su na ovoj temi od početka, greška se svakome podvuče, tour je takav da uvijek ima nejasnoća, posebno na challenger nivou, ali ti ne prestaješ sa zajedljivim komentarima.Biki je napisao/la:Muhamed Bikic ne laze i ne izvrce!
Ovdje smo da zajednički ispratimo sve što se dešava i da podržimo naše momke, a ranTing, Pouille, SE ili Prize money su sekundarne stvari kojima samo ti poklanjaš veliku pažnju. Dakle, ako si Muhamed Bikić za kojeg ja mislim da jesi, možeš nam samo biti od koristi, a ovim pristupom to nisi.
Vjerovatno si primijetio da smo napokon počeli dobijati prave informacije o Damirovim aktivnostima, što ti voliš reći 'sa izvora', prije svih znamo za povrede, otkaze, naredne turnire, planove, a to je zasluga par momaka koje konstantno prozivaš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako jesi taj onda se mogu pohvalit da sam komunicirao sa još jednim novinarom.Biki je napisao/la:Muhamed Bikic ne laze i ne izvrce!

Moram biti dobar s tobom

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Baš sumnjam da iza tog naloga stoji gospodin Bikić.Biki je napisao/la:Muhamed Bikic ne laze i ne izvrce!

Bikic navija za sarajevo a ovaj je zeljovac 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Svi se vi prije ili kasnije okrenete na pravu stranu 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta damir igra dalje ?
Naredni turnir je challenger u Moskvi. Šljaka.grgr je napisao/la:Sta damir igra dalje ?
Kod: Označi sve
Entry List
Main Draw
Granollers, Marcel ESP 56
Gabashvili, Teymuraz RUS 76
Dzumhur, Damir BIH 87
Rola, Blaz SLO 97
Kudryavtsev, Alexander RUS 126
Albot, Radu MDA 132
Munoz-De La Nava, Daniel ESP 136
Arguello, Facundo ARG 139
Zeballos, Horacio ARG 144
Olivo, Renzo ARG 170
Donskoy, Evgeny RUS 177
Ramirez Hidalgo, Ruben ESP 191
Bourgue, Mathias FRA 204
Djere, Laslo SRB 219
Machado, Rui POR 221
Viola, Matteo ITA 224
Cachin, Pedro ARG 226
Khachanov, Karen RUS 228
Rublev, Andrey RUS 229
Veic, Antonio CRO 231
De Paula, Fabiano BRA 238
Marie, Jules FRA 239
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čujem da Mirza odradi 1-2 treninga sedmično, ako uopšte odluči ikako trenirati 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako je tako, od sad više ne pratim njegove rezultate. Ako njemu nije stalo, što bi meni bilo? Da se nerviram radi igrača koji rekreativno igra? Ne pada mi napamet.shminka je napisao/la:Čujem da Mirza odradi 1-2 treninga sedmično, ako uopšte odluči ikako trenirati

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Naredne sedmice Challenger u Moskvi. Nakon toga egzibicioni turnir u Liverpulu. Prijavljen je i za ATP u Nottinghamu, ali igrat će ga samo ukoliko bude u MD. Zatim Wimbledon pa Davis cupgrgr je napisao/la:Sta damir igra dalje ?

Pa i nije bas aktivan ... Valjda mirza bude zanimljiv trebao bi nesto uradit na travi.remA1 je napisao/la:Naredne sedmice Challenger u Moskvi. Nakon toga egzibicioni turnir u Liverpulu. Prijavljen je i za ATP u Nottinghamu, ali igrat će ga samo ukoliko bude u MD. Zatim Wimbledon pa Davis cupgrgr je napisao/la:Sta damir igra dalje ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Do Wimbledona imaju tri sedmice (ako ovu ne računamo), mislim da više nije ni mogao odabrati. Dobro bi bilo kad bi upao u MD, ali teško, koliko sam ja skontao treamu 18 otkaza... Od Mirze ništa ne očekujem, pogotovo ako je ovo tačno što kaže @shminka.grgr je napisao/la:Pa i nije bas aktivan ... Valjda mirza bude zanimljiv trebao bi nesto uradit na travi.remA1 je napisao/la:Naredne sedmice Challenger u Moskvi. Nakon toga egzibicioni turnir u Liverpulu. Prijavljen je i za ATP u Nottinghamu, ali igrat će ga samo ukoliko bude u MD. Zatim Wimbledon pa Davis cupgrgr je napisao/la:Sta damir igra dalje ?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Teško će Mirza i u kvale Štutgarta.
Btw. Sljedeće sedmice "jak" Futures u Sarajevu.
Eto prilike da igrači poput Zizija, Kubata ili Zukića dobiju neki WC.
Btw. Sljedeće sedmice "jak" Futures u Sarajevu.

@Shminkos jel castelani sa Damirom u Sarajevu??? Vjerujem da ce mirza biti pravi u engleskoj,bilo bi dobro kada bi ga zdrijeb pomazio i dao mu neke zemljase za protivnike a takvih je mnogo na touru 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne vjerujem da je, spomenuo je Damir da će imati 7 dana treninga na travi, što nikad prije nije imao i tu će vjerovatno biti
Mirza uzeo odmor ranije ove godine zbog dobrih rezultata u prethodnom periodu, igrao je neprestano od septembra do aprila, sto je za njega misaona imenica.shminka je napisao/la:Čujem da Mirza odradi 1-2 treninga sedmično, ako uopšte odluči ikako trenirati
Prijavljen je za CH u Ilkley-u gdje je 9 alternativa, radi se o CH na zemlji u Engleskoj, sedmicu prije kvala Wimbledona. Da li ce vikend prije toga igrati kvale za Halle vidjet cemo iako je prijavljen za kvale.
Damir je u toj sedmici prijavljen za oba ATP turnira Halle i London (kao i Mirza) dok je Tomo u MD CH u Perugia-i a Aldin u MD CH u Uzbekistanu.
Iduce sedmice Damke je u Moskvi na CH, Aldin i Tomo prijavljeni za Prag i Caltanissetu, gdje je Aldin u Pragu druga alternativa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ilkley se igra na travi.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Jeste, pogrijesio sam mislio sam travu a zemlja mi danas u glaviForster je napisao/la:Ilkley se igra na travi.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.