Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nije problem, prokopaj post u kojem ja pljujem Rakitica i dam ti sta god hoces.
Eto ja podcijenio Marchisia, a vi isto radite s Ivanom. Najvazniji veznjak Barce, a ono prosjek, pa kako to?
Dajte mi argument po kojem je vasa obrana bolja?
Eto ja podcijenio Marchisia, a vi isto radite s Ivanom. Najvazniji veznjak Barce, a ono prosjek, pa kako to?
Dajte mi argument po kojem je vasa obrana bolja?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pajdo, Barcelonina obrana prima malo golova iz dva logična razloga, prvi je taj što Španjolska liga ima brat bratu 6 klubova koji su odron teški, pa svako drugo kolo ih netko nabije sa 8:0, u italiji Cesena cijele sezone nije izgubila sa više od tri gola razlike, i to je bilo tri puta po 3:0, a drugi razlog je taj što svaka ekipa koja igra protiv Barcelone igra sa barem jednim defenzivcem više, njima je zabijanje golova Barceloni pored Messija, Neymara i Suareza zadnja stvar na pameti...Lillard je napisao/la:korisnikforuma je napisao/la:Ja sam bio napiso da smo bolji od Barcelone na svim pozicijama, osim u napadu, pa me proglasiše ludim...Pogba je napisao/la:Ja još nigdje nisam vidio da je neko to napisao, ali eto. To da je Pogba bolji od Inieste jeste moje mišljenje, kao i da je vezni red u cjelini kvalitetniji. Što se tiče napada, nisam baš siguran da je to iko napisao, dapače, još nije niko napisao post u kojem sa sigurnošću tvrdi da ćemo pobijediti jer je većina realna.
Buffon je sigurno bolji od njihovog Ter Stegena, tu nema priče.
Oba stopera su nam bolja od njihovog kikserčine Piquea i prisilno vraćenog Mascherana od 174cm.
Lichtsteiner nije ništa lošiji od Dani Alvesa, tim više što je Licht na glasu kao defenzivni bek a ovaj drugi ofenzivni, a Licht ima bolju statistiku od njega.
Evra u trenutnoj formi ne pokazuje nikakve značajne zaostatke za Albom.
Pirlo nam je najslabija karika, a opet ga je i ovakvoga grijeh uspoređivati sa Busqetsom...
Pogba trenutno šiša Iniestu u svakom pogledu osim možda dodavanja prvom igraču do sebe.
Marchisio i Vidal su za Rakitića doktori fudbala.
Neymar i Suarez su istina bolji od obojice naših naprijed.
Naš najveći problem je što Messi praktički vrijedi kao igrač više na terenu, i što svaka momčad u startu kada igra protiv Barcelone s Messijem ima igrača manje...![]()
![]()
Ovo je najveca kolicina gluposti koju sam procitao na ovom forumu.
Barcelona je primila manje od golova od Juventusa, a igra u puno jacoj ligi realno. Sta ti to govori?
Alves i Licht su bara-bara, mada po ovoj formi Alvesa on izgleda bolje.
Alba je bolji igrac od Evre, mislim o cemu tu pricamo?
Busquets i Pirlo? Stvarno![]()
Pogba bi u Barci bio ispred Inieste, pa tu mozemo reci da je bolji.
Dalje, dolazimo do Rakitica. Gledam nesto statistiku, a ona mi kaze da je Ivan bolji od njih dvojice, gle ti tog cuda. Mozda o Vidalu i mozemo pricat, ali Marchisio, get real.
Za MSN necu ni govorit.
Pricajmo cinjenicama i argumentima, a oni pokazuju sasvim drugaciju sliku od ove sto je ovaj grudjanin napisao.
Kažeš da je Rakitić po statistici bolji od Vidala i Marchisija, pa Pogba je bolji od svih njih skupa po statistici, da ne pričam da je Iniesta po statistici najgori, pajdo @Pogba je to već spomenuo gore...
MSN ja nisam ni sporio...
Po vašim teorijama ispada da je Juventus zalutao u finale LP, jer očito smo na barem 80% pozicija lošiji od kluba koji je sezonu završio sa dva boda više od Reala kojeg smo rutinski ispratili iz LP

- Donnie Darko
- Kontakt:
Slobodno, od prve utakmice u Barceloni ga hvalim. Ove godine je najbolji igrač Barcelone koji ne igra u napadu.Pogba je napisao/la:Pogledaj moj post malo iznad. A podsjeti se vaše priče duge polusezonu o njemu. Ne bih da rovim po vašim postovima tamo do januara.Donnie Darko je napisao/la:Sve to važi i za Rakitića. A pogodi šta vi radite kad je on u pitanju?
Kritikovali su ga isti ljudi koji su kritikovali Enriquea od prvoga dana bez obzira na rezultate.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zabija i Zaza, na Berardijevu asistenciju.
15 golova i 11 asistencija.
15 golova i 11 asistencija.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako god glupost bi bila da se ovom Berardiju ne pruži prilika u Juventusu. Iako i meni ponekad djeluje mlitavo i nedefinisano, ali ova statistika u dvije sezone (i njegove godine) bi mu sigurno trebala osigurati igranje u Juventusu, ne treba praviti greške kao sa Giovincom.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
E kad imate bolju sredinu, to cete onda valjda i dokazati u subotu. Vidjet cemo ko ce uzeti sredinu i ko ce imati 70 % loptu u posjedu. Nismo mi Real da ispusemo u 65 minuti.Mi smo ove sezone fizicki najspremnija momcad na svijetu, sto je zasluga trenera defnitivno.Moja prognoza je da cemo vas bas dobiti na sredini, gdje vi mislite da ste najjaci, zivi bili pa vidjeli.Citirajte me nakon tekme slobodno, da ne mislite da trolam.Da objasnim kako cete izgubit na sredini. Izgubit cete, kad Messi udje u sredinu s krila. Tako je izgubio i Real u 55 minuti tekmu, gdje smo ih trebali nakantat.Pogba je napisao/la:Znači zbog tebe nam bacaju generalizaciju ovdje.
A čuj, složit ću se 95% sa tobom, možda ne u defanzivi jer bih rekao da su tu ekipe baš bara bara, neovisno od imena, dosta sličnu sezonu imaju obje ekipe u defanzivi tako da nema neke prevage.
Znamo da kod njih svu prevagu donose ona trojica, sve ostale rupe oni pokriju, tako da nije iznenađenje kada dođe ovaj gore i priča o dominantnom Iniesti, a gledao sam ga cijelu godinu, da ne govorim da je čovjek već 2 godine grohnuo nevjerovatno. Istina, popravio je formu u momentu kada je Barca počela da melje ova zadnja 2-3 mjeseca, ali ništa spektakularno, dovoljno govori podatak da donedavno nije imao asistencije čini mi se godinu dana.
Rakitić slična priča, i njega, zajedno sa Enriqueom su pljuvali gdje su stigli tamo do januara, a sada je, citiram: "Među najboljim veznjacima svijeta".
Slažem se da je dobar igrač, ali ne sa ovom konstatacijom.
Apsolutno smatram da je naš vezni red level ispred poredeći svakog pojedinca ponaosob, a i kao grupa koja je najveća snaga ovog tima.
Forma je problem, oni su u najboljoj formi sada, a mi smo bili prije par mjeseci, iako smo i ovakvi, po mom sudu na nekih 75/80% prošli Monaco i Real.
Ovo je meč težak za interpretirati, ovdje trebamo odigrati toliko agresivno, presing, ne uvući se u 16, a opet ne ići previsoko, taktički savršeno, timski se braniti kao što znamo jer je suludo očekivati da će bilo koji od naših defanzivaca 1 vs 1 sa njihovim trojcem dobiti duel.
U napadu imamo 2 igrača koji mogu napraviti štetu, ako budemo pametni i koristili prostor koji ćemo sigurno imati jer budimo realni, bit će situacija kada njihov trojac gore neće biti defanzivno dovoljno odgovoran i to je veliki prostor za nas.
Vjeruj mi da se Pirla bojim koliko i Messia, samo da ne radi gluposti i da Max na vrijeme izmjene napravi.
A rezultat, ako izgubimo budi siguran da će se pojaviti ovi stručnjaci da kažu da smo zalutali u finale i da su nam igrači na čelu sa Pogbom i Vidalom precijenjeni, to je klasik ovdje, ali koga briga za njih.
Max često spominje, još od njegovog početka, da uvijek traži da njegov tim odigra tehnički dobro, to je ključ rekao bih, znalo nam se desiti da pola sata neke utakmice bacimo u vodu, izgubimo dvadesetak lopti bez ikakve potrebe, a taj luksuz ne smijemo dopustiti. Ma, gotovo savršen meč moramo odigrati.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 31 maj 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
Pa ja cu ti odmah reci da cete imati posjed. A to nije mjerilo kvalitete.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:

Gospodin odigrao sve utakmice od prve do zadnje minute, bez i jednog kartona.

.ebo ti njega ako nije dobio zuti 

Rugani je unikat u svijetu fudbala, igrati svaki mec u ekipi koja se bori da ne ispadne, s 20/21 godinom na najzahtjevnijem mjestu i ne dobiti karton u sezoni. 
Momak ima takvu glavu, apsolutno najspremniji od svih mladih koje imamo da nosi dres Juventusa. Jedva cekam da dodje. Novi Nesta aBd, a i novi Barza da bude i bit cu zadovoljan.
Bas Maccarone prica o njemu neki dan, kaze da nije vidio tako mladog momka da vodi racuna o svojoj igri u cjelosti.

Momak ima takvu glavu, apsolutno najspremniji od svih mladih koje imamo da nosi dres Juventusa. Jedva cekam da dodje. Novi Nesta aBd, a i novi Barza da bude i bit cu zadovoljan.
Bas Maccarone prica o njemu neki dan, kaze da nije vidio tako mladog momka da vodi racuna o svojoj igri u cjelosti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma joj i vi se raspravljate s navijačima koji Juventus prate preko rezultata, pa Juventus u Seriji A ne igra u punom sastavu većih 10 kola jer je priča gotova, ne sjećam se kad je posljednji put odbrana bila u najjačem sastavu. Allegri stalno rotirao, Padoin najveću minutažu ima u posljednjih sedam ili osam kola, to sve govori...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Okani se ćorava posla i haj ti odakle si doš'o.leorey je napisao/la:E kad imate bolju sredinu, to cete onda valjda i dokazati u subotu. Vidjet cemo ko ce uzeti sredinu i ko ce imati 70 % loptu u posjedu. Nismo mi Real da ispusemo u 65 minuti.Mi smo ove sezone fizicki najspremnija momcad na svijetu, sto je zasluga trenera defnitivno.Moja prognoza je da cemo vas bas dobiti na sredini, gdje vi mislite da ste najjaci, zivi bili pa vidjeli.Citirajte me nakon tekme slobodno, da ne mislite da trolam.Da objasnim kako cete izgubit na sredini. Izgubit cete, kad Messi udje u sredinu s krila. Tako je izgubio i Real u 55 minuti tekmu, gdje smo ih trebali nakantat.Pogba je napisao/la:Znači zbog tebe nam bacaju generalizaciju ovdje.
A čuj, složit ću se 95% sa tobom, možda ne u defanzivi jer bih rekao da su tu ekipe baš bara bara, neovisno od imena, dosta sličnu sezonu imaju obje ekipe u defanzivi tako da nema neke prevage.
Znamo da kod njih svu prevagu donose ona trojica, sve ostale rupe oni pokriju, tako da nije iznenađenje kada dođe ovaj gore i priča o dominantnom Iniesti, a gledao sam ga cijelu godinu, da ne govorim da je čovjek već 2 godine grohnuo nevjerovatno. Istina, popravio je formu u momentu kada je Barca počela da melje ova zadnja 2-3 mjeseca, ali ništa spektakularno, dovoljno govori podatak da donedavno nije imao asistencije čini mi se godinu dana.
Rakitić slična priča, i njega, zajedno sa Enriqueom su pljuvali gdje su stigli tamo do januara, a sada je, citiram: "Među najboljim veznjacima svijeta".
Apsolutno smatram da je naš vezni red level ispred poredeći svakog pojedinca ponaosob, a i kao grupa koja je najveća snaga ovog tima.
Forma je problem, oni su u najboljoj formi sada, a mi smo bili prije par mjeseci, iako smo i ovakvi, po mom sudu na nekih 75/80% prošli Monaco i Real.
Ovo je meč težak za interpretirati, ovdje trebamo odigrati toliko agresivno, presing, ne uvući se u 16, a opet ne ići previsoko, taktički savršeno, timski se braniti kao što znamo jer je suludo očekivati da će bilo koji od naših defanzivaca 1 vs 1 sa njihovim trojcem dobiti duel.
U napadu imamo 2 igrača koji mogu napraviti štetu, ako budemo pametni i koristili prostor koji ćemo sigurno imati jer budimo realni, bit će situacija kada njihov trojac gore neće biti defanzivno dovoljno odgovoran i to je veliki prostor za nas.
Vjeruj mi da se Pirla bojim koliko i Messia, samo da ne radi gluposti i da Max na vrijeme izmjene napravi.
A rezultat, ako izgubimo budi siguran da će se pojaviti ovi stručnjaci da kažu da smo zalutali u finale i da su nam igrači na čelu sa Pogbom i Vidalom precijenjeni, to je klasik ovdje, ali koga briga za njih.
Max često spominje, još od njegovog početka, da uvijek traži da njegov tim odigra tehnički dobro, to je ključ rekao bih, znalo nam se desiti da pola sata neke utakmice bacimo u vodu, izgubimo dvadesetak lopti bez ikakve potrebe, a taj luksuz ne smijemo dopustiti. Ma, gotovo savršen meč moramo odigrati.
Ja velahavle sta mi receVelaHavle je napisao/la:Okani se ćorava posla i haj ti odakle si doš'o.leorey je napisao/la:E kad imate bolju sredinu, to cete onda valjda i dokazati u subotu. Vidjet cemo ko ce uzeti sredinu i ko ce imati 70 % loptu u posjedu. Nismo mi Real da ispusemo u 65 minuti.Mi smo ove sezone fizicki najspremnija momcad na svijetu, sto je zasluga trenera defnitivno.Moja prognoza je da cemo vas bas dobiti na sredini, gdje vi mislite da ste najjaci, zivi bili pa vidjeli.Citirajte me nakon tekme slobodno, da ne mislite da trolam.Da objasnim kako cete izgubit na sredini. Izgubit cete, kad Messi udje u sredinu s krila. Tako je izgubio i Real u 55 minuti tekmu, gdje smo ih trebali nakantat.Pogba je napisao/la:Znači zbog tebe nam bacaju generalizaciju ovdje.

27.10.2020
Ideš na put negdje!?leorey je napisao/la:Ja velahavle sta mi receVelaHavle je napisao/la:Okani se ćorava posla i haj ti odakle si doš'o.leorey je napisao/la: E kad imate bolju sredinu, to cete onda valjda i dokazati u subotu. Vidjet cemo ko ce uzeti sredinu i ko ce imati 70 % loptu u posjedu. Nismo mi Real da ispusemo u 65 minuti.Mi smo ove sezone fizicki najspremnija momcad na svijetu, sto je zasluga trenera defnitivno.Moja prognoza je da cemo vas bas dobiti na sredini, gdje vi mislite da ste najjaci, zivi bili pa vidjeli.Citirajte me nakon tekme slobodno, da ne mislite da trolam.Da objasnim kako cete izgubit na sredini. Izgubit cete, kad Messi udje u sredinu s krila. Tako je izgubio i Real u 55 minuti tekmu, gdje smo ih trebali nakantat.Idem ali vracam se u nedjelju.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi nemamo sta izgubiti...sav pritisak je na njima...samo laganini i po trofej
1:1..uzimamo na penale

1:1..uzimamo na penale

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- IlCapitano
- Kontakt:
http://o-posts.com/news/teams/italy/juv ... eague-xis/
Da vas vidim.
Ja sam pogodio 154/165, 93%. Koliko god se trudio neki moraju promaknuti.

Da vas vidim.

Ja sam pogodio 154/165, 93%. Koliko god se trudio neki moraju promaknuti.

82% Al zeznulo me sto se nisam mogao tacno sjetiti kako se pisu imena pojedinih a nisam htio varati guglanjem
Doduse neki vid varanja je i to sto ti automatski poreda igraca kroz sve sezone.

- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam probao opet kad sam vidio rezultate i opet se trojice nisam mogao sjetiti, a svu trojicu sam u prvom pokušaju znao. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.