Vidim da je pomalo ova tema ozivjela pa cu i ja opet morati poceti karijeru s nekim

Imao sam jednu s Arsenalom, nekih 4-5 sezona, mozda i koju vise ali mi dojadilo, stvorio sam prejaku ekipu i imao samo po 3-4 poraza u citavoj sezoni (sva natjecanja) pa nije bilo toliko zanimljivo
S Ajaxom je bilo dosta dobro, iako imaju previse talenata i ne treba se prakticki nikog dovoditi jer na svakom poziciju imaju jednog odlicnog klinca
Jednom sam uzeo Chelsea tek toliko da vidim kako je kad imas toliko para i kad mozes sto god. Nekih 150M € na raspolaganju, svake sezone je odprilike to oko 100M € i doslovno mozes dovesti koga zelis, odmah na pocetku igre ponudis npr za Messia tih 120-130 i oni pristanu, odmah mu moras ponuditi ugovor koji je van mjerila za svakog, inace ako mu ponudis losiji neces imati drugu sansu da ponudis, i normalno potpise ti

Osim toga imao sam neke avanture s Liverpoolom, Dinamom, Osijekom, Atletiko, uzitak s Barcom...Ni jedan save od tih vise nemam jer imam novi komp, a FM nisam igrao jako dugo i sad razmisljam ponovo upaliti i krenuti s nekim

Inace gotovo svaki put kad sam igrao Englesku ligu s nekim klubom, Arsenal, Liverpool, ili neki drugi, u prvoj sezoni je Chelsea gotovo nedodirljiv, prejaki su