Paja uzdize Terek, a ljudi nisu imali skoro nikako povreda. Jos je Mourinho koristio uvijek iste igrace.Artetitis je napisao/la:Da je nama imati sezonu bez nenormalnih ozljeda bilo bi super. Niko nije imao ovoliko bitnih igrača u autu kao mi.
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Al ti Wenger nabija pritisak, a nama lijepo 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Cekaj malo, kako ce mi nabijati pritisak za rnisam ja ono Terekovac a ako jesam Terekovac cime ce mi to voajer nabijati pritisak? Da mi nece nabiti pritisak tim sto Tereku dvije godine njegova ekipa ne moze gol da zabije, sto njegov tim nije ni rival za titulu? Cime to "Terekovcu" voajer moze pritisak nabiti?
Ozbiljno opet kod voajeroljubaca se vide dvostruki arsini, kad im to odgovara onda si Terekovac kad u drugoj raspravi im to ne odgovara onda nisi Terekovac
Fools!
Ozbiljno opet kod voajeroljubaca se vide dvostruki arsini, kad im to odgovara onda si Terekovac kad u drugoj raspravi im to ne odgovara onda nisi Terekovac

Fools!
Real hoce Kossa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja znam samo da je Arsenal osvojio nesto, a ti konstantno seres. Pa de sacekaj barem dan dva dok ne pocne prelazni rok pa seri, sta sad imas srat?
Celik!3,2,2.
Neviđeno sereš.BigBigBang je napisao/la:![]()
![]()
omiljena izvlakusa i izgovor, povrede
![]()
naravno uvijek ce voajeroljubci reci povrede a nece se zapitati zasto uvijek povrede i zasto je ove sezone tim u jednom momentu (ali samo jednom
) imao sve igrace na raspolaganju prvi put u deset godina? Losa sreca svake godine, bijedan izgovor koje puse maloumne osobe, necete niko ni pomisliti da retardirani voajer vec deceniju ne zna da fizicki (a i mentalno kao sto se vidi u velikim utakmicama) da pripremi ekipu, bez vecih problema sa ozlijedama. Chelsea kojeg spominjete i Mourinho to zna da uradi, svaki tim ima probleme sa ozlijedama u nekom momentu i sa nekim igracem, Chelsea je odigrao dobar dio sezone bez Diega Coste koji je u ligi odigrao 24 meca dakle ni oni ne prolaze bas bez problema sto je normalno ali ovo sto se Arsenalu desava deceniju zadnju definitinvo nije normalno i samo budala i neznalica moze reci da je to losa sreca da svake sezone u svakom dijelu sezone ekipi fali po nekoliko standardnih igraca. Sezonu bez vecih problema sa ozlijedama Arsenal ce odigrati kad ode spodoba voajer koji nije sposoban da fizicki pripremi ekipu a niko ga ne proziva zbog toga vec prozivaju losu srecu.
Ko je Debuchyja ozlijedio i van stroja poslao na 3 mjeseca? Wenger?
Ko je Wilsherea ozlijedio i van stroja poslao na 5,5 mjeseci? Wenger?
Ni za jedan od tih startova nije bilo kartona, da ne pričam o izravnim crvenim kartonima.
Wenger je kriv što se Giroud ozlijedio protiv Evertona?
Wenger je kriv za ozljede Özila kojeg suparnici uredno lome znajući da crveni karton protiv Arsenala baš, baš, baš moraš zaraditi da bi ga dobio?
Koscielny i Ramsey - isto kriv Wenger?
Alexisu Cahill ulijeće đonom, svaki mentalno zdrav sudija koji ne liže Mourinhov anus bi ondje isključio Cahilla. Atkinson, dobro poznat po svom ljubljenju Chelsea, daje samo žuti karton Cahillu. Da je Alexis pauzirao tri mjeseca, bio bi opet Wenger kriv?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
United je imao više,Artetitis je napisao/la:Da je nama imati sezonu bez nenormalnih ozljeda bilo bi super. Niko nije imao ovoliko bitnih igrača u autu kao mi.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -side.html
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Artetitis je napisao/la:Neviđeno sereš.BigBigBang je napisao/la:![]()
![]()
omiljena izvlakusa i izgovor, povrede
![]()
naravno uvijek ce voajeroljubci reci povrede a nece se zapitati zasto uvijek povrede i zasto je ove sezone tim u jednom momentu (ali samo jednom
) imao sve igrace na raspolaganju prvi put u deset godina? Losa sreca svake godine, bijedan izgovor koje puse maloumne osobe, necete niko ni pomisliti da retardirani voajer vec deceniju ne zna da fizicki (a i mentalno kao sto se vidi u velikim utakmicama) da pripremi ekipu, bez vecih problema sa ozlijedama. Chelsea kojeg spominjete i Mourinho to zna da uradi, svaki tim ima probleme sa ozlijedama u nekom momentu i sa nekim igracem, Chelsea je odigrao dobar dio sezone bez Diega Coste koji je u ligi odigrao 24 meca dakle ni oni ne prolaze bas bez problema sto je normalno ali ovo sto se Arsenalu desava deceniju zadnju definitinvo nije normalno i samo budala i neznalica moze reci da je to losa sreca da svake sezone u svakom dijelu sezone ekipi fali po nekoliko standardnih igraca. Sezonu bez vecih problema sa ozlijedama Arsenal ce odigrati kad ode spodoba voajer koji nije sposoban da fizicki pripremi ekipu a niko ga ne proziva zbog toga vec prozivaju losu srecu.
Ko je Debuchyja ozlijedio i van stroja poslao na 3 mjeseca? Wenger?
Ko je Wilsherea ozlijedio i van stroja poslao na 5,5 mjeseci? Wenger?
Ni za jedan od tih startova nije bilo kartona, da ne pričam o izravnim crvenim kartonima.
Wenger je kriv što se Giroud ozlijedio protiv Evertona?
Wenger je kriv za ozljede Özila kojeg suparnici uredno lome znajući da crveni karton protiv Arsenala baš, baš, baš moraš zaraditi da bi ga dobio?
Koscielny i Ramsey - isto kriv Wenger?
Alexisu Cahill ulijeće đonom, svaki mentalno zdrav sudija koji ne liže Mourinhov anus bi ondje isključio Cahilla. Atkinson, dobro poznat po svom ljubljenju Chelsea, daje samo žuti karton Cahillu. Da je Alexis pauzirao tri mjeseca, bio bi opet Wenger kriv?

DAkle po izlobotomiziranoj logici Traktoritisa samo protiv Arsenala ekipe igraju grubo, samo su grubi startovi protiv igraca Arseanal za svaku ozlijedu Arsenalovih igraca ima neki treci krivac naravno nije to voajer kloc koji jos jednom pisem NE UMIJE FIZICKI DA PRIPREMI EKIPU da odigra sezonu bez povreda. Pa stidi se nebuloza koje si gore napisao, svi su krivi od sudaca do protivnickih igraca kome bolan prodajes suplju ko da te voajer licno finansira? Hazard pretrpio najvise prekrsaja i krvnickih startova pa bez ozlijede odigrao a zasto? Pa zato jer je fizicki pripremljen da izdrzi, sta to samo Arsenalovim igracima grubo ulijecu Messiju ne ulijecu grubo, Ronaldu ne ulijecu grubo, Silvu i Fabregasa takodjer protivnicki igrac samo maze jedino Arsenalove krvnicki udaraju pa se oni jadni ozlijedjuju? Kakav bijedan luzerski izgovor i drugi igraci sirom engleske i kontinenta trpe iste startove pa odigraju sezonu bez puno ozlijeda samo Arseanlovi se povrijedjuju i nije te stid da pravdas spodobu koja nije u stanju da pripremi igrace.
DA sumiramo jos jednom samo protiv Arsenalovih igraca se grubo igra i na njima se tolerisa gruba igra pa se oni stalno povrijedjuju, jos jedna zavjera protiv Arsenala, voajer nije kriv

Takodjer bi dodao i to da su protivnicki igraci i sudci krivi jer igraci Arsenala ne mogu na vrijeme da se oporave od ozlijeda jer ih namjerno ozlijede specijalnim tehnikama ozlijedjivanja tako da Arsenalov strucni medicinski tim ne moze da skonta sta su ozlijedili pa tako igrac kojem prognoziraju povratak za 3 sedmice odsustvuje 3 mjeseca

Mene je samo sramota što tebe nije sramota. Ko je iole gledao Arsenal unazad par godina, praktično od famozne utakmice Broj 50 na Old Traffordu kad su Nevillei izmasakrirali Reyesa, zna kako ostatak lige igra protiv Arsenala - od rotacionih faulova do faulova bez kartona.
Mržnja, baš bolesna mržnja spram Wengera, te čini slijepim na činjenice. Zato mi je jako drago što će Wenger ostati i nakon 2017.godine, a ovog ljeta nećemo kupiti nikog. Bilo bi mi samo žao da Kroenke ne ponudi Wengeru veću platu jer ju je maksimalno zaslužio.
Mržnja, baš bolesna mržnja spram Wengera, te čini slijepim na činjenice. Zato mi je jako drago što će Wenger ostati i nakon 2017.godine, a ovog ljeta nećemo kupiti nikog. Bilo bi mi samo žao da Kroenke ne ponudi Wengeru veću platu jer ju je maksimalno zaslužio.
-
- Kontakt:
Tjerajuci glupi inat samo ispadas jos vise smijesan, naravno kao i svaki put nikada nisi ponudio nijedan konkretan odgovor na moja pitanja kao i tvoj voajer pravi si prodavac magle, zavrsicemo ovu konverzaciju tvojim zakljuckom pa neka ostali procjene je li nebuloza ili nije. Arsenalovi igraci se ozlijedjuju jer svi grubo igraju protiv njih dok igrace ostalih ekipa maze, Arsenalovi igraci trpe najgrublje i najvise startova i zato su stalno ozlijedjeni dok drugi igraci najjacih klubova ne trpe takve startove pa su im svi fit. Protivnicke ekipe imaju specificnu tehniku povrijedjivanja Arsenalovih igraca pa Arsenalovi sposobni doktori nikada ne mogu da skontaju koja ej ozlijeda rijec pa tako svaki igrac koji se ozlijedi umjesto pauze u sedmicama produzuje pauzu u mjesecima.Ma upravu si totalno

Wengera za doživotnog trenera. Mislim i ovako je već doživotni trener, može ostati koliko hoće, samo se nadamo da ostane još 10 godina barem.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Drago mi je da vidim kako pravi navijaci Arsenala poput ovoga iznad zele klubu puno titula i u buducnosti 

Drago mi je da vidim kako pravi navijaci Arsenala poput ovoga iznad zele da klub ne osvoji trofej da bi se otjerao trener.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
Tvoja konstatacija nema smislla jer Arsenal ne tjera trenere zbog neosvajanja trofeja i neuspjeha, to smo se svi mogli uvjeriti prethodnih 11. godina. Da znam da ce voajera otjerati mozda bi i navijao da Arsenal ne osvoji trofej ali trofeji u ovom klubu ne igraju bitnu ulogu kad ga za 11. godina neuspjeha nisu otjerali sta je to godina dvije manje vise sto ne bi bio neuspjesan i 12-u i 13-u godinu zaredom?
Liverpool za Sterlinga zeli Gibbsa i Walcotta. LOLCINA! 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Treba ih samo pitati da li će 30 miliona funti uz Sterlinga uplatiti odmah ili u ratama. Kad je bal, nek' je maskenbal.Gunner4 je napisao/la:Liverpool za Sterlinga zeli Gibbsa i Walcotta. LOLCINA!
Poćeo sam uživati u Pajinim frustracijama
Samo naprijed momčino

Samo naprijed momčino

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Arsène Wenger says Arsenal are not interested in signing Arturo Vidal this summer. (****: Daily Mirror)
Mislim da Vidal ima mjesta u bilo kojoj ekipi nerazumijem što ga Wenger ne bi tjeo.
btw nadam se da nije problem što sam ovo napiso
Mislim da Vidal ima mjesta u bilo kojoj ekipi nerazumijem što ga Wenger ne bi tjeo.
btw nadam se da nije problem što sam ovo napiso
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
- Marsal
- Kontakt:
Nije problem što bi bio, hvala Bogu da se napokon počelo pisat o transferima a ne o Paji, Wengeru, Traktorisu, ublehama i slično.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.