Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Rumeni je uspio syebat ovakav Napoli, sad će nadam se da ukopa i Real. Kakav potez uprave Reala, kao da su na drogama donosili odluku o novom treneru.
Forza Milan!
Allaha mi, u 85 minutu sam prebacio s arenasport na neki deseti program, nisam mogao gledat' do kraja, sve mi je u glavi bilo kako će me Magični oprat' na ruke, ako izgubimo 
Magični, veće greške su napravili naši igrači i poklonili vam dva gola, a i onaj penal, ako je uopšte postojao, tako da ne znam zašto greške spominješ, mogli smo vas ni krive, ni dužne, poslat' u LP jebt

Magični, veće greške su napravili naši igrači i poklonili vam dva gola, a i onaj penal, ako je uopšte postojao, tako da ne znam zašto greške spominješ, mogli smo vas ni krive, ni dužne, poslat' u LP jebt
Nije s tobom moguce voditi realnu prichu. Troluj nekoga drugoga.
I da - chestitke na plasmanu u LS. Da ne bude da se zhalish da dolazim ovde samo kad Napoli dobija.
I da - chestitke na plasmanu u LS. Da ne bude da se zhalish da dolazim ovde samo kad Napoli dobija.

- IlFantasista
- Kontakt:
Čestitke Laziju na velikom uspjehu, sasvim zasluženo, očekujem totalni raspad sistema u Napoliju tokom ljeta, nadam se da će Lotito dovesti dva kvalitetna igrača pa da Lazio ima kakvih-takvih šansi u baražu za grupnu fazu Lige šampiona...
Nadam se da će i Genoa dobiti licencu i zaigrati u kvalifikacijama za Evropa ligu.
Nadam se da će i Genoa dobiti licencu i zaigrati u kvalifikacijama za Evropa ligu.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
http://www.101greatgoals.com/blog/real- ... st-tweets/
Vrhunski tvitovi
Završi se liga jbt. Valja sad čekati finale i onda dva i po mjeseca do početka nove sezone.
Što se tiče mene zadovoljan sam kako se sve poklopilo na kraju. Roma i Lazio u LP, uslovno rečeno. Fiorentina i Napoli (bez Beniteza flopčine) u EL i vjerovatno Sampdoria. Ne vjerujem da će Genoa uspjeti dobiti licencu. Ili su je već dobili? Nisam tu upratio.
Žao mi Parme, ali jbg .. ako nemaš para ne možeš ni biti u najvišem rangu. Arrivederci do narednog gledanja.
Milan i Inter bi morali naredne sezone biti bolji. Inter doduše i ne mora, ali eto makar nek budu peti
Toni i Icardi na kraju podijeliše titulu najboljeg strijelca. Šteta što Toni nije sam u vrhu. Ne mogu onog debilčića ni pod razno.
Vrhunski tvitovi

Završi se liga jbt. Valja sad čekati finale i onda dva i po mjeseca do početka nove sezone.
Što se tiče mene zadovoljan sam kako se sve poklopilo na kraju. Roma i Lazio u LP, uslovno rečeno. Fiorentina i Napoli (bez Beniteza flopčine) u EL i vjerovatno Sampdoria. Ne vjerujem da će Genoa uspjeti dobiti licencu. Ili su je već dobili? Nisam tu upratio.
Žao mi Parme, ali jbg .. ako nemaš para ne možeš ni biti u najvišem rangu. Arrivederci do narednog gledanja.
Milan i Inter bi morali naredne sezone biti bolji. Inter doduše i ne mora, ali eto makar nek budu peti

Toni i Icardi na kraju podijeliše titulu najboljeg strijelca. Šteta što Toni nije sam u vrhu. Ne mogu onog debilčića ni pod razno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
jesi ti lud čovjek, lijepo napišem, bez imalo zajebancije, al' et' .. whatever
ti sljedeći put pazi šta pišešIlCapitano je napisao/la:Ko god prođe, samo da pršti utakmica.

@Chinaglia
Slavlje može da počne i vi ste šampioni postali
Kad se sve sagleda Lazio je više zaslužio treće mjesto, iako bi možda bolje bilo da je Napoli prošao, ali ovo može biti dobro za Juventus i Romu ako Lazio ispadne u kv. više novca za ova dva kluba. A Lazio će više napraviti kroz EL.
Slavlje može da počne i vi ste šampioni postali

Kad se sve sagleda Lazio je više zaslužio treće mjesto, iako bi možda bolje bilo da je Napoli prošao, ali ovo može biti dobro za Juventus i Romu ako Lazio ispadne u kv. više novca za ova dva kluba. A Lazio će više napraviti kroz EL.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
osvojili smo Coppa ItaliuPadovan je napisao/la:@Chinaglia
Slavlje može da počne i vi ste šampioni postali![]()

Lazio u kvalama za CL boli nas kara. Ovi sto ne mogu to da svare mogu ga
. Zamisli mozgova, oni kao znaju da je bolje za Italiju da ide mrtvi Napoli, isti Napoli koji ispade ove sezone od prosjecnog Athletic Bilbao. Inace je Napoli ekipa koja redovno igra u CL, jest malo morgen. Kad je Lazio igrao u CL, Napoli je tad mijenjao ime i igrao po Serie K.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Postignuti golovi i prosjek postignutih golova po utakmici u Top5 liga Evrope:
Serie A - 1024 (2.72)
La Liga- 1009 (2.66)
EPL- 975 (2.57)
Ligue1- 947 (2.49)
Bundesliga- 814 (2.66)
Serie A - 1024 (2.72)
La Liga- 1009 (2.66)
EPL- 975 (2.57)
Ligue1- 947 (2.49)
Bundesliga- 814 (2.66)
★★★
Hahaha a ja smetlja večeras šta je ono. Vela havle.
crkni od muke
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebaju izvuci Manchester United 

Ma bolje Valencia
Ne moze sa Spancima niko.

Ne moze sa Spancima niko.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- IlFantasista
- Kontakt:
Laziu želim Shakhtar koji je u totalnom rasulu, a može i Bayer Leverkusen, ne znam da li je CSKA nosilac.
Kun fejekun!
dajte nam Man Utd, pa, nismo mi romi da igraju tenisa sa nama
dajte bilo koga ..

dajte bilo koga ..
E moj Chini,Manca je Manca.Primili ste vi od Lansa sesticu.Zamisli sta bi vam Crveni Djavoli uradili.Samo polako 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.