FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 apr 2010, 21:45

za vrijeme prvog Osimovog mandata ko se sjeca Fukare i Manijaci su cesto zajedno bili na tribini i navijali,posebno ko se sjeca tekme protiv Newcastla na Kosevu i par derbija nase lige,haman Osim opet krenuo tim putem :P

sad salu na stranu,svaka cast na ovom gestu.
A sto se tice sutrasnje utakmice,nema puno ekipa u proljetnom dijelu prvenstva za koje bi rekao da su bolji od Slobode a Zeljo je jedna od tih ekipa.Imaju dobrog trenera i ekipu koja zna sta hoce i sto im je mozda trenutno najbitnije mislim da sad u utakmicu protiv Slobode prvi put nakon dugo vremena ulaze bez nekog "komplexa" jer tesko im je zadnjih sezona islo protiv Slobode i kod kuce,a na Tusnju da ne spominjem.Medjutim sad su motivisani.
I mi smo jaka ekipa,posebno kuci djelujemo solidno.Bit ce to tvrda utakmica sa puno kartona vjerujem ,sva tri znaka su u igri.Vjerovatni rezulatat 1-o ili 1-1.Nadam se 1-o za nas joguncic ili smajlovic iz neke guzve.Odo gledat drugo poluvrijeme :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 apr 2010, 22:46

slika
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 apr 2010, 23:06

svaka cast Osimu i delegaciji na ovom gestu
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 20 apr 2010, 23:13

bad_boy je napisao/la:Delegacija Željezničara posjetila spomen obilježje Ervinu Čejvanoviću

Bez alarmiranja medija i protoklorne najave domaćinu, delegacija Željezničara je po dolasku u Tuzlu, pred sutrašnji derbi sa Slobodom, posjetila grob i spomen obilježje preminulog Ervina Čejvanovića, nekadašnjeg igrača kluba sa Tušnja.

Amar Osim tim menadžer, njegov saradnik Rusmir Cviko i nekadašnji igrač Slobode, a sada Željezničara Alen Mešanović, položili su cvijeće i šal FK Željezničar na mjesto gdje vječno počiva Ervin Čejvanović, te proveli nekoliko minuta u razgovoru sa Ervinovim roditeljima.

- Znamo za cijelu priču i kamo sreće da danas nismo ovdje. Ovo je naš gest kojim želimo odati počast mladiću koji nije do kraja uspio ostvariti svoje snove, te pokušati ublažiti vašu bol – istakao je Osim u razgovoru sa roditeljima dječaka, koji je na terenu u dresu kadetske ekipe Slobode dobio epileptični napad, od kojeg se nikada nije oporavio.

Današnjim gestom predstavnici Željezničara su dokazali da su dio velikog kluba, koji i na ovaj način želi uspostaviti prijateljske odnose sa starim sportskim rivalom, koji im je posljednjih godina često kvario planove.

Stoga, plavi sa Grbavice sutra zaslužuju aplauz i prijateljski doček, a poruku većine navijača Slobode im je prenio Ervinov otac Mido: "Budite prvaci, to ove sezone i zaslužujete, ali bodovi neka ostanu u Tuzli. Slobodi su potrebniji u borbi za opstanak".

Igrači Željezničara večeras će trenirati na stadionu Jošik u Lukavcu, dok će domaći trening odraditi na Tušnju. Obje ekipe će prenoćiti u gradu na obalama jezera Modrac, te se nastojati što bolje psihički spremiti za sutrašnji susret. Kome su bodovi potrebniji teško je reći, kao i prognozirati ko će sutra na uzavrelom i prepunom Tušnju do njih i doći.

SVAKA CAST
Totalni respekt skidam kapu, pokazali su da su veliki ljudi sa ovim gestom.
--Pametnij popusta--

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 21 apr 2010, 09:33

Respect !

Svaka im čast na ovom aktu sa kojim su pokazali da su veliki ljudi
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 10:33

Sloboda kaznjena sa 2.000 km zbog rasistickog navijanja :evil: :evil: ovaj savez kaznjava kako stigne,ja bio na tekmi,i nisam nigdje cuo da neko vrijedja nekog,nit imaju video zapise nit ista :x :x
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 apr 2010, 10:36

bad_boy je napisao/la:Sloboda kaznjena sa 2.000 km zbog rasistickog navijanja :evil: :evil: ovaj savez kaznjava kako stigne,ja bio na tekmi,i nisam nigdje cuo da neko vrijedja nekog,nit imaju video zapise nit ista :x :x
Mora da su im zafalile 4 milje za mezu i piće pa vama pukoše kaznu, a i nama povećaše za 2 milje. :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 21 apr 2010, 10:37

Ja vam juce rekoh da ce Glavas izjavit da je Zeljo novi prvak :lol: (danas je u avazu to izjavio). Jos samo Modricu nije gledao al bice da bi po njemu i Modrica mogla uzet titulu 8-)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 10:43

blueman-TM87 je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Sloboda kaznjena sa 2.000 km zbog rasistickog navijanja :evil: :evil: ovaj savez kaznjava kako stigne,ja bio na tekmi,i nisam nigdje cuo da neko vrijedja nekog,nit imaju video zapise nit ista :x :x
Mora da su im zafalile 4 milje za mezu i piće pa vama pukoše kaznu, a i nama povećaše za 2 milje. :mrgreen:
Ma seru i ovi vise,trener Zrinjskog izjavio da je bilo sve ok,ovi nadju negdje jer im zafali para,haj da sam cuo,pa bi rekao jest,al znam da nije niko nikog vrijedjao,pa mi je zbog toga krivo :x sta ovo vam u Lukavcu isvarali bus .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 apr 2010, 10:47

Šaranje autobusa je dokaz da si jak.
Evo lijepog dana danas i neka utakmica prođe u takvom tonu pa neka bolji pobjedi.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 10:59

blueman-TM87 je napisao/la:Šaranje autobusa je dokaz da si jak.
Evo lijepog dana danas i neka utakmica prođe u takvom tonu pa neka bolji pobjedi.
ljubomora na uspjeh,pa saraju bus :D

eh dobro si rekao,lijep dan napolju,jos da tekma danas prodje u najboljem redu,sve ce onda biti ok,al danas mi bas mirise na nerijesen rezultat.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 apr 2010, 11:00

bad_boy je napisao/la:

eh dobro si rekao,lijep dan napolju,jos da tekma danas prodje u najboljem redu,sve ce onda biti ok,al danas mi bas mirise na nerijesen rezultat.
X odgovara i vama i nama tako da ne sumnjam u podjelu bodova

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 11:03

bad_boy je napisao/la:

X odgovara i vama i nama tako da ne sumnjam u podjelu bodova
Jos ako bude X,eto price dogovorena tekma itd.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 apr 2010, 11:06

Jesu li to Lukavacki kitari isarali bus? :evil: Fukare sigurno nisu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 apr 2010, 11:08

Probisvjet je napisao/la:Jesu li to Lukavacki kitari isarali bus? :evil: Fukare sigurno nisu!
aha HZL (homo zajednica Lukavac) :mrgreen: šala pitari

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 11:10

Probisvjet je napisao/la:Jesu li to Lukavacki kitari isarali bus? :evil: Fukare sigurno nisu!
Normalno da su oni HZL na busu pise .SeljOci :lol: necemo o navijacima da ne bi popili ban,vec o danasnjoj tekmi Slobode-Željeznicara .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 apr 2010, 11:13

aha HZL (homo zajednica Lukavac) :mrgreen: šala pitari
Nisam znao da skracenica HZL to znaci :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 11:15

Evo Glavas izjavio da je vrijeme da Željo negdje izgubi,a mogli su promjenit nekad sliku Glavasa na ss.ba,covjeka prikazuju stalno u ovom crvenom dresu .

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 apr 2010, 11:16

hajd dosta vise o busu i saranju...kakve ba crne HZ Lukavac :roll: ....presmijesno...to su neka djeca sto se furaju da navijaju za pitare a jedina utakmica gdje ga gledaju je Tusanj...i sad neke lafo HZ i to iz Lukavca :D :D ...sto se tice tekme...ocekujem cvrstu utakmicu bez mnogo golova...i naravno nasu pobjedu..mislim,1-0 ili 2-0...u svakom slucaju nek nam je sa srecom...trebat ce nam ;)
Zadnja izmjena: slani grad, dana/u 21 apr 2010, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 apr 2010, 11:19

Kaze Glavas "i sasvim sigurno uz rasprodan Tušanj, " :o ko bi reko bice svih 3000 na Tusnju! :o
Malo sale na racun samih sebe svojih :mrgreen:
E kada bude napunjen Tusanj kada bude gotov onda ce to biti nesto. 22000 :shock:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.