FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

___Benny___
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la ___Benny___ » 20 apr 2010, 23:34

Željovac je napisao/la:slika
a gledaj sudije ni blizu nije u liniji sa igracima,..,da je svirao ovi bi ka kamenovali.,a treba istaci da je inter ostecen ,.jer ako se jsecate u prvom poluvremenu.,cini mi se da ono nije ofsajd kada je milito sam izbio pred valdeza,. :o
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2010, 23:42

Definitivno nije bio Milito u prvom poluvremenu u zaledju kod akcije kad je isao sam na golmana, a ovo je vec diskutabilno, no s obzirom da je Inter bio ostecen u prethodno navedenoj akcijii, i manje bitno, a i sudac nije u ravnini, kao sto rece, i slabo je to mogao i vidjeti.
...Život za Široki...

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 20 apr 2010, 23:46

Znači odavno nisam gledo Inter da ovako dobro igra...
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 apr 2010, 23:47

semafresh je napisao/la:Znači odavno nisam gledo Inter da ovako dobro igra...
odavno nisam gledao da neko onako barcelonu zaustavi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 20 apr 2010, 23:49

majestic24 je napisao/la:
semafresh je napisao/la:Znači odavno nisam gledo Inter da ovako dobro igra...
odavno nisam gledao da neko onako barcelonu zaustavi.
kad se zaustavi messi = akd se zaustavi barca,..,haha.,jest ga.,moj miljenik ustopao,.ko da messi ima 36 godina,.,.ahhah,.covjek 14 godina starija baca ga ko slinu.,stize ga gradi.,kapa dole majstore,.,.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 20 apr 2010, 23:51

A dobro, kad skontas Messi je relativno mlad frajer a igra tako dobro, ako ne i najbolje na planeti, samo veceras ko da nije onaj Messi, neznam, zar je onaj Arsenal tako slaba ekipa pa im pocini onako nesta.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 apr 2010, 23:53

Eno sad Messi slina cccc :o :shock: svakakvih likova.
Hocu da cestitam interovcima na zasluženoj pobjedi veceras - teška srca,ali red je jbg.
Mourinho je trener svih trenera ,to se znalo i od prije (nije Guardiola tek tako to kurtoazno izjavaio prije meca) a veceras se to i potvrdilo po ko zna koji put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 20 apr 2010, 23:54

Arsenal nema Zanettija, Arsenal nema Cambiassa, Arsenal nema Samuela, jbt ja sad skontah ovo sve Argentinci :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 20 apr 2010, 23:56

@ buja, Pazza ja mislim da znaci ludi ili luckasti, tako nesto, nisam siguran...

Treće poluvrijeme utakmice Intera i Barcelone nastavljeno je nakon sudijskog zvižduka. Naime, Ibrahimović tvrdi kako je Marco Materazzi napao u tunelu milanskog stadiona Mario Balotellija.
Kada se oglasila pištalja Benquerence u 94. minuti, igrači Intera počeli su slaviti, svi, zapravo skoro svi. Naime, mladi napadač Mario Balotelli je, vjerovatno iznerviran zbog svog učinka i male minutaže, Interov dres skinuo i bacio na pod travnjaka, što nije promaklo kamerama i fotografima.

U tunelu, na putu do svlačionica, mladog italijanskog napadača napao je njegov stariji kolega Marco Materazzi, bar tako tvrdi očevidac, Zlatan Ibrahimović.

"Nikada nisam vidio takvo nešto. Vidio sam kako je Materazzi napao Balotellija u tunelu. Da sam ja na njegovom mjestu, ja bih ostavio Marija samog, ali Materazzi ga je napao i bio sam zaprepašten. Umjesto da bude ponosan nakon pobjede, on juri 20-godišnjaka da mu se izgrdi", kazao je u razgovoru za RAI švedski napadač.

Bio je to drugi povratak Ibrahimovića u Milano na stadion Intera, gdje je proveo nekoliko sezona, prije nego što je u ljeto otišao put Katalonije.

"Bila je to teška utakmica i Inter je igrao dosta agresivno. Sudija je također napravio nekoliko pogrešaka, ali ne želim ga kriviti. Tu je još jedna utakmica na Nou Campu, koja će vjerujem biti dosta drugačija."

"U usporedbi od mog boravka u Interu, oni sada puno više napadaju. Imaju neke zaista talentirane igrače i dosta povjerenja, što su pokazali i pobjedom nad Chelseaom. Sve se još uvijek može dogoditi, ali mi u Barceloni puno vjerujemo".

STA JE OVOM BALOTELIJU!?

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 20 apr 2010, 23:58

semafresh je napisao/la:@ buja, Pazza ja mislim da znaci ludi ili luckasti, tako nesto, nisam siguran...

Treće poluvrijeme utakmice Intera i Barcelone nastavljeno je nakon sudijskog zvižduka. Naime, Ibrahimović tvrdi kako je Marco Materazzi napao u tunelu milanskog stadiona Mario Balotellija.
Kada se oglasila pištalja Benquerence u 94. minuti, igrači Intera počeli su slaviti, svi, zapravo skoro svi. Naime, mladi napadač Mario Balotelli je, vjerovatno iznerviran zbog svog učinka i male minutaže, Interov dres skinuo i bacio na pod travnjaka, što nije promaklo kamerama i fotografima.

U tunelu, na putu do svlačionica, mladog italijanskog napadača napao je njegov stariji kolega Marco Materazzi, bar tako tvrdi očevidac, Zlatan Ibrahimović.

"Nikada nisam vidio takvo nešto. Vidio sam kako je Materazzi napao Balotellija u tunelu. Da sam ja na njegovom mjestu, ja bih ostavio Marija samog, ali Materazzi ga je napao i bio sam zaprepašten. Umjesto da bude ponosan nakon pobjede, on juri 20-godišnjaka da mu se izgrdi", kazao je u razgovoru za RAI švedski napadač.

Bio je to drugi povratak Ibrahimovića u Milano na stadion Intera, gdje je proveo nekoliko sezona, prije nego što je u ljeto otišao put Katalonije.

"Bila je to teška utakmica i Inter je igrao dosta agresivno. Sudija je također napravio nekoliko pogrešaka, ali ne želim ga kriviti. Tu je još jedna utakmica na Nou Campu, koja će vjerujem biti dosta drugačija."

"U usporedbi od mog boravka u Interu, oni sada puno više napadaju. Imaju neke zaista talentirane igrače i dosta povjerenja, što su pokazali i pobjedom nad Chelseaom. Sve se još uvijek može dogoditi, ali mi u Barceloni puno vjerujemo".

STA JE OVOM BALOTELIJU!?
ma baloteli klasicni idiot.. neka bude zahvalan sto je ikako dobio sansu da igra...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 20 apr 2010, 23:59

ma treba to prodat sto prije, bez obzira kakav je talenat
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 21 apr 2010, 00:00

ne znam javljaju se i provociraju navijaci kluba kojeg je barca otresla i pokazala gdje im je mjesto ustvari ..jasno... inter zasluzeno pobjedio
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 21 apr 2010, 00:02

nevjernik je napisao/la:ma treba to prodat sto prije, bez obzira kakav je talenat
samo a dajte wengeru da ga sredi i da ga za 3-4 godine proda realu za 50 milki,..hahah,., :mrgreen: :mrgreen: JESTE LI VIDJELI DA JE U SRED UTAKMICE STAO I ANVIJACIM POKAZIVAO SREDNJ PRST,SVADJAO SE JER SU MU ZVIZDALI,PREKRIVAO GRB,POZDRAVLJAO NAVIJACE BARCE,A NE SVOJE ,.,NA IZLASKU SVI MU ZVIZDE A ON PRED TUNELOM NESH CAVRLJA STVARNO NIJE SAV, SVOJ.,IZGLEDA DA SU MU SVI MNOGO ZAMJERILI KAD JE IZJAVIO DA NAVIJA ZA MILAN!!!!!!!!!!!

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 21 apr 2010, 00:05

nevjernik je napisao/la:Arsenal nema Zanettija, Arsenal nema Cambiassa, Arsenal nema Samuela, jbt ja sad skontah ovo sve Argentinci :D
NEKA HVALA ARSENAL NE TROSI PARE NA PENZIONO OSIGURANJE,. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2010, 00:05

navijaci Intera su mu zvizdali dok je bio u igri i sve sto bi pogresno uradio bio je "nagradjen" zvizducima od "svojih" navijaca zbog takvog ponasanja navijaca na tribinama Balloteli je pukao i bacio dres na teren ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 21 apr 2010, 00:07

Neznam sta je tom frajeru ba, pa da pocne igrat za Arsenal, ja mislim da bi izjaviljvao da navija za Chelsea ili ManU, sta ja znam.
P.S. Sretan mi rođendan :mrgreen:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 apr 2010, 00:08

___Benny___ je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:Arsenal nema Zanettija, Arsenal nema Cambiassa, Arsenal nema Samuela, jbt ja sad skontah ovo sve Argentinci :D
NEKA HVALA ARSENAL NE TROSI PARE NA PENZIONO OSIGURANJE,. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma ja Campbell je veliki talenat :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 apr 2010, 00:09

___Benny___ je napisao/la:
zato ih trosi na skolovanje.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 21 apr 2010, 00:10

juzni vjetar! je napisao/la:ne znam javljaju se i provociraju navijaci kluba kojeg je barca otresla i pokazala gdje im je mjesto ustvari ..jasno... inter zasluzeno pobjedio
Brate , ono realno , ako ti imaš 24 godine ja sam preživio abortus ... :roll:

edit : ne mislim na tvoj prethodni post , nego općenito ;)
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 21 apr 2010, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 21 apr 2010, 00:13

solidus je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:ne znam javljaju se i provociraju navijaci kluba kojeg je barca otresla i pokazala gdje im je mjesto ustvari ..jasno... inter zasluzeno pobjedio
Brate , ono realno , ako ti imaš 24 godine ja sam preživio abortus ... :roll:
sta ti nije jasno opcenito ne citaj moje postove prskocis me i vozdra ;)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.