Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Razvalit ce ga Nole ko macku.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Na osnovu onoga što trenutno pruža na terenu...Pa treba biti slijep i ne vidjeti...Edin TM87 je napisao/la:Na osnovu cega je favorit?Epidaurus je napisao/la:Djokovic je sigurno favorit protiv Rafe al ja iskreno ocekujem da Rafa uzme i ovaj RG, cudo je kako on zna protiv Djokovica igrat
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno da Nole nije favorit protiv Nadala kao i Nadal protiv njega. To su veliki šampioni i tu će, bukvalno, jedan loptica meč odlučit. Po meni je Nadal odigrao bolji meč od Novaka danas, imao je daleko težek protivnika od Novaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sumnjao sam u Nadala na početku i mislio sam da će ovo biti laganica za Novaka, ali sad više i nisam toliko siguran. Biće paklen meč.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Favorit je sigurno glede ovogodisnjih igara i trenutne forme al opet Rafa je Rafa, najbolji igrac na zemlji svih vremena. Kazem opet, ja ocekujem da Nadal prodje i osvoji 10. RG.
@Unoficial prećeruješ... Damir je daleko od ovih tenisera... jako daleko, ali se probija i uz rad možda im dogodine može parirati
inače Griša danas nije igrao, on je ispao od Soka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
slobodnjak
- Kontakt:
Inače ovo je meč života za Noleta Samo to mu fali da bude onaj vrh u tenuskoj istoriji koji zauzima samo par najboljih.I jos jedno je u igri.Ako ovo uzme otvara se veoma vjerovatno nešto što ni Rafa ni Rodjer nikada neće uraditi.Mislim da ga ništa nebi zaustavilo da uzme i Wimbldoon i US open i tako upiše svoje ime vječno na stranice istorije bjelog sporta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Više poređenje bilo a ne stvarna kvaliteta. A i nešto nisam siguran da je Damir toliko daleko od današnješg Gasqueta.DANTES je napisao/la:@Unoficial prećeruješ... Damir je daleko od ovih tenisera... jako daleko, ali se probija i uz rad možda im dogodine može parirati
Pa kako onda ovog zovu?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@Unoficial...Narkoman, Guska... 
Damir je daleki snagom, taktički, pa i talentom, ali sve se to nadoknadi krvavim radom od jutra do sutra
Damir je daleki snagom, taktički, pa i talentom, ali sve se to nadoknadi krvavim radom od jutra do sutra
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta pruza na terenu trenutno a da je to bolje od Nadala? Nadal je sad pravi, spreman je za mec i digao je nivo igre i to treba biti slijep pa ne vidjeti na turniru gdje je izgubio samo jednom a osvojio ga 9 puta, Djokovica pobijedio 5 puta. Protiv igraca koji ga nikad nije osvojio i pred velikim je pritiskom jer mu je ovo jedna od zadnjih sansi, a boji se itekako Nadala ovdje.slobodnjak je napisao/la:Na osnovu onoga što trenutno pruža na terenu...Pa treba biti slijep i ne vidjeti...Edin TM87 je napisao/la:Na osnovu cega je favorit?Epidaurus je napisao/la:Djokovic je sigurno favorit protiv Rafe al ja iskreno ocekujem da Rafa uzme i ovaj RG, cudo je kako on zna protiv Djokovica igrat
Niko ne moze biti favorit ovdje protiv Nadala, jedino kad Nadal bude centimetar pred penzijom sta god vi mislili.
Realno govorim, nije mi drag sekunde to znaju svi ovdje.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
@Edine lijepo priznaj da navijaš da bude meč od 9 sati i pet setova i da dobije nadal kojeg bi umornog dobio marej ili ferer, a federer uzeo zadnji GS... znam te puško kad si pištolj bila 
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ja gledam tenis otkako se kod nas može gledati, tamo negdje od druge polovine sedamdesetih i ne sjećam se da je ikad bilo ovako dobro četvrtfinale, idealni parovi, sva četiri meča!!!
i onda će vjerovatno sve biti neinterresantnih 3:0 ili 3:1
i onda će vjerovatno sve biti neinterresantnih 3:0 ili 3:1
Ma ne znam sta bih ti rek'o, vec je Federer poceo da previse ulazi u teren i samim tim dolaze greske, odbrojani su njemu mecevi ovdje, mislim nista nije nemoguce, ovo jeste zadnja sansa na RG zbog zrijeba najvise al vrlo vrlo tesko. Da je ovakav zrijeb na wimbledonu 95% bi Federer osvojio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Griša je Dimitrov zbog Grigor, je li tako?DANTES je napisao/la:@Unoficial...Narkoman, Guska...
Snagom jest definitivno, taktički više zbog neiskustva a talentom i to vjerovatno ali imjući u vidu da je Guska bio jedan od najtalentovanijih igrača. Neka se ugleda na Ferrera, možda mu je sve ovo falilo ali je sve dobio krvavim radom.
Baš tako @Dantes neka igraju jedno 9 sati, svejedno ko će dobit pa neka ga Ferrer izbaci, ond Fedex lagano do punoljetstva.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Federer jos uvijek nije u finalu, a nije mu ni blizu, ima tezak mec protiv 8. igraca svijeta i potencijalni jos tezi protiv 5. u polufinalu. Od obojice je znao gubiti na sljaci i obojica igraju odlicno, ma fantasticno ovdje, zato ne treba nista pricati nista.
Novak je u ovom trenutku kvalitetniji igrač i u boljoj je formi od Rafe ali ga jbe pritisak zvani "RnG".Ako to prelomi u glavi ne bi trebalo biti problema u suprotnom...ode Rafa po 10-i
Kladionicama je Novak ogroman favorit te kazu 1,30 na Novaka a na Rafu ogromnih 3,50, vidjecemo.
Ne znam sta bih prognozirao, navijacu za Nadala sigurno, ukoliko Novak ne povede sa 2:0 moglo bi biti svega.
Ne znam sta bih prognozirao, navijacu za Nadala sigurno, ukoliko Novak ne povede sa 2:0 moglo bi biti svega.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da je Rafa dobro potcjenjen ovom kvotom al hajde...bodi123 je napisao/la:Kladionicama je Novak ogroman favorit te kazu 1,30 na Novaka a na Rafu ogromnih 3,50, vidjecemo.
U svakom slučaju čeka nas spektakl i novi el clasico
tamo će britanci da gurnu sve u stranu noleta i fedexa a mareju će staviti jedino nadala, a znamo kakav je na ovoj novoj travi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma mogu oni gurati qrcu,samo da je prelomiti ovaj ukleti RnG i onda je samo nebo granica...DANTES je napisao/la:tamo će britanci da gurnu sve u stranu noleta i fedexa a mareju će staviti jedino nadala, a znamo kakav je na ovoj novoj travi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.