FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Obrisao sam jer nemam živaca da odgovaram na ovakve postove kao od @Adnel
FK Pjetlovi
- ___Benny___
- Kontakt:
sta sad nakon sto si izjavio da volis barcu i atl,.poceo si i innter,.,hahahah.,juzni vjetar! je napisao/la:kako nema vise navijaca ovog kluba ?meni najdrazi u italiji
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo. Sad mozete uzivati. 

___Benny___ je napisao/la:sta sad nakon sto si izjavio da volis barcu i atl,.poceo si i innter,.,hahahah.,juzni vjetar! je napisao/la:kako nema vise navijaca ovog kluba ?meni najdrazi u italiji

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Oma bavarcino moja kad vam ga sjutra Pjanic zazdije kroz usiomerbavarac je napisao/la:Bravo. Sad mozete uzivati.___Benny___ je napisao/la:sta sad nakon sto si izjavio da volis barcu i atl,.poceo si i innter,.,hahahah.,juzni vjetar! je napisao/la:kako nema vise navijaca ovog kluba ?meni najdrazi u italiji
Pazza Inter amala!!
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Cestitke Interu dobra partija veceras, vidimo se u revansu, nadam se da nece biti bunkera na nou campu 

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
Vrlo dobra utakmica. Mec sa ne puno lepih poteza, ali dovoljno interesantan. Takticki jak Inter(Morinjo). Rizican sistem, bez klasicnog flastera nad Mesijem ali sa rastrcanim spicevima u odbrambenim zadacima.
Skola drugim trenerima kako da igraju protiv "vanzemaljaca" Barse. Sasvim zasluzena pobeda Intera.
Nadam se da ce se Gvardiola malo potruditi da takticki parira Murinju u uzvratu.
Skola drugim trenerima kako da igraju protiv "vanzemaljaca" Barse. Sasvim zasluzena pobeda Intera.
Nadam se da ce se Gvardiola malo potruditi da takticki parira Murinju u uzvratu.
sta je sad ovo bilo??Wolverine je napisao/la:barca je vec jednom pukla intera ove sezone, i to bez messija i ibrahimovica. pa ti skontaj kako bi bilo kad dodas najboljeg igraca na svijetu i jednog od najboljih napadaca.blue 18 je napisao/la:inter je na posten nacin prosao chelsea (klub koji trenutno zauzima prvo mjesto u najjacoj ligi svijeta engleskoj.) u LP za razliku od barcelone kojoj je prosle sezone protiv chelsea pomogao sudija.. to svi znaju nez kako sad mogu pricati bajke da inter ima male sanse..tako su svi govorili i protiv chelsea pa znamo kako je bilo...jeste da je sad messi u top formi i bas se naostrio ali mourinho sigurno ima nesto za njega)))
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
- Interista di cuore
- Kontakt:
Odlican rezulta,ali nista jos nije gotovo...Forza Inter ! i nadam se da se ne Camp Nou necemo branit ko veceras zadnjih 20 minuta. INTEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Za Barcu bi bolje bilo da je Pique počeo utakmicu kao centralni napadač, jer je Ibrahimović samo pravio prekršaje u fazi napada.
Inter je odigrao zrelije nego u Londonu protiv Chelsea. Lucio i Samuel bez greške, Zanneti neprelazan(pa lik je zaustavio Messi-ja), Milito 1+2(gol i 2 asistencije), Eto'o konstantna prijetnja, Sneijdera nisam vidio dok nije postigao gol, pa onda opet do asistencije za Milita(ne znam da li je bio offside ili ne, tako da ne ulazim u to), Pandev je pravi potez Mourinha. Lik trči kao luđak, bori se za svaku loptu. Motta je pokazao da i dalje gaji simpatije prema Barceloni; predao im je barem 7-8 lopti, Maicon standardno dobar, Cambiasso je samo jednom pogriješio, poslije je zajedno sa Zanettijem uništio Messija.
Jednostavno, savršena postavka, uz nevjerovatan procenat iskorištenih prilika i eto ga. Tako blizu dugo iščekivanom finalu. No, ostalo je još jedno poluvrijeme.
Iako sam navijač Barce(nek vas ne buni ovaj avatar), ovo je bilo majstorstvo Mourinha i njegovih izabranika.
Inter je odigrao zrelije nego u Londonu protiv Chelsea. Lucio i Samuel bez greške, Zanneti neprelazan(pa lik je zaustavio Messi-ja), Milito 1+2(gol i 2 asistencije), Eto'o konstantna prijetnja, Sneijdera nisam vidio dok nije postigao gol, pa onda opet do asistencije za Milita(ne znam da li je bio offside ili ne, tako da ne ulazim u to), Pandev je pravi potez Mourinha. Lik trči kao luđak, bori se za svaku loptu. Motta je pokazao da i dalje gaji simpatije prema Barceloni; predao im je barem 7-8 lopti, Maicon standardno dobar, Cambiasso je samo jednom pogriješio, poslije je zajedno sa Zanettijem uništio Messija.
Jednostavno, savršena postavka, uz nevjerovatan procenat iskorištenih prilika i eto ga. Tako blizu dugo iščekivanom finalu. No, ostalo je još jedno poluvrijeme.
Iako sam navijač Barce(nek vas ne buni ovaj avatar), ovo je bilo majstorstvo Mourinha i njegovih izabranika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odlicna partija, sjajan rezultat, ali ovo je samo prvo poluvrijeme, mene vise brine povreda Maicona (naseg najjaceg igraca)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Jbte, da je vise ovakvih likova kao sto je @Monolog.
Čovjek izbifla u sekundi ono sto stvarno jeste. Necu ga previse hvaliti, da ga ne ureknem.
Ibrahimovic mi je oduvijek bio jedan od najdrazih igraca, ali se on nije, niti ce se uklopiti u Barcinu igru.
Statisticari, zaobidjite me!
Čovjek izbifla u sekundi ono sto stvarno jeste. Necu ga previse hvaliti, da ga ne ureknem.

Ibrahimovic mi je oduvijek bio jedan od najdrazih igraca, ali se on nije, niti ce se uklopiti u Barcinu igru.
Vom Jäger zum Gejagten
Cestitke Interu. Velika pobjeda.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ma nije nista ozbiljno, dobio malo po zubalu, mislim da ce biti spreman sljedecu iako je veceras trebao dobiti zuti kartonnevjernik je napisao/la:Odlicna partija, sjajan rezultat, ali ovo je samo prvo poluvrijeme, mene vise brine povreda Maicona (naseg najjaceg igraca)

David Villa #7

David Villa #7
GRANDE MOU GRANDE SNEIJDER GRANDE MILITO GRANDE ETO'O GRANDE MAICON GRANDE INTER!!!!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj me hvaliti počet ću i ovdje "fulati" kao i na kladioničarskom podforumu. HAHAHAgeronimo je napisao/la:Jbte, da je vise ovakvih likova kao sto je @Monolog.
Čovjek izbifla u sekundi ono sto stvarno jeste. Necu ga previse hvaliti, da ga ne ureknem.![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mourinho je dokazao da je jedan od najveci ako ne i najveci strucnjak na svijetu, jednostavno nije dao Barceloni da igra svoju igru i onaj gol sto su primili je bio greska odbrane, Messi odlicno zatvoren nije se vidio odlican presing, Barcelona nije igrala svoju igru i to se odma vidilo na pocetku da ovo nece biti Barcina noc, onda na kraju se Inter cuvao i tada je Barcelona pocela da igra svoju igru al' nisu mogli doci do pogodka.Bice gusto u revansu, Barcelona bez Puyola.Cestitam Interovcima i ako sam navijao za Barcu, Mourinhu skidam kapu.
- ___Benny___
- Kontakt:
boljr da je dobio ceveras nego ako ga dobije sljedecu tekmu.,santon moze odigrat sjajno,.a maicona da cuva za finale kakva barca.,inter ce da tuce,.i na camp nou kad mourinho.,postavi taktiku,.,nema,messija,hah nije se vidio,.tako je kad ga cuva igracina,.(licno meni jedan od najdrazih igraca svih vremena).,,Barcelona_1899 je napisao/la:Ma nije nista ozbiljno, dobio malo po zubalu, mislim da ce biti spreman sljedecu iako je veceras trebao dobiti zuti kartonnevjernik je napisao/la:Odlicna partija, sjajan rezultat, ali ovo je samo prvo poluvrijeme, mene vise brine povreda Maicona (naseg najjaceg igraca)a to bi znacilo da propusta slj. tekmu.

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ma monolog je prodana dušaMonolog je napisao/la:Nemoj me hvaliti počet ću i ovdje "fulati" kao i na kladioničarskom podforumu. HAHAHAgeronimo je napisao/la:Jbte, da je vise ovakvih likova kao sto je @Monolog.
Čovjek izbifla u sekundi ono sto stvarno jeste. Necu ga previse hvaliti, da ga ne ureknem.![]()

David Villa #7

David Villa #7
nego reci te vi meni sta znaci pazzaa
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.