Neandertalac je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:MrRiccoli je napisao/la:
Ja koliko sam čuo direktor omladinskog pogona na našu veliku žalost je dobio otkaz.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tacno je da ima nekih nesporazuma. Medjutim,profesor je tu(jucer je bio na klupi juniora umjesto Adzema). Nadam se da ce se ti nesporazumi rijesiti. A nastali su upravo zbog njegovog insistiranja da se neke stvari oko omladinskog pogona rjesavaju da bi se nastavio kontinuitet dobrog rada irezultata.
Kazem ja nedavno da ova uprava nije tako bajna kako se pokusavaju predstaviti. Niko o tome ne prica, osim par poltrona koji ih pokusavaju dici u nebesa . Sreca njihova pa im je rezultat prvog tima ovakav pa njihov (ne)rad ne dolazi u prvi plan. Oni i njihove 'pozajmice' , ugovori, sramotne nebuloze u omladinskom i sa legendama kluba, itd. Narednih dvadeset dana ce pokazati dosta toga, jos to da vidimo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa ne bih se bas slozio sa ovakvim ocjenama. Situacija nije sjajna sasvim sigurno,ali je u svim segmentima,kad je u pitanju upravljanje klubom,bolja nego u predhodnom periodu. Problem je sto smo svi mi nestrpljivi,htjeli bi odmah sve najbolje za klub,sto je i logicno.
Ali ne moze,realno ne moze. Stvari se mogu mjenjati i mjenjaju se,ali treba vremena.
Jednom sam napisao,ja zaista proslu,ovu i narednu sezonu dozivljavam kao svojevrsnu reformu kompletnog sisitema funkcionisanja kluba.
Ide se tim putem,ljudi koji rade u klubu se trude,to sigurnio znam...Sve je stavljeno pod kontrolu,sve se radi po zakonu,sve ja na papirima...
Eh sad,treba ti vremena,treba ti i srece u cijeloj toj prici...Vazno je da se stvari mijenjaju na bolje,a da pri tom budes u vrhu,drzis kontinuitet igranja u Evropi i drzis kontinuitet priliva igraca iz omladinskog pogona...I vazno je da to ne traje predugo.