Sta sve covjek nece procitati

Onaj tamo pljuje odbranu ... onaj tamo Pedra , onaj Ibru ... onaj Guardiolu .... a za 7 dana ... kad bude na Nou Campu : Barca - Inter 4 : 0 --- ispadat ce im bomboni iz usta .... ovi frankvovci ce lafo se prafit fini i doci cestitati ... I tamo ce svi navijati OPET za Barcelonu

Moje vidjenje utakmice ... Inter 3 - Barca 1 .... nema se tu sta diskutovati gotovo ... Brojeci kartone ispade mi udarali igrace Intera .... gledajuci broj faula ... prebili nas ... Gledajuci Ibru ... zakazao ... pa sta - Gdje Eto'o bio protiv Chelsea ??? u 4 utakmice im gola nije dao ? Mesi ? dva fantasticna suta - 90 minuta cuvan .... vidjet cemo kako ce to izvesti na vecem terenu ( nou camp ) i sa domacom publikom i boljim sudijom ( valjda ce za nas navijati ) .....
Sve u svemu .... ja sam optimista .... nikad nije bunker pobjedio napade .... nikad anti - fudbal nije izdrzao protiv fudbala .... nikad Barca nije zakazala kad su je svi otpisali .... a vi Nerazzuri i Frankovci ste to dobro osjetili na svojoj kozi i opet ce te