NK Vitez

white1950
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la white1950 » 31 maj 2015, 00:31

SamoTravnik je napisao/la:Ne pricam gluposti nego ti kazem kako jest, pitaj bilo kojeg igraca Travnika koji im je motiv danas bio i vidjet ces sta ce ti reci.

Jedini motiv im je bio izbaciti Viteza da bi Travnik imao veca primanja od SB zupanije,ALI...sjebali ste se!!
Godine prolaze jubav ostaje...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 31 maj 2015, 10:13

Posteni komsija mi nasao ovo objavljivatii :tralala: vidimo se dogodine :salut:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 31 maj 2015, 11:28

Vitežani čestitke od srca,vidimo se opet dogodine !

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 31 maj 2015, 11:46

cestitke vama i sretno u evropi,ali slijedece se godine vidimo i bit ce vam po usima...samo VITEZ i niko vise....

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 31 maj 2015, 11:55

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Vitežani čestitke od srca,vidimo se opet dogodine !

Hvala majstore,i vama cestitke za izlazak u Europu(jednom sam vas gledao u Luxu kad ste igrali pretkolo,mislim da je bilo 1:1,Ultrasa bilo dosta i dobro navijali).
PS.Ako bih ikome morao dati bodove u ligi to ste vi..pozzz

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 31 maj 2015, 11:58

volimVITEZ je napisao/la:cestitke vama i sretno u evropi,ali slijedece se godine vidimo i bit ce vam po usima...samo VITEZ i niko vise....
Hvala
Nek pobjedi bolji,niko sretniji nebi bio od nas da niste u ovakvoj situaciji al **** vama za opstanak nama za titulu onda tu nemoze bit kompromisa,ja se nebi sekunde nasekiro da ste nas dobili gore i da ste osigurali opstanak prije zadnjeg kola,ako nas vec neko mora dobit onda nek ste to vi.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 31 maj 2015, 12:04

VolimVitez..jesi vidio susjeda Travnicana jesu nam htjeli shuknut...eeee..to su ulizice i ljigavci uvijek bili i ostali,pokazalo se kroz povijest!!!

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 31 maj 2015, 12:09

white1950 je napisao/la:VolimVitez..jesi vidio susjeda Travnicana jesu nam htjeli shuknut...eeee..to su ulizice i ljigavci uvijek bili i ostali,pokazalo se kroz povijest!!!
Imali ste srece jucer al ste je i zasluzili,a sto se tice travnika okrece se kolo srece majstore naletit ce i oni vama. ;)

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 31 maj 2015, 12:29

ja susjeda sestru im ....m kada su dali drugi gol kao da su prvaci kako slave i vesele .naletit ce oni to je 100% ili ovako ili onako.seoskoj bagri treba pokazati...sve je ono iz mudrika sa vlasica sislo...tuku nase igrace kao da se za prvo mjesto bore...pamti pa vrati sa kamatama...

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 31 maj 2015, 13:13

Zna se još odavno da Travnik i Vitez nisu bili u bratskim i prijateljskim odnosima, to što su se mnogi u njih pouzdali samo su **** pojeli.. ISKRENO !
A i mi smo sebi dopustili da zadnje kolo strepimo i gledamo hoćemo li ispasti ili ne.
Znate vi dobro kakva je Gerila. Kod njih nema susjeda i susjedskih odnosa, ništa to.Mrze nas iz dubine duše.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 maj 2015, 13:25

pa kad ste gace skidali sirokom i zrinskom , moralo je doci to na naplatu , nije vam travnik kriv ... al otom potom , slijedece sezone i vi i travnik ispadate pa se koljite u prvoj federalnoj ...

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 31 maj 2015, 14:33

HeraklitMracni je napisao/la:pa kad ste gace skidali sirokom i zrinskom , moralo je doci to na naplatu , nije vam travnik kriv ... al otom potom , slijedece sezone i vi i travnik ispadate pa se koljite u prvoj federalnoj ...

Ako smo ikome pustili onda je to Sarajevo,jer se mislilo da ce Travnik nama zadnje kolo.Sljedece sezone mnogi ce "polomiti zube" u Vitezu pa tako i vi?!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2015, 16:32

white1950 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:pa kad ste gace skidali sirokom i zrinskom , moralo je doci to na naplatu , nije vam travnik kriv ... al otom potom , slijedece sezone i vi i travnik ispadate pa se koljite u prvoj federalnoj ...

Ako smo ikome pustili onda je to Sarajevo,jer se mislilo da ce Travnik nama zadnje kolo.Sljedece sezone mnogi ce "polomiti zube" u Vitezu pa tako i vi?!
Pustili instituciji i prvaku države sa osvojenih 66 bodova. Rise ti se ja na tu priču. Premali ste da bi mi nešto od vas tražili. Inače poznati ste kada nekoga puštate na svom stadionu da poštate u svojoj mreži po 3 pogodka i 2 prečke. :puke:
SRETAN BROJ - 1725

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 31 maj 2015, 17:00

Kad kazem pustili vam mislim na to da Vitez nije dao sve od sebe i da nisu dali 100% svojih mogucnosti.Bili ste se ukakili i prosipali pricu da je sve nastimano,mi vama a Travnik nama...to institucije ne rade!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2015, 17:11

white1950 je napisao/la:Kad kazem pustili vam mislim na to da Vitez nije dao sve od sebe i da nisu dali 100% svojih mogucnosti.Bili ste se ukakili i prosipali pricu da je sve nastimano,mi vama a Travnik nama...to institucije ne rade!
Mi možemo sve to se podrazumjeva, ali ko ste vi da vam mi nešto završavamo :?: . Šta nam to vi imate dati za uzvrat :?: . Beri brigu sam oko svoje avlije, ne očekuj samo pomoć od močnijeg da ti riješi probleme koje imaš već dugo godina sa komšijom. A te priče o trokružnom sistemu ispečene u kafani su pale u vodu.
SRETAN BROJ - 1725

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 01 jun 2015, 00:31

FanVitez je napisao/la:
E vidis ja sam stvarno volio da ste dobili bodove.Ako nisi primjetio da je ova sezona bila kvalifikaciona Travnik bi osigurao ligu 12,za razliku od vas.pa jel vi stvarno mislite da ste bolji klub.Pogledaj malo tradiciju i sve godine gdje je Travnik a gdje ste vi.Za klasu je Travnik jači klub to je budali jasno.Mnogo jači od vas su Travnik pokušavali godinama izbaciti iz lige i nije im pošlo za rukom.Jel vam Travnik kriv što ste došli u tu situaciju.Samo ste ostali sadaci zahvaljujući.Travnik ste mogli doći i pošteno dobiti kad ste ýebeni toliko.Čisto ste nadigrani i izgubili ste.Koliko je Travnik od doolaska nove uprave stabilniji pokazuje i to da nisu htjeli ni pare kojim mislite da sve možete.Travnik mozda nece uspjeti
izboriti ligu 12 .Ali jedno znam.Vi nećete nikako nikakve šanse nema.
I da vidimo se dogodine,jes nas strah u p.m..... :lol:

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 01 jun 2015, 22:00

slobodnjak je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:
E vidis ja sam stvarno volio da ste dobili bodove.Ako nisi primjetio da je ova sezona bila kvalifikaciona Travnik bi osigurao ligu 12,za razliku od vas.pa jel vi stvarno mislite da ste bolji klub.Pogledaj malo tradiciju i sve godine gdje je Travnik a gdje ste vi.Za klasu je Travnik jači klub to je budali jasno.Mnogo jači od vas su Travnik pokušavali godinama izbaciti iz lige i nije im pošlo za rukom.Jel vam Travnik kriv što ste došli u tu situaciju.Samo ste ostali sadaci zahvaljujući.Travnik ste mogli doći i pošteno dobiti kad ste ýebeni toliko.Čisto ste nadigrani i izgubili ste.Koliko je Travnik od doolaska nove uprave stabilniji pokazuje i to da nisu htjeli ni pare kojim mislite da sve možete.Travnik mozda nece uspjeti
izboriti ligu 12 .Ali jedno znam.Vi nećete nikako nikakve šanse nema.
I da vidimo se dogodine,jes nas strah u p.m..... :lol:
lolo moj pitaj dudica,musica,aleksica i nurkovica tko ih je motivisao znaju oni to dobro a pitaj i neke postenjacine u nk travnik

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 01 jun 2015, 22:42

U ovoj situaciji i da ih je NEKO motivisao od vasih konkurenata je potpuno dozvoljena i regularna stvar u cjelom svjetu pa bar to yebo ga ti znas.Mislim da ima tu dosta rivalstva i to sto je dobar dio u Travniku raje navijala protiv vas je na ovim prostorima normalna stvar.Mene vise cudi da vasa uprava nije uspjela nesto odraditi po pitanju te tekme.Bar meni je Vitez licno iz puno razloga veoma drag i nije mi tao sto ste ostali stvarno vam nisam zelio ispadanje.I vi jbg malo kakite s napadima na Travnij.Dosli ste na Pirotu s ekipom slabijom od Travnika nista vam uprava nije odradila a znalo se da cete u postenoj tekmi tesko do bodova.Sezonu ste igrali lose i sami sebi probleme napravili.Trazite krivca na pogresnoj strani.Nego radite pojacanja pa ako iduce godine dobijete obe tekme svaka vam cast cestitacemo .To je sport .Ovakve greske se skupo plate imali ste nevjerovatnu srecu i uzivajte sto ste ostali...Do sljedece sezone...

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 02 jun 2015, 16:40

slobodnjak...dobar si momak,ali sta god ti pisao istina je htjeli ste nam ga shuknut i to je tako!!Za strasnu gerilu nemam rijeci...djeco draga...tko su vama idoli da mi je znati??
PS.I jedan info,u NK Vitez sljedece sezone ce produziti ugovor samo čistaćica,a ostali "noga" iz kluba.Pa cemo vidjeti tko ce ostati u ligi 12.pozzz...od premijer ligaša ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.