FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pozivam Marconata 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Koliko se on meni sladio na pp poslije Veleza ili Drine da necemo biti prvaci, to je ovako, onako 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Videoton, Qarabag, HJK i Skenderbeg se mogu izbaciti uz 110% angazman. Nisu to neki giganti. A ovi ostali jako jako tesko. Steta fali jos sam jedan dobar rezultat pa bi bili nositelji u drugom pretkolu

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 maj 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
vec danima pokusavam saznati koga mozemo dobiti u drugom pretkolu ,znam da necemo biti nosioci ali zna li se koga mozemo dobiti ? mislim da ima i po regijama neki poludirigovani zrijeb . posto posljednji godina nas predstavnik je dobijao Maribor,plzen s balkana ekipe ili mozemo dobiti skandinavce
Ne znam nista o ovom Maslaću, ako ga dovedemo nadam se da je neki "krkan" da konacno imamo malo visine u zadnjoj liniji. Nasi korneri su totalno bezopasni. Svaku utakmicu imamo dosta kornera, ali nemas koga da skoci kako treba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate pisemo vec pola godine svaki dan koga mozemo dobitibordobijeli je napisao/la:vec danima pokusavam saznati koga mozemo dobiti u drugom pretkolu ,znam da necemo biti nosioci ali zna li se koga mozemo dobiti ? mislim da ima i po regijama neki poludirigovani zrijeb . posto posljednji godina nas predstavnik je dobijao Maribor,plzen s balkana ekipe ili mozemo dobiti skandinavce
Tu samhilmo je napisao/la:@MCMXLVI
Trebaš mi, ima li te?

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ne znam nista o ovom Maslaću, ako ga dovedemo nadam se da je neki "krkan" da konacno imamo malo visine u zadnjoj liniji. Nasi korneri su totalno bezopasni. Svaku utakmicu imamo dosta kornera, ali nemas koga da skoci kako treba.
Visok je 1, 89 ako je to neko mjerilo

Btw, slobodan, nista ga ne placamo, mozda vrijedi pokusati

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iskreno ne znam kakav je Beli ali nesto u meni mi govori da bi bio dobro pojacanje,jos da je kakav bek i kakvo krilo nafatat' 

Eto i tu zadnju utakmicu smo odradili, i kako obično biva višnja dolazi na kraju. Ne zna čovjek od čega bi krenuo da hvali. Sama organizacija meča, koreografija, navijenje, bakljade i proslave.. Ma sve za čistu desetku. Fakat se vidi da smo postali veoma ozbiljan kolektiv, mislim na one iza scene. Ništa se više ne prepušta slučaju.
Fino je juče bilo na Koševu, malo je sunce zezalo ali izduralo se. Vrijedilo je.
Igra kao igra, ma ko će gledati igru kada ti klub osvoji titulu prvaka države. Ali je i igra bila jako dobra, vidjela se velika želja kod svih igrača. Velika želja da se ta kanta podigne. Gospodinu Milošu bi se ujednom trenutku imalo šta prigovoriti a onda te lik u drugom uvjeri koliki je to majstor. Nadam se da će više igrati za tim a malo manje solirati i bespotrebno gubiti lopte. Panika nas je malo bila uhvatila nakon povrede Cimija i ulaska Bilbije, kad ono Bića na kraju stavi "apostile pečat" na potvrdu titule. Kakva je ludnica nastala.....
Još jednom čestitke Samiru na nagradi.
Hvala svima, od Uprave do ekonoma, hvala igračima najviše na ovoj radosti, mada se neke stvari ne mogu tako lako zaboraviti i ne smiju. Hvala momcima koji su organizovali onako spektakularnu koreografiju. Kaže mi komšija da su cijeli dan radili. Dugo će vremena proći dok nas neko sustigne a prestići nas niko neće.
Hvala Dženi, našem vatrogascu i spasiocu, a o njegovoj sudbini neka odlući onaj koji treba ja nemam neko mišljenje.
Hvala vama dragi forumaši, hordaši i pitari, za svo ovo druženje ovdje, bilo je lijepih trenutaka ali i onh manje lijepih, nadam se da ćemo se u budućnosti još više radovati.
Možda nekad budem malo grub, ali to je sve s ciljem da ne budemo predmet ismijavanja i vrijeđanja, ako sam nekom nešto ružno rekao, ili ušao u glupu raspravu ovom prilikom mu se izvinjavam.
Hvala svim navijačima drugih klubova koji su nam iskreno čestitali, a posebno onim koji su meni slali poruke. Od srca vam želim da mi i sljedeće godine česititate.
Fino je juče bilo na Koševu, malo je sunce zezalo ali izduralo se. Vrijedilo je.
Igra kao igra, ma ko će gledati igru kada ti klub osvoji titulu prvaka države. Ali je i igra bila jako dobra, vidjela se velika želja kod svih igrača. Velika želja da se ta kanta podigne. Gospodinu Milošu bi se ujednom trenutku imalo šta prigovoriti a onda te lik u drugom uvjeri koliki je to majstor. Nadam se da će više igrati za tim a malo manje solirati i bespotrebno gubiti lopte. Panika nas je malo bila uhvatila nakon povrede Cimija i ulaska Bilbije, kad ono Bića na kraju stavi "apostile pečat" na potvrdu titule. Kakva je ludnica nastala.....
Hvala svima, od Uprave do ekonoma, hvala igračima najviše na ovoj radosti, mada se neke stvari ne mogu tako lako zaboraviti i ne smiju. Hvala momcima koji su organizovali onako spektakularnu koreografiju. Kaže mi komšija da su cijeli dan radili. Dugo će vremena proći dok nas neko sustigne a prestići nas niko neće.
Hvala Dženi, našem vatrogascu i spasiocu, a o njegovoj sudbini neka odlući onaj koji treba ja nemam neko mišljenje.
Hvala vama dragi forumaši, hordaši i pitari, za svo ovo druženje ovdje, bilo je lijepih trenutaka ali i onh manje lijepih, nadam se da ćemo se u budućnosti još više radovati.
Možda nekad budem malo grub, ali to je sve s ciljem da ne budemo predmet ismijavanja i vrijeđanja, ako sam nekom nešto ružno rekao, ili ušao u glupu raspravu ovom prilikom mu se izvinjavam.
Hvala svim navijačima drugih klubova koji su nam iskreno čestitali, a posebno onim koji su meni slali poruke. Od srca vam želim da mi i sljedeće godine česititate.

Ne zasluzujemo naseg @hilmu.hilmo je napisao/la:Eto i tu zadnju utakmicu smo odradili, i kako obično biva višnja dolazi na kraju. Ne zna čovjek od čega bi krenuo da hvali. Sama organizacija meča, koreografija, navijenje, bakljade i proslave.. Ma sve za čistu desetku. Fakat se vidi da smo postali veoma ozbiljan kolektiv, mislim na one iza scene. Ništa se više ne prepušta slučaju.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
to himaga, kao što benjo kaže imam ideju da mi slavimo ovako svake godine 

-
- Kontakt:
Mortem, imam suhvu dobru za ovoga. Imam jednog desnog beka, imam filing da bi eksplodiraaao kod nas, doduse iz maloog kluba dolazi
Hilmo, hvala ti sto si bio glas razuma na ovoj temi, kao sto rece brat, ne zasluzujemo te

Hilmo, hvala ti sto si bio glas razuma na ovoj temi, kao sto rece brat, ne zasluzujemo te

- akisarajevo92
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
evo šta kaže jedan dobar poznavalac srpske lige koji ujedno jako mnogo prati našu PL. Vjerujem njegovom mišljenju.Dete Vojvodine.
Bio je talentovan klinac ali nije se razvio onako kako se ocekivalo.
Posle Vojvodine (uglavnom mladjih kategorija, nisam siguran da je uopste debitovao za prvi tim) je presao u
Borac iz Cacka i od tada je tamo.
Definitivno nije igrac za veca dela (citaj. jace evropske utakmice), cak mislim da bi i u Premijer ligi BiH bio samo jedan
prosecan stoper.
Cimi vjerovatno..akisarajevo92 je napisao/la:Na kojem ovo igracu Tan planira da zaradi ovog ljeta?
-
- Kontakt:
i ja citam i opet nista nisam skontaoMortemHz je napisao/la:Brate pisemo vec pola godine svaki dan koga mozemo dobitibordobijeli je napisao/la:vec danima pokusavam saznati koga mozemo dobiti u drugom pretkolu ,znam da necemo biti nosioci ali zna li se koga mozemo dobiti ? mislim da ima i po regijama neki poludirigovani zrijeb . posto posljednji godina nas predstavnik je dobijao Maribor,plzen s balkana ekipe ili mozemo dobiti skandinavce

- akisarajevo92
- Kontakt:
Od mogucih protivnika mislim da bi Sarajevo "najvece" sanse imalo protiv Helsinkija, Maribora, pa i Partizana. Ostalo skoro nemoguce bez ozbiljnih pojacanja.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Evo sta sam nasao o Mariju. Mada ja licno nikad ne sudim po klipovima, ali eto, koga zanima nek pogleda...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Da valja već bi bio u Zvezdi, Partizanu ili inostranstvu, a ne šest godina u Čačku.belosevic28 je napisao/la:
Evo sta sam nasao o Mariju. Mada ja licno nikad ne sudim po klipovima, ali eto, koga zanima nek pogleda...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Napapijri i 54 gosta.