FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

juzni vjetar!
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la juzni vjetar! » 21 apr 2010, 10:13

mogao bi se ponoviti chelsea iz 1999 godine 8-) ovi sto pljuju po ibri samo da kazem da njega nije nebi vidjeli polufinale a lik je bio povrijedjen dosta a opet zabio 15 golova ne sumnjam u barcu na camp nou :!: i valjda ce sudjenje biit bolje :geek:
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 21 apr 2010, 10:15, ukupno mijenjano 2 puta.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 apr 2010, 10:13

Sudija je dobro našiljio utakmicu u korist Intera... to je sve što mogu reći
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 21 apr 2010, 10:21

Liga Campeones 93/94 Dieciseisavos Sí pasó
- Dinamo Kiev 3 – Barcelona 1
- Barcelona 4 – Dinamo Kiev 1

Liga Campeones 99/00 Cuartos Sí Pasó
- Chelsea 3 – Barcelona 1
- Barcelona 5 – Chelsea 1

8-) inace mourinho i onaj sudija su veliki prijatelji tako da .. :evil:
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 21 apr 2010, 10:39

Nisam navijac Barcelone al ih je sudija zakino za jedan penal a pomocni sudija nije svirao ofsajd na Militu al nema veze ne bih volio da ovi smradovi Intera prodju jer Barcelona igra puno ljepsi fudbal.Siguran sam da Barcelona moze utrpati najmanje 3 gola kuci a nek i prime jedan onda prolaze u produzecima. ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 apr 2010, 11:12

sta reci samo zaneti koja igrcina i milito kapa do poda
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 21 apr 2010, 11:24

hahaha ko o cemu **** o postenju hahaha barcelona se zali na sudjenje, sudija je pokrao intera jer je svirao ofsajd kojeg nije bilo kad je bio sam Milito izasao pred valdesa. Znaci da su dali prvi gol Barcelona nikad ne bi dala onaj svoj i Inter bi vec sve u prvoj rijesio.

PREGAZENI I PONIZENI!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 21 apr 2010, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 apr 2010, 11:27

Mislim, sinoć je Inter napravio što se napravit da, zaustavio Xavi-a i Messia i Barca nije ni igrala, igrali Buskets ( kako se već piše ) i takvi ko on, a ova dva čarobnjaka nisu mogla. Trebate čestitat Mourinhu na dobro pripremljenoj utakmici i na tome što su vas pobjedili.

Da da, evo opet, u LP se štima, mafija svoje radi itd itd... Čudilo bi me, a da je Barca pobjedila to nebi bilo, bilo bi sve regulare...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 apr 2010, 11:37

Cestitali smo posteno,nismo ko neki.

Nasao se ko ce pricat i provocirat,a Barca deklasirala,ponizila,pregazila,unistila Arsenal.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 apr 2010, 11:43

slika

nije bio ofsajd 8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 apr 2010, 11:53

nidjo_barca je napisao/la:Cestitali smo posteno,nismo ko neki.

Nasao se ko ce pricat i provocirat,a Barca deklasirala,ponizila,pregazila,unistila Arsenal.
Iskreno, nadam se da nisi mislio na mene... A još nešto, ponizila ?! S čime ?! Pa mislim da je Arsenal jedini tim sa svijetlim obrazom, jer jedini nije igrao bunker protiv te moćne Barce...

Opet, to je moje mišljenje i ja sam ponosan na ovaj mladi tim Arsenala a ti... boli me neka stvar šta misliš ;)
Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 21 apr 2010, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 21 apr 2010, 11:54

PREGAZENI I PONIZENI! Znamo da su navikli na sudijsko guranje cak su i ovdje ostetili Inter ali opet nisu mogli smijesni klub dajvera da poguraju haha onaj Alves prgavac hoce penal pa simulira jos igraci Barcelone mrtvi hladni traze penal hahahaha mali prgavac ce gledati sa klupe svjetsko hahahahaha
Dio Arsenala

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 apr 2010, 11:57

evo ponovo al zaista iskreno - čestitke Interu na pobjedi i nemojte da sad piseta kako neznamo priznati neciju pobjedu. Ali sta sad ocekujete ???? da odustanemo - da se ne nadamo :) sve ce to biti drugacije u drugoj utakmici - mi se nadmo, a vi ????
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 apr 2010, 11:58

slaba partija barce, da stvar bude gora pobjedili su sami sebe, pojedini igrai su sinoc totalni zakazali,ibrahimovic keita, busquets, pa i alves, pa i takvi su stvorili nekoliko prilika...inter je zabio tri gola iz cetiiri sanse, od toga jedan pogodak iz ofsajda...sve u svemu, ja i dalje vjerujem u prolaz jer bi, za nogomet opcenito, porazavajuce bilo da ekipa kao ovakav inter igra finale LP.
P.S. A sinocnnje sudjenje je pricca za sebe, barem 4-5 situacija je bilo u kojima je Barca ostecena...
Volim te Bosno!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 apr 2010, 11:58

GunnerS je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Cestitali smo posteno,nismo ko neki.

Iskreno, nadam se da nisi mislio na mene... A još nešto, ponizila ?! S čime ?! Pa mislim da je Arsenal jedini tim sa svitlim obrazom, jer jedini nije igrao bunker protiv te moćne Barce...

Opet, to je moje mišljenje i ja sam ponosan na ovaj mladi tim Arsenala a ti... boli me neka stvar šta misliš ;)
zbog toga imam respect prema arsenalu i realu, to su jedini timovi koji ne igraju niti u jednom momentu bunker protiv barce. intera od ranije volim, tako da mi ne bi bilo pretjerano krivo ni da oni sovoje ovo, iako sam uvjeren da ce barca proc dalje. interu svaka cast na sinocnjoj predstavi, ubili su barcu svojim atacima, nikad ih nisam vidio opasnije, nikad.

@xavi inter je zasluzio ovo finale vise nego bayern ili lion, i ne bi bilo nezasluzeno da prodju. oni su tek drugi tim ove sezone koji je barcu nadigrao i pobjedio.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 21 apr 2010, 12:04

-Paja je napisao/la:PREGAZENI I PONIZENI! Znamo da su navikli na sudijsko guranje cak su i ovdje ostetili Inter ali opet nisu mogli smijesni klub dajvera da poguraju haha onaj Alves prgavac hoce penal pa simulira jos igraci Barcelone mrtvi hladni traze penal hahahaha mali prgavac ce gledati sa klupe svjetsko hahahahaha
da protiv Arsenala je pogurao Busaka sa onim nekakvim penalom nad onim pacenikom koji se zabio u puyola i jos crveni :lol: aj nema veze kada Barca pregazi inter na camp nou vidjecu vas sta cete pisati ;)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 apr 2010, 12:05

Evo,nije ni Inter igrao klasicni bunker do zadnjih 15tak minuta.I nisam mislio na tebe,a ti se osjecas prozvanim.Ti ponosan na mladu ekipu Arsenala,ja jos ponosniji na Barcelonu i igru koju pruza,uvijek bio i bit cu.

Inter ima veeeeeliku prednost.Nisam uvjeren da ce oni ovo braniti u uzvratu,vec da ce nesto slicno odigrat kao sinoc.A taktika je bila perfektna.Odlicni su bili u odbrani,veoma ubojiti u napadu,dosta brzi kontranapadi.Oni su svoje sanse iskoristili,mi nismo.Na kraju smo imali 2-3 dobre situacije,ali nista.

Sad ostaje revans na Camp Nou i da se tu pokusa stici i prestici prednost Intera.Vjerujem u igrace,a sto ne bi.Nisam sad preveliki optimista,ali nisam se ni pomirio sa ispadanjem.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 21 apr 2010, 12:06

'Dosta bi bilo čestitanja, ne smijemo naljutiti Barcelonu! Dobro znamo što su kadri učiniti kada se naljute! Ovo je, ionako, bilo tek prvo poluvrijeme. Ostvarili smo naš san, ali moramo se spustiti na zemlju', komentirao je Cambiasso za Inter Channel. prpa guza vec 8-)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 apr 2010, 12:07

Wolverine, tebi ne mogu ništa ni govorit, mislim, nije se odnosilo na tebe, nego na ove duple, navijaju za jedan klub a pošto tog kluba nema nigdje onda navijaju za Barcu ;)

Ja ću uvjek čestitat onome ko je bolji, odnosno onome koje pobjedio, jbg.fudbal je takva igra i kad si bolji ne mora značit da ćeš da pobjediš ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 21 apr 2010, 12:11

Ovaj Messi je poluigrac izvan domaceg terena on ne postoji haha jedva cekam da gledam cirkus Argentinsku reprezentaicju na svjetskom kako ih crnci buse!
Dio Arsenala

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 apr 2010, 12:27

meni dosta sto messi zabija makar samo u Spaniji.

p.s. i u Barseloni i u Madridu :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: leo1946, s4mke i 17 gostiju.