NK Zvijezda Gradačac

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 31 maj 2015, 13:40

Znam da je sad glupo bilo sta pisat,klub ti ispo iz lige al bolje je mozda ako ste vec morali ispast da ispadnete ove sezone jer ce te se lakse vratit iduce ,nego da ste ispali iduce sezone kad ispada 6 ekipa pa tu sezonu poslje ce bit klanje po "cvajti" nece se znat ko pije ko plaća,vako ce te imat 1-2 kluba kako konkurente ,a tamo one sezone bit ce 6-7 ekipa jakih dole.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 31 maj 2015, 20:57

Stariji ce se sjetiti onih prekrasnih djevojaka iz Moldavije,Rumunije,Rusije u cijim carima su mnogi uzivali prije 15-20 godina na koridoru,e drugovi moji to vam je bila nasa Zvijezda u ovih proteklih 10-tak godina.
Mnogi su se nasladjivali u carima jednog uzornog sportskog kolektiva koji je usao u desetu deceniju svog postojanja.
A sada lagano ulazi u onu fazu kad se nece niko sjetiti,a koje ta Zvijezda,bas kao sto niko ne zna gdje su te prekrasne djevojke sa istoka koje su zamutile um mnogima sa ovih prostora.
Jednom sam vam pisao,**** za visoko drustvo,e to vam je nasa Zvijezda bila ovu zadnju deceniju svog postojanja.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 maj 2015, 22:12

nakon sto su nam srozali zvijezdu doveli do ispadanja valjda i mi prosijaci navijaci i simpatizeri bar zasluzujemo jedno obracanje za javnost. napisite nam sta dalje i kakve su ambicije ko ostaje imal nade da se borimo opet za premijer ligu.

yebali ste nam klub nemojte biti jos i toliko bezobrazni da se ne obratite.vecina je vas od zvijezde imalo korist a mi imamo ranu koja se mozda nikad nece zalijeciti

igraci i uprava snose najvecu krivicu za ispadanje da ste ljudi ostali bi u klubu i vratili ono sto ste i yebali p i zde jedne
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 31 maj 2015, 22:21

astra1922 je napisao/la:nakon sto su nam srozali zvijezdu doveli do ispadanja valjda i mi prosijaci navijaci i simpatizeri bar zasluzujemo jedno obracanje za javnost. napisite nam sta dalje i kakve su ambicije ko ostaje imal nade da se borimo opet za premijer ligu.

yebali ste nam klub nemojte biti jos i toliko bezobrazni da se ne obratite.vecina je vas od zvijezde imalo korist a mi imamo ranu koja se mozda nikad nece zalijeciti

igraci i uprava snose najvecu krivicu za ispadanje da ste ljudi ostali bi u klubu i vratili ono sto ste i yebali p i zde jedne
Nemoj na upravu, sad ce ti se pisko javit... Ovo je kako on kaze najbolja uprava... A to sto su na hebali klub to je drugo. :puke:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 31 maj 2015, 22:26

Kljucne utakmice smo izgubili kuci travnik vitez slavija radnik... Start prvenstva je razlog ispadanja. Igraci su najmanje krivi za ispadanje nisu mogli birati ko ce im biti trener. Doro nije za trenera PL. Nemam nista protiv njega niti bilo koga ali je tako. Segrt ista prica magla magla i to je to. Sada kada je Nedo dosao bilo je kasno nazalost i juce se vidilo pad u igri nema se snage za zavrsnicu nema klupe. Ovo je posljedica nekvalitetnog rada i priprema nazalost. Kao i vecina nemogu doc sebi nevjerujem da smo ispali.Od kluba ponosa dotjerali su nas do ponora turbici sajidi i slicne interesdzije.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 31 maj 2015, 22:33

Tesko mi je palo ovo ispadanje iz lige,prije svega sto ulazimo u jednu neizvijesnost sta i kako dalje.Nije lako bilo ni gledat nase utakmice u kojima smo izgledali nemocno skroz i pored toga vecina nas je se nadala senzaciji u zadnjem kolu.Traziti krivca za ovaj krah je sada vrlo tesko,po meni su to problemi koji se vuku duze vrijeme u smislu finansiski dugova,loseg rada dugi niz godina u omladinskom pogonu itd.sto je kulminiralo posljednjom sezonom.Nekako smo stali na pola puta sa izgradnjom stadiona,resavanjem finansiskih dugovanja,pocetak ozbiljnijeg rada sa djecom sa novim kadrom.Ono sto prestavlja problem je sto se ni 1.liga federacije nemoze igrat bez para i sa bilo kakim igracima.Ipak se treba nadat najboljem novim ulagacima u klub,konsolidaciji igrackog kadra,jer sumnjam da ovaj postojeci bi mogao izborit opstanak i u prvoj federalnoj.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 31 maj 2015, 22:35

Nezvanicno
Klub napustilo 12 igraca medu njima od startera Puljić
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 31 maj 2015, 23:23

NKZ07 je napisao/la:Nezvanicno
Klub napustilo 12 igraca medu njima od startera Puljić
Klub dao slobodne papire tim igracima, a sa ostalima ce se pricati o produzenju ugovora.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jun 2015, 08:33

Njih trenutno ima 4-5 koji zaslužuju nove ugovore ostalo noga.
A sada da se malo osvrnemo na našu elitu koja je uspjela klub izbaciti iz premier lige, bravo pap.i, šup.i i neznam kako da vas više nazovem. Klub u kojem glavnu riječ vode Sadan, Said i kompanija i u kojem se i Pisko nešto pita nije ni zaslužio bolje. Svaka čast grobari Gradačačkog fudbala, ološu jedan uspjeli ste sjebati sve ono što je neko gradio 10 godina.
I još jednom da zamolim razumne ljude koji ovdje pišu i čitaju(a ima ih sigurno), nemojte da vas prave budalama da će iduća sezona biti bolja i da ćemo se boriti za ulazak u premier ligu. Jer neće, neće sigurno ako oni ostanu daj bože da uspijemo izboriti ostanak i u Prvoj ligi federacije.
Oni da imaju obraza bar bi se neko obratio ili izdao neko saopštenje zašto je se sve ovo desilo i šta i kako dalje.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 jun 2015, 08:56

Eto,završi i naše igranje u PL-i.Šta sada,kako dalje? Po meni jedini izlaz vidim u većem angažovanju Fadila Novalića da on pokuša dovesti neke sponzore,a ovaj dio uprave koji su tu bili samo iz koristi da otjera a da sačuva one koji mogu da doprinesu klubu i koji su već davali svoj novac...Nadam se da smo doprinijeli poboljšanju fudbala u ovoj zemlji,u ono vrijeme kada smo mi ušli u PL-u malo je bilo klubova koji nisu igrali prljavo,tri za tri,ili na neki drugi način(čast malobrojnim izuzetcima)..tu smo se mi pojavili kao osvježenje i kao što čujemo i vidimo pobrali simpatije iz cijele zemlje..isto tako mi je drago što smo ostali dosljedni takvom načinu razmišljanja i u najtežim momentima za klub ostali čistog obraza...nadam se da smo dogodine ponovno u društvu najboljih ali neke stvari u klubu se moraju raščistiti,bolesno tkivo odstraniti i nadati se najboljem..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 01 jun 2015, 09:08

Ja ne znam koliko ću napisati što je se ispalo to vuče se već sezonama ova trnutno garnitura uprave jw vratila oko 200 0 0 km duga. Naravno svi nose krivicu za ispadanje Al prvo što je rečeno nakon utakmice idemo se vratiti Šta ces. Od igrača 12 je na transfer listi. Colic je produžio ugovor medju prvima želi pomoći zvijezdi i lijepo mu je u Gradaccu tako barem kaže. Ponuđeni su pregovori Diatta koji je isto izrazio da bih volio ostati, Gadzi, Stojanovu. Faca, ordagic i islamagic ostaju za sada sigurno ordagic ide samo ukoliko na adresu kluba dodje neka primamljiva ponuda. Uprava će također pokušati zadržati Jusufbegovica. Uskoro više info. A da te pitam combe oces li ti voditi klub ili ko će ako ovi ljudi dignu ruke ko??? Može ti samo neko doći ko će zatvoriti kapije i reci ovo je firma privatno kao sto je bio slucaj. I molim te oces li nešto korisno uraditi za klub umjesto da pljujes ljude koji daju pare sebe i sve čine da klub postoji. Pisko se nisza ne pita to je sigurno Al je tu da vam da informacije kako Šta dalje... ako ti to možeš bolje raditi lahko će se oni njega riješiti.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jun 2015, 10:14

reddragon001 je napisao/la:Ja ne znam koliko ću napisati što je se ispalo to vuče se već sezonama ova trnutno garnitura uprave jw vratila oko 200 0 0 km duga. Naravno svi nose krivicu za ispadanje Al prvo što je rečeno nakon utakmice idemo se vratiti Šta ces. Od igrača 12 je na transfer listi. Colic je produžio ugovor medju prvima želi pomoći zvijezdi i lijepo mu je u Gradaccu tako barem kaže. Ponuđeni su pregovori Diatta koji je isto izrazio da bih volio ostati, Gadzi, Stojanovu. Faca, ordagic i islamagic ostaju za sada sigurno ordagic ide samo ukoliko na adresu kluba dodje neka primamljiva ponuda. Uprava će također pokušati zadržati Jusufbegovica. Uskoro više info. A da te pitam combe oces li ti voditi klub ili ko će ako ovi ljudi dignu ruke ko??? Može ti samo neko doći ko će zatvoriti kapije i reci ovo je firma privatno kao sto je bio slucaj. I molim te oces li nešto korisno uraditi za klub umjesto da pljujes ljude koji daju pare sebe i sve čine da klub postoji. Pisko se nisza ne pita to je sigurno Al je tu da vam da informacije kako Šta dalje... ako ti to možeš bolje raditi lahko će se oni njega riješiti.
Pod broj jedan ja se nikada ne bi upustio u ono što ne znam, tako da ne bi vodio ni klub jer za to nisam sposoban. Ali isto odgovorno tvrdim da ni ovi ljudi koji su trenutno dole nisu sposobni voditi jedan klub kao što je NK Zvijezda.
Pod dva gledam Zvijezdu preko 25 godina i niko mi nikada nije zatvorio kapiju da ne mogu doći na utakmicu, isto tako ne znam da je Zvijezda odigrala i jednu utakmicu bez gledalaca tako da kapije nisu nikome bile zatvorene.
Pod tri ovi ljudi koji su trenutno u upravi ne daju svoje pare nego u toj istoj Zvijezdi rade za platu(izuzimajući Fadila N. ukoliko on ima više ikakvu funkciju u klubu). Isto tako prethodna uprava je davala svoje pare u klubu(ili iz svojih firmi posredstvom poslovnih partnera) pa vam nisu valjali. A nisu iz razloga jer nisu dali da im se šljam kao ti i sl.tebi mješaju u posao. Gdje god su navijači vodili klub to je otišlo u propast.
I još nešto ove gore pomenute igrače što si ti nabrojao sim upravu. U suštini to i jesu igrači koji ma bi vrijedilo ponuditi produženje, ali čisto sumnjam da bi oni htjeli ostati.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 01 jun 2015, 11:44

Ne tako daleko prostorije kluba i ograde su bile zatvorene. Ne treba nikog pljuvati treba vidjeti ko će doći po tome zaključiti jer se ide na povratak ili ne. Boljih ljudi nemamo od ovih sada da vode klub. Jedan belamionix milioner daje samo 300km mjesečno smiješno prema tome ovi ljudi sa malo para rade dobar posao. Nije istina da je daju ovi ljudi svoje pare. . Mirso Novalic, Alija Skahic, Turbic svi oni bajo daju svoje pare uz par sponzora opstina i novi sponzori sto će ući možemo se nadati boljem. Prema tome ako ne možeš pomoći nemoj srat molim te. Ja znam da ti osjećaš simpatije prema prošlosti ali to je prošlo idemo ponovo pisati historiju i prvi put smo ušli bez Nurde ponovit ćemo to.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jun 2015, 12:11

reddragon001 je napisao/la:Ne tako daleko prostorije kluba i ograde su bile zatvorene. Ne treba nikog pljuvati treba vidjeti ko će doći po tome zaključiti jer se ide na povratak ili ne. Boljih ljudi nemamo od ovih sada da vode klub. Jedan belamionix milioner daje samo 300km mjesečno smiješno prema tome ovi ljudi sa malo para rade dobar posao. Nije istina da je daju ovi ljudi svoje pare. . Mirso Novalic, Alija Skahic, Turbic svi oni bajo daju svoje pare uz par sponzora opstina i novi sponzori sto će ući možemo se nadati boljem. Prema tome ako ne možeš pomoći nemoj srat molim te. Ja znam da ti osjećaš simpatije prema prošlosti ali to je prošlo idemo ponovo pisati historiju i prvi put smo ušli bez Nurde ponovit ćemo to.
Ponavljam još jednom meni i velikoj većini građana kapije stadiona nikada nisu bile zatvorene. Ato što se tiče sranja niko ne može srat i valjat gluposti više od tebe Piska.
Pa ti si do prije dva mjeseca govorio kako je sve super kako mi nemamo pojma šta se dešava u klubu, kako sigurno ostajemo, kako je Šegrt ravan Kapelu, kako se čuo sa svjetski poznatim trenerom da se informiše po pitanju dolaska pojačanja(brazilca), itd. Pa zar može iko više od tebe srati. Zato mani nas ovih gluposti ponovna borba za premier ligu i vraćamo se sigurno.
To možeš prosipati balavurdiji od 12-13 godina, čini mi se da ni oni to više nepiju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 jun 2015, 12:36

combe je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Ne tako daleko prostorije kluba i ograde su bile zatvorene. Ne treba nikog pljuvati treba vidjeti ko će doći po tome zaključiti jer se ide na povratak ili ne. Boljih ljudi nemamo od ovih sada da vode klub. Jedan belamionix milioner daje samo 300km mjesečno smiješno prema tome ovi ljudi sa malo para rade dobar posao. Nije istina da je daju ovi ljudi svoje pare. . Mirso Novalic, Alija Skahic, Turbic svi oni bajo daju svoje pare uz par sponzora opstina i novi sponzori sto će ući možemo se nadati boljem. Prema tome ako ne možeš pomoći nemoj srat molim te. Ja znam da ti osjećaš simpatije prema prošlosti ali to je prošlo idemo ponovo pisati historiju i prvi put smo ušli bez Nurde ponovit ćemo to.
Ponavljam još jednom meni i velikoj većini građana kapije stadiona nikada nisu bile zatvorene. Ato što se tiče sranja niko ne može srat i valjat gluposti više od tebe Piska.
Pa ti si do prije dva mjeseca govorio kako je sve super kako mi nemamo pojma šta se dešava u klubu, kako sigurno ostajemo, kako je Šegrt ravan Kapelu, kako se čuo sa svjetski poznatim trenerom da se informiše po pitanju dolaska pojačanja(brazilca), itd. Pa zar može iko više od tebe srati. Zato mani nas ovih gluposti ponovna borba za premier ligu i vraćamo se sigurno.
To možeš prosipati balavurdiji od 12-13 godina, čini mi se da ni oni to više nepiju.
što jest-jest piska,hvalio si Šegrta na sav glas do njegove smjene,dan poslije smjene si ga odmah popljuvao..jbg mijenjaš se ko vremenska prognoza... :)

redwhite

Post Postao/la redwhite » 01 jun 2015, 13:09

Ne daj Boze da se obistine ova pisanja o zadrzavanju pomenutih igraca i trenutnog trenera.
Trener je dobio samo one utakmice koje su ranije uspjeli dogovoriti i izigravao "bijesnog kera" sa klupe, a pojedini pomenuti igraci kostali nas direktno opstanka,sto sabotazom u odbrani, sto "setanjem" po protivnickom 16-tercu.
Sto se ulaganja tice,mozda prvo malo da proucite zakon o porezima,ulaganjima i izdvajanjima privrednih subjekata pa da onda pisete o ulaganju "vlastitih" para.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 jun 2015, 13:10

zmaj348 je napisao/la:
combe je napisao/la:
što jest-jest piska,hvalio si Šegrta na sav glas do njegove smjene,dan poslije smjene si ga odmah popljuvao..jbg mijenjaš se ko vremenska prognoza... :)
Yebiga, nije cojk htio dovest piskina pojacanja :lolno:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 jun 2015, 13:56

evo jedan mali info,jučer je održan sastanak u klubu koji je vodio Fadil N. ide se na ekspresni povratak u PL-u..(evo jutros sam pisao ako se Fadil uključi od nas bi i moglo biti nešto)pregovara se sa Nedimom da on nastavi da vodi ekipu i tačan je info da je 12 igrača dobilo ispisnicu ali ne znam o kojima je riječ...

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 01 jun 2015, 14:20

zmaj348 je napisao/la:evo jedan mali info,jučer je održan sastanak u klubu koji je vodio Fadil N. ide se na ekspresni povratak u PL-u..(evo jutros sam pisao ako se Fadil uključi od nas bi i moglo biti nešto)pregovara se sa Nedimom da on nastavi da vodi ekipu i tačan je info da je 12 igrača dobilo ispisnicu ali ne znam o kojima je riječ...
Dobra vijest

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 01 jun 2015, 14:47

Znam koji su igraci tacnije njih 12,ali dok ne dobijem potvrdu necu govoriti dalje
Facic potpisao ugovor ne znam detalje.
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.