RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma jbt ga, normala..
Nemam ni volje ni zivaca za neku normalnu i ozbiljnu pricu, kako su pred kraj prosle sezone napravili malo pozitive tako su pred kraj ove 100 puta gore otisli u minus. Razocaran sam ko nikad, a svasta sam prosao prateci Velez..
Nemam ni volje ni zivaca za neku normalnu i ozbiljnu pricu, kako su pred kraj prosle sezone napravili malo pozitive tako su pred kraj ove 100 puta gore otisli u minus. Razocaran sam ko nikad, a svasta sam prosao prateci Velez..
Support Velez, It's logical! ★
Jbg , valjda imamo pravo biti barem malo optimisti ,da ne kazem da bismo morali bez obzira na sve 

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ova nam je sezona bila opomena da dosta stvari nije bilo uredu i da se moraju ispravljati. Ja ne sumnjam u uspjeh, jer je optimizam jedino što pomaže Veležu.rodjenisa je napisao/la:Jbg , valjda imamo pravo biti barem malo optimisti ,da ne kazem da bismo morali bez obzira na sve

Ama bit ce sta ce bitAlemC85 je napisao/la:Ova nam je sezona bila opomena da dosta stvari nije bilo uredu i da se moraju ispravljati. Ja ne sumnjam u uspjeh, jer je optimizam jedino što pomaže Veležu.rodjenisa je napisao/la:Jbg , valjda imamo pravo biti barem malo optimisti ,da ne kazem da bismo morali bez obzira na sve

Mi nemamo izbora (mi navijaci) ,dok sam ziv praticu rodjene i nadati se lijepim stvarima.Jbg ,toliko sam ih dozivio sa rodjenima da su me zaduzili za 3 zivota.A valjda ce mo opet proraditi,mene nesto vadi misao ...ono Velez je to ,kroz historiju bilo svega a nicija nije do zore sjala ,valjda nakon kise dolazi sunce

Daj malo optimizma...Mont0 je napisao/la:Ni Gandalf nam ne moze pomoci..

Mont0 je napisao/la:Ni Gandalf nam ne moze pomoci..

naravno da smo prošli najgore. nama je trenutno najbitnije animirati raju da što više prate Veleža.rodjenisa je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Ni Gandalf nam ne moze pomoci..prosli smo mi najgore ...
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Daj na pp rodjenirodjenisa je napisao/la:Jbg , valjda imamo pravo biti barem malo optimisti ,da ne kazem da bismo morali bez obzira na sve
Molim i meni pp, bas me zanima 

Prije mjesec-dva, uglavnom sredinom polusezone sam čuo za tu informaciju od nekih mojih drugova. Još se u raji priča da ode u Želju, vidit cemo sta ce od toga biti. Ni njemu se ne može ništa reći, dao je dosta za Velež, barem po meni uz Blagojevića odavno nismo imali boljeg tehnicara u Veležu. Sretno mu od mene zaistaCernica je napisao/la:99% Janko u Olimpic

- SipakUlicar1922
- Kontakt:
RAja neko i meni PP!!
-
- Kontakt:
Dao je i njemu Velez puno toga,nemojte mi tih prica bio frajer 2 godine ovdje dao dosta za velez vise od pola godine povrijedjen.Prisjetite se da je dosao u Velez kao igrac koji je citavu polusezonu proveo na klupi i nije igrao u nekom klubu nisam siguran gdje,stekao afirmaciju i neku formu ovdje pa problemi oko trbusnog zida i tu ga je velez opet istrpio jer nije radio na sebi.Nadam se da ostaje jer nam je potreban ovakav igrac koji jednim potezom moze odluciti utakmicu,a i znamo svi sta misli o Mostaru,jedino pare mogu stat izmedju nasshaman7 je napisao/la:Prije mjesec-dva, uglavnom sredinom polusezone sam čuo za tu informaciju od nekih mojih drugova. Još se u raji priča da ode u Želju, vidit cemo sta ce od toga biti. Ni njemu se ne može ništa reći, dao je dosta za Velež, barem po meni uz Blagojevića odavno nismo imali boljeg tehnicara u Veležu. Sretno mu od mene zaistaCernica je napisao/la:99% Janko u Olimpic

#musvdg
Pa bola Janko ako ode, nek' ide, široki mu putevi bili. Više je bio van stroja u ove dvije godine, nego što je igr'o. Ako se dig'o zato što je dao par golova, i nema trunke zahvalnosti, takvi igrači nam i ne trebaju.
P.S. Poruka koju si mi posl'o na pp @rodjenisa izbrisala se prije nego sam otvorio. Pa ako je ko primio poruku od njega, bio bih zahvalan da mi istu proslijedi, da čovjeka ne mučim 2x.
P.S. Poruka koju si mi posl'o na pp @rodjenisa izbrisala se prije nego sam otvorio. Pa ako je ko primio poruku od njega, bio bih zahvalan da mi istu proslijedi, da čovjeka ne mučim 2x.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Jankovic je proveo tek 1,5 godinu u FK Velez. Dosao je u zimskoj pauzi prosle godine. Ko god hoce da ide siroki mu putevi bili. Bolje je da idu nego da se valjaju ko kenje po terenu. Jankovic mi je izuzetno drag ali ako od gleda prelazak u Olimpic kao korak u naprijed, haj ti onda Janka!!!zizu1991 je napisao/la:Pa bola Janko ako ode, nek' ide, široki mu putevi bili. Više je bio van stroja u ove dvije godine, nego što je igr'o. Ako se dig'o zato što je dao par golova, i nema trunke zahvalnosti, takvi igrači nam i ne trebaju.
Prkosni i Ponosni od 1922
Bolje si upratio nego ja. Uglavnom, slažemo se u razmišljanjima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Oni igrači koji žele da idu, neka idu, jer nama ne trebaju nezadovoljni igrači u sezoni u kojoj će biti svega i svašta...
-
- Kontakt:
Cime to igraci mogu biti nezadovoljni molim te?Sve im je omoguceno i sve je na vrijeme,ako su oni nezadovoljni kakvi smo onda mi koji smo ih morali gledati kako se vuku po terenu ko kenje.Nek idu svi da vidimo gdje ce im biti bolje,mozda kao Okic ili Ostrakovic da budu?AlemC85 je napisao/la:Oni igrači koji žele da idu, neka idu, jer nama ne trebaju nezadovoljni igrači u sezoni u kojoj će biti svega i svašta...
Napisao sam da oni igrači koji izraze želju da žele ići iz Veleža neka idu, nek im se ne prave problemi..rodjenizavjecnost je napisao/la:Cime to igraci mogu biti nezadovoljni molim te?Sve im je omoguceno i sve je na vrijeme,ako su oni nezadovoljni kakvi smo onda mi koji smo ih morali gledati kako se vuku po terenu ko kenje.Nek idu svi da vidimo gdje ce im biti bolje,mozda kao Okic ili Ostrakovic da budu?AlemC85 je napisao/la:Oni igrači koji žele da idu, neka idu, jer nama ne trebaju nezadovoljni igrači u sezoni u kojoj će biti svega i svašta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.