Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Imate na RTS 2 Rafu, al' evo već završava posao pa sam okrenuo na Đokovića koji doslovno gazi Gasqueta iako sam u prebacivanju sa Rafe vidio da su odužili 2 i 3 gem u prvom setu po skoro desetak minuta pa sam kontao da će biti zanimljivije 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma dzaba mu sto voza Gaskea raspalog, ne moze RG choker protiv velikog Rafe tu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ma igro ne igro isto mu se piše.Novaku trenutno nešto možda može Nadal samo na jednom mjestu na svijetu.Ovdje a i to MOŽDA...Ovdje ja samo pitanje ko će dobiti njihov duel .Ostali se ne pitaju ništa sve se zna...Nole je trenutno br.1 u svakon pogledu.I za klasu bolji od Nadala .Yebo te taj tenis kad se cjelu sezonu nadrogiravaš za jedan turnir.Tako vec par sezona..Unofficialpage je napisao/la:Gasquetpa veći bi otpor pružio Mirza Bašić.
Da li je Djokovic ikada igrao bolje u Parizu?
Meni se cini da nije...
Meni se cini da nije...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Slam koji će Novak rutinski uzeti. Nisam upratio u kom dijelu žrijeba je Murray, mogao bi ga namučiti, ali ništa više od toga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Evo i Rafa džaba set popuši isto kao i danas Murray. Mada bi možda i nezasluženo bilo da ga je dobio 3-0, jer nije Rafa sad toliko bio bolji kao što rezultat u prva dva seta govori.Edin TM87 je napisao/la:Ma dzaba mu sto voza Gaskea raspalog, ne moze RG choker protiv velikog Rafe tu.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tako je Rafa , vrati ga u život i produži meč. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Rafa izgubi set dzaba. Novak nikad bolje u Parizu nije igrao, bukvalno nema slabog segmrnta igre na ovom turniru al ce morat prvo sam sebe pobijedit
marej ili ferer u 1/2, ali polako... ne potcjenjuj nadala nikadPogba je napisao/la:Slam koji će Novak rutinski uzeti. Nisam upratio u kom dijelu žrijeba je Murray, mogao bi ga namučiti, ali ništa više od toga.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Posljedni trzaji Gasqueta 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Rafa isto izuzev ovog seta igra odlicno bit ce **** cetvrtfinale pobjednik vjerojatno osvajaEpidaurus je napisao/la:Rafa izgubi set dzaba. Novak nikad bolje u Parizu nije igrao, bukvalno nema slabog segmrnta igre na ovom turniru al ce morat prvo sam sebe pobijedit
Koga Djokovic rastura?
Pa ne moze gore od ovog sto radi Gaske, ovaj samo gura lopticu i ceka da se Gaske unisti.
Pa ne moze gore od ovog sto radi Gaske, ovaj samo gura lopticu i ceka da se Gaske unisti.
Upravo to radi, nevjerovatno igra napadacki, tako da je Rafa morao dici igru na maksimum u 3. i 4. setu. Ovo sto radi Gaske na Satrijeu je zlocin, ne moze da izdrzi 4 udarca u poenu ukljucujuci i servis, ovo nije mec vec trening za Djokovica. Dok Rafa vamo leti u 4. setuDANTES je napisao/la:Yebem li te Sok šta ga razigravaš sad...
Grist ce Rafa u cetvrfinalu, favorit je naravno, prva 2 seta ce biti kljucna... Ako se tu Djokovic ne odlijepi na 2:0, a Rafa se zagrije kako on zna to je gotovo.
U sustini, ako Djokovic ne bude bio Djokovic, to je gotovo.
Djokovic je sigurno favorit protiv Rafe al ja iskreno ocekujem da Rafa uzme i ovaj RG, cudo je kako on zna protiv Djokovica igrat
Na osnovu cega je favorit?Epidaurus je napisao/la:Djokovic je sigurno favorit protiv Rafe al ja iskreno ocekujem da Rafa uzme i ovaj RG, cudo je kako on zna protiv Djokovica igrat
bolje da je bilo 6:3 u trećem setu, ovako je rafa odigrao dva dobra seta, od toga jedan najbolji ove godineEdin TM87 je napisao/la:Upravo to radi, nevjerovatno igra napadacki, tako da je Rafa morao dici igru na maksimum u 3. i 4. setu. Ovo sto radi Gaske na Satrijeu je zlocin, ne moze da izdrzi 4 udarca u poenu ukljucujuci i servis, ovo nije mec vec trening za Djokovica. Dok Rafa vamo leti u 4. setuDANTES je napisao/la:Yebem li te Sok šta ga razigravaš sad...![]()
Grist ce Rafa u cetvrfinalu, favorit je naravno, prva 2 seta ce biti kljucna... Ako se tu Djokovic ne odlijepi na 2:0, a Rafa se zagrije kako on zna to je gotovo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gasquet je samo ovaj game dobro odigrao. Nije Nole toliko dobar koliko e Griša loš ali vrlo loš. Damir bi ovog Grišu oderao sa lakoćom. Sock igra to jest igrao je, odlično. Nadal je morao igrati najbolje što može da bi ga slomio. Sock će da bude 100% TOP 10 igrač, kako udara fh, fantastično.Edin TM87 je napisao/la:Upravo to radi, nevjerovatno igra napadacki, tako da je Rafa morao dici igru na maksimum u 3. i 4. setu. Ovo sto radi Gaske na Satrijeu je zlocin, ne moze da izdrzi 4 udarca u poenu ukljucujuci i servis, ovo nije mec vec trening za Djokovica. Dok Rafa vamo leti u 4. setuDANTES je napisao/la:Yebem li te Sok šta ga razigravaš sad...![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.