FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prijedlog je nigdje veze, najbolje im je Dino Selimovic rekao ulozite u ligu tj. Uslove.
VIDEO: Riad Bajić najbolji strijelac BH Telecom Premijer lige BiH
http://fkzeljeznicar.ba/video-riad-baji ... bih/14693/
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ipee kako po tm Bajić ima 9 asistencija u PL a na videu samo 7? Jesu li oni pogriješili ili? Inače svaka čast za video.Ipee je napisao/la:VIDEO: Riad Bajić najbolji strijelac BH Telecom Premijer lige BiH
[youtube][/youtube]

DRUG NEBI TI PUNCA
Glat odbijena odlicna ponuda za Hadziahmetovica. 
Prva ruka.

Prva ruka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- PaskalHens
- Kontakt:
Znači nije bilo ponude uopće.Rooney88 je napisao/la:Glat odbijena odlicna ponuda za Hadziahmetovica.
Prva ruka.
Viva la France, as they say in Rome.
ko gdje odakle??ima jos kakavih novosti.Rooney88 je napisao/la:Glat odbijena odlicna ponuda za Hadziahmetovica.
Prva ruka.
51%--------49%
Klub, liga, otprilike cifra.... ako je odbijeno nema razloga da se krije
bar u pp 
Dobro je da seto cudo pocelo cesce desavati. Nikad necu zaboraviti period pustanje igraca za 30/ 50 hiljada KM.

Dobro je da seto cudo pocelo cesce desavati. Nikad necu zaboraviti period pustanje igraca za 30/ 50 hiljada KM.
Ni blizu tacno.PaskalHens je napisao/la:Znači nije bilo ponude uopće.Rooney88 je napisao/la:Glat odbijena odlicna ponuda za Hadziahmetovica.
Prva ruka.

Ponuda je bila, iz Francuske je klub i info je provjeren, kako sam vec rekao, iz prve ruke.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
jaludovolimte je napisao/la:https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... yi0-hN17Z8Rooney88 je napisao/la:Brzinski, jel' ima iko onu excel tabelu mogućih protivnika u EL?
Ne svidjaju mi se nikako potencijalni protivnici u drugom pretkolu, a vala i u prvom ima par opasnih iako smo nosioci

Sta mislite hocemo li moci zadrzati Amira, Dzenisa, Memiju i Dadu, a za Baju bi mislim najbolje bilo da se proda
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Samo ne Cukaricki. Ispali bi 80 %. Dobro bi bilo Kukesi
.

Najvjerovatnije ostaju svi.brile je napisao/la:
Sta mislite hocemo li moci zadrzati Amira, Dzenisa, Memiju i Dadu, a za Baju bi mislim najbolje bilo da se proda
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Transfermarkt računa u asistencije i iznuđene penale. Bajić je iznudio penal protiv Zvijezde i ne znam koja je još tekma bila. Protiv Zvijezde sam siguran.bagrcavi je napisao/la:Ipee kako po tm Bajić ima 9 asistencija u PL a na videu samo 7? Jesu li oni pogriješili ili? Inače svaka čast za video.Ipee je napisao/la:VIDEO: Riad Bajić najbolji strijelac BH Telecom Premijer lige BiH
[youtube][/youtube]![]()

VrhRooney88 je napisao/la:Najvjerovatnije ostaju svi.brile je napisao/la:

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Mamic svaku ponudu obznani novinarima. Tako se diže cijena. Sve dok nema informacija ko nudi lovu to su čaršijske priče.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
plus se poneka i izmisli.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
On ima ugovorom definisanu odstetu koja uopste nije toliko visoka koliko bi mi npr. zeljeli. Nadam se da ce za godinu potpisati novi, jos bolji ugovor na 4,5 godina i bez te fiksne odstete za koju moze otici svojevoljno ako dodje takva ponuda u klub.Rooney88 je napisao/la:Glat odbijena odlicna ponuda za Hadziahmetovica.
Prva ruka.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ostati ce nasa djeca. Zasto bi ih prodali ako su jos uvijek "juniori", tek im prva sezona. Neki ostvarili veliki upgrade u igri tokom druge polusezone i sigurno da im predstoji jos jedna sezona u nasoj ligi da bi pokazali jos vise jer to sigurno mogu. U juniorima igrali skupa, u 1. timu skupa, kako ce tek biti uigrani u novoj sezoni.
Naravno da ce kad-tad u naredne 2 godine biti prodati, ali ovako ce se sacekati da jos bolje zaigraju i tako da se uzmu velike pare za njih.
Naravno da ce kad-tad u naredne 2 godine biti prodati, ali ovako ce se sacekati da jos bolje zaigraju i tako da se uzmu velike pare za njih.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
a jbga trebaju o tom misliti vec sad i dati mu neki bolji ug. a ne ko obicno kad bude 5 do 12 hvatamo se za glavu i sta bi bio kad bi bilo al realno mora se neko i prodati jer se gen. sponzor il opcenito neki priliv love ne nazire ... al definitivno vecinu zadrzati nekima se zahvaliti i odraditi dobre prirpeme koliko toliko ....Baja_Zvjerka je napisao/la:On ima ugovorom definisanu odstetu koja uopste nije toliko visoka koliko bi mi npr. zeljeli. Nadam se da ce za godinu potpisati novi, jos bolji ugovor na 4,5 godina i bez te fiksne odstete za koju moze otici svojevoljno ako dodje takva ponuda u klub.Rooney88 je napisao/la:Glat odbijena odlicna ponuda za Hadziahmetovica.
Prva ruka.