Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2015, 02:12

158...Sousa, Appiah, Melo, 2 boda Legrotalje, Kaseres, Grigera

Melo, Legrotalje i Grigera je sramota :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 01 jun 2015, 02:34

IlCapitano je napisao/la:Ja sam probao opet kad sam vidio rezultate i opet se trojice nisam mogao sjetiti, a svu trojicu sam u prvom pokušaju znao. :mrgreen:
Imam druga bi ovo zavrsio za 2 min max. Lik zna prvu postavu Bugarske iz ko zna koje godine :lol: Skoro bas,zasjeli mi i javi se ideja da napravimo 4 ekipe od svih igraca ikada jel,ekipa ljepotana,ruznih,celavih i cupavih i tu je bas zasijao kada je poceo izvlaciti igrace iz naftalina.
Btw,ekipa ruznih -cista dominacija nad ljepotanima :lol:

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 01 jun 2015, 02:46

Učinak 156, nisam znao Porrinija, Zebinu, Cacesera, Mellberga, Sousu, Appiaha, Tudora. Bokšića sam znao, ali ja kucao sa afrikatima i ne prizna mi ga. :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 jun 2015, 09:26

Favoriti su, jaki su, moćni su ali ne i nepobjedivi. Odbrana i vezni red Juvea sa navalom itekako mogu ''naštetiti'' Barceloninoj igri ali svi moraju biti glavom, srcem i dušom u top nivou tekme.

Ter Stegen je vrhunski golman i neće biti lahko zabiti gol njemu. Odbrana sa Mascheranom i Piqueom je dobra i odlično balansirana, Alba i Alves su ekstra pokretni i ubitačni po bokovima.

Iniesta, Busquets, Rakitić – odlično ukomponovani, kretanje, balans, okretnost, snaga sve je tu + nogometno znanje sa glađu ovog posljednjeg.

Napadački trojac je nešto najjebitačnije što je vidio moderni fudbal i upgrade u odnosu na tiki-taku a sa malim monstrumom to sve dobija snazi u novom nivou.

Ima tu lopti koje izgladaju kao bačene u bunar a vanzemaljci ih iskopaju.

Biće jako, jako teško iznijeti meč sa njima i pobijediti ih.

Buffon – mora biti lider kao nikad do sad, da nađe snagu i volju, da vodi ekipu, da ''izvadi'' kad je najteže i kad neko od ovog trojca opasno priprijeti.

Licht – mora biti odlučan i beskompromisan, zaboraviti neke dječije igrice koje ga znaju spopasti katkad, požrtvovano i odgovorno, pokriti prostor i markirati strogo.

Evra – mora pronaći motiv, uskočiti u ''mašinu'' i ritam igre, pokriti prostor i uskladiti snagu sa linijom ekipe.

Bonucci - ne smije padati u paniku, duge lopte i besciljna dodvanja svesti na minimum, pokriti prostor i ne dati prolaza po svaku cijenu.

Chiellini – u požrtvovanost ne sumnjam, mora biti smiren, ne žuriti sa ''klanjem'' pametno i odgovorno, nema trke sa Messijem niti sa Neymarom, pokriti prostor i ne dati slobodno.

Pirlo – igrati će garant, mora biti odgovoran i usmjeren, greške u dodavanjima kompenzirati dobrim pasovima i smirivanjem igre, pametno i jako, u genijalnost Maestra ne sumnjam ali mora biti posvećen da ne gubi lopte.

Marchisio – mali princ će odigrati odgovorno, mora biti smiren i posvećen, prostor pokriti maksimalno i box to box smiriti situaciju kad treba te startati kad treba. Glad i motiv su tu.

Vidal - ratnik će dati sve od sebe, u to ne sumnjam, za njega važi kao i za Giorgonea, pametno i posvećeno, presjeći, ubaciti se, kvariti, patiti i krvariti...

Pogba - mlad je i ''zelen'', nekako me hastra da ne podlegne važnosti tekme, dječija prepucavanja i driblanje treba ostaviti kod kuće a na terenu poginuti, dati sve od sebe da pokvari igru a elegantno da našteti igri protivnika i opali koji projektil, ukliže, presječe...

Tevez – ne sumnjam da će Apache dati sve od sebe, svojim kretanjem mora biti podređen ekipi maksimalno, rastrčan i borben da bude udarna igla ekipe, neko koga će se stoperi bojati i paziti.

Morata – u glad ne sumnjam, motiv je tu, ''omraženi'' protivnik je na drugoj strani, ''neprijatelj prelazi reku'', mora dati 110%... primiti loptu, okrenuti se sa istom navući na sebe gnjev odbrane... a sa gnjevom i pažnju, osloboditi prostor, ubaciti se...

Od ostalih koji mogu pomoći Llorente skok, Pereyra – borba i kretanje sa loptom, Sturaro – krv i boj, Matri – onaj Inzaghijevski šmek i snalažljivost koju ima..., Barza – zid i smirenost, sigurica u kretnji, trci, okretu, pogledu...

Biće teško braćo, svi moraju biti na nivou, mislim da će Max sve učiniti da ekipu pripremi kako treba, smirene glave i ono Juve-italijanski odigrati, patiti i krvariti... pokriti prostor, smanjiti udarnu oštricu, ''uspavati'' ih... pa udariti...

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 jun 2015, 12:10

Uspješna dodavanja Marca Verrattia ove sezone: 2,555

To je najviše u Evropi (5 najjačih liga). Osam asistencija i 30 ključnih dodavanja za gol prilike. U prosjeku, dužina dodavanja mu je 16m. Preciznost 92%.

Daj Marotta brate dovodi ovo što prije. Ne čekaj, eto imaš sad pare :pray:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 jun 2015, 12:18

U ovom kvizu sam na prvu ubo' 99%... kad tamo takvu fudbalsku veličinu Molinara se nisam sjetio...

stari se...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 jun 2015, 12:20

slika

Sta reci :bow:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 jun 2015, 15:19

Sevilla trazi Fernanda. Prodat ga istog trena i doplatiti 15 miliona za Baccu. :pray:
Don't believe the hype.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 01 jun 2015, 16:36

IlCapitano je napisao/la:http://o-posts.com/news/teams/italy/juv ... eague-xis/

Da vas vidim. :mrgreen:

Ja sam pogodio 154/165, 93%. Koliko god se trudio neki moraju promaknuti. :roll: :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: odličan kviz

152/165 odnosno 92%,uh sezone 2008/9 i 09/10 po 4 igrača mi nedostaju,legrottaglie 2x :) ali Jugović i Vieri :oops:
Licht me najviše namučio,sve kombinacije sam isprobao,jeb.ga prezime :D

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 01 jun 2015, 23:22

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 jun 2015, 00:21

SKY: Neto potpisuje u narednim danima
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 02 jun 2015, 00:23

Ako vam se ne spava kao meni... :P
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BoxBox
Kontakt:

Post Postao/la BoxBox » 02 jun 2015, 00:26

IlFantasista je napisao/la:

Ako vam se ne spava kao meni... :P
Svejedno je, i kad spavam.. sanjam ih ! Sinoc jednom, danas sam cak sa igracima igrao kosarke hahaha :) :njanjanja: @Mig

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 jun 2015, 00:30

Come riporta Sky Sport, la Juventus ha raggiunto l'accordo per un quadriennale con l'attaccante svizzero, Embolo, classe '97.

Embolo ha giocato quest'anno la prima stagione da protagonista nella squadra allenata da Paulo Sousa, chiusa con 17 gol e 13 assist.

Ako ga Marotta uspije dovesti :salut:
★★★

BoxBox
Kontakt:

Post Postao/la BoxBox » 02 jun 2015, 00:34

Mislili on ikako na finale, frajer je doveo 2 igraca, vrbuje jos 10 :) Sta mu je?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jun 2015, 00:54

ma nek dovodi...ove godine je fina promjena ta da svako pojacanje koje se dovodi u vezu s nama ne bih imao nikakvih primjedbi da dodje- sto nije bio slucaj prethodnih godina

izutetak su Alves i Zaza posebno- ali cini se da je Zaza nazalost realnost..steta sto ce se zbog njega Berardi ili prodati ili posuditi...valjda dodje do promjene na toj razini jer koliko god imao neke rezerve prema Berardiju sta vise od ovog sto je on uradio trebas uraditi da bi kao posudjen igrac zasluzio i dobio priliku u Juventusu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 02 jun 2015, 09:02

Morata u subotu u dresu Juventusa ce da igra za cast i navijace Reala koji mu zvizde :hmmmmm:
Ukoliko je izjava tacna momak ocito nije nacisto i pocinje mi liciti na danasnje tinejdzerke koje ne znaju kog momka vole a sa kojim ce da spavaju.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 jun 2015, 09:21

Tačnije, rekao je da bi volio pobijediti i zbog navijača Reala kojima bi sigurno bilo drago da Barca izgubi. Logična izjava.

A to što su mu zviždali je ništa neobično. Uvijek će biti takvih navijača.
★★★

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 02 jun 2015, 12:32

Cigani!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 jun 2015, 13:26

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.