NK Široki Brijeg
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Nitko ne spomnine igranje igraca Sirokog rukom na centru nakon sto je Crnov izgubio loptu i u kontri postigao vodeci pogodak,neka malo Baka bolje pogleda utakmicu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Gledajući na Areni sinoć nisam moga spavati od velike nepravde,realno ovo gdje lopta ide daleko od igrača i gdje nema nikavog kontakta je penal i to na gostujućem terenu.Ovakav penal nikada u BiH gostujućoje ekipi nije sviran, pogotovo pred kraj utakmice gdje je ulog Evropa.Zrinjski ne smatram Hrvatskim klubom jer oni mrze cjelu Zapadnu Hercegovinu sa provokativnim navijanjem.Zanima me samo jedno tko su ti Ultrasi i zašto medju svojim rekvizitima ne nose Srpsku zastavu.
Smiri strasti. Isto se odnosi i na provokatore iz Mostara, preskočite. Nisu svi Ultrasi cigančad, niti su svi Škripari cvijećke. Jedan Ultras se **** na sjeveru i pokupio je zube u džep... Šta te k boli ko igra u Zrinjskom, neka igra ko želi.modric je napisao/la:Gledajući na Areni sinoć nisam moga spavati od velike nepravde,realno ovo gdje lopta ide daleko od igrača i gdje nema nikavog kontakta je penal i to na gostujućem terenu.Ovakav penal nikada u BiH gostujućoje ekipi nije sviran, pogotovo pred kraj utakmice gdje je ulog Evropa.Zrinjski ne smatram Hrvatskim klubom jer oni mrze cjelu Zapadnu Hercegovinu sa provokativnim navijanjem.Zanima me samo jedno tko su ti Ultrasi i zašto medju svojim rekvizitima ne nose Srpsku zastavu.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 01 jun 2015, 07:24, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- hskzmostar
- Kontakt:
Danijel Ivankovic opet u elementu!modric je napisao/la:Gledajući na Areni sinoć nisam moga spavati od velike nepravde,realno ovo gdje lopta ide daleko od igrača i gdje nema nikavog kontakta je penal i to na gostujućem terenu.Ovakav penal nikada u BiH gostujućoje ekipi nije sviran, pogotovo pred kraj utakmice gdje je ulog Evropa.Zrinjski ne smatram Hrvatskim klubom jer oni mrze cjelu Zapadnu Hercegovinu sa provokativnim navijanjem.Zanima me samo jedno tko su ti Ultrasi i zašto medju svojim rekvizitima ne nose Srpsku zastavu.

Kao prvo kao svaki mostarac mi ne mrzimo zapadnu hercegovinu vec mrzimo sto takvi kao ti nam solite pamet o hrvatstvu i brojite ljudima krvna zrnca i ne volite djecu i nogometase koje da prostis hrvatska pic...na nije "okotila",problem je sto mi kao gradjani mostara postivamo i cijenimo igrace druge nacionalnosti sto igraju za HSK Zrinjski ,evo Radulovic je veliki pravoslavac i vjernik i sada radi crkvenog raskola i nekakvih bradonja sto su ratovali po hrvatskoj mu trebamo zabraniti da igra za nas klub da bi zadovoljili i usrecili nekog zadrtog kamenjarca i kaze bravo u njih ne igraju muslimani i srbi!
Evo imali smo hrvata Svena Dedica koji se odnosio prema dresu sa sahovnicom kao ****,vecinu vremena bio pijan u Pinku,navodim primjer samo osobe koja je hrvat ,to sto smo unesrecili manji gradic u hercegovini dvije godine u sportskom nadmetanju trebas prihvatiti a ne provocirati!
Kada vec mrzite Mostar lijepo neka citav Siroki da otkaz u gradu pa da moja i Cernicina djeca imaju gdje raditi!

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Pa ako tko ima komlekse onda je momčić tkz. Modrič na prvom mjestu. Iste ili slične bljuvotinje je valjao prije par godina i bio je ozbiljno uporoze... Prestao je primirio se i počeo opet. Zapamti na ovaj ili onaj način sve se sazna.. Molim te radi sebe ni radi kog drugog oladi idi d.... što god, zdravije za tebe će bit.
Što bi to dali otkaz ? Ti napravio institucije u Mostaru ? Evo da i tebi kažem kao i modriću. Šta tebe boli k ko igra u Širokom ? Kupili ste sudca, neka ste, kada naši ne znaju. Svako zlo za neko dobro , to trebaš upamtiti. Liga je završila za ovu sezonu ide iduća ne brini.hskzmostar je napisao/la:Danijel Ivankovic opet u elementu!modric je napisao/la:Gledajući na Areni sinoć nisam moga spavati od velike nepravde,realno ovo gdje lopta ide daleko od igrača i gdje nema nikavog kontakta je penal i to na gostujućem terenu.Ovakav penal nikada u BiH gostujućoje ekipi nije sviran, pogotovo pred kraj utakmice gdje je ulog Evropa.Zrinjski ne smatram Hrvatskim klubom jer oni mrze cjelu Zapadnu Hercegovinu sa provokativnim navijanjem.Zanima me samo jedno tko su ti Ultrasi i zašto medju svojim rekvizitima ne nose Srpsku zastavu.![]()
Kao prvo kao svaki mostarac mi ne mrzimo zapadnu hercegovinu vec mrzimo sto takvi kao ti nam solite pamet o hrvatstvu i brojite ljudima krvna zrnca i ne volite djecu i nogometase koje da prostis hrvatska pic...na nije "okotila",problem je sto mi kao gradjani mostara postivamo i cijenimo igrace druge nacionalnosti sto igraju za HSK Zrinjski ,evo Radulovic je veliki pravoslavac i vjernik i sada radi crkvenog raskola i nekakvih bradonja sto su ratovali po hrvatskoj mu trebamo zabraniti da igra za nas klub da bi zadovoljili i usrecili nekog zadrtog kamenjarca i kaze bravo u njih ne igraju muslimani i srbi!
Evo imali smo hrvata Svena Dedica koji se odnosio prema dresu sa sahovnicom kao ****,vecinu vremena bio pijan u Pinku,navodim primjer samo osobe koja je hrvat ,to sto smo unesrecili manji gradic u hercegovini dvije godine u sportskom nadmetanju trebas prihvatiti a ne provocirati!
Kada vec mrzite Mostar lijepo neka citav Siroki da otkaz u gradu pa da moja i Cernicina djeca imaju gdje raditi!
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Neznam koga to provocira Srpska zastava, zar nije normalno nakon uspjeha plasmana u Evropu,igrač koji je iz Srbije da proslavlja sa Srpskom zastavom.Zar igrači Sarajeva Makedonci titulu nisu proslavljali sa Makedonskom zastavom.Što se tIće sudjenja treba se žaliti UEFI,očita kradja.
trebao je i baka dobiti crveni jer je uletio do sesnesterca.. po prikazanoj igri remi je najrealniji.. sad sto mi nismo dali gol iz 3-4 zicera vec iz penala koji je po nekima sumnjiv, Boze moj.. sta je tu je..
p.s. i interesantno je da je za siroki gol postigao srbin, a za Zrinjski hrvat.. kad vec brojimo krvna zrnca..
p.s. i interesantno je da je za siroki gol postigao srbin, a za Zrinjski hrvat.. kad vec brojimo krvna zrnca..

Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
Na jednoj krizmi danas kaze mi tip da su Graovac,Stojanovic,Simeunovic , Petrak i Popovic srbi.Toliko o brojanju krvnih zrnaca i razmisljanju ljudi.Ispricavam se navijacima Sirokog na bezveznoj prici.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Baka gospodin !!
-
- Kontakt:
Okanite se gluposti, neka igra za vas tko hoće, mi ćemo pokušavati s Hrvatima, katolicima ,tako smo odlučili u ratu, nije sad da nešto mora strogo držati toga ,ali kad već možemo naći takve u bližoj okolini zašto ne
One koje sam pozvao neki dan da ostanu u Mostaru ,nisu me poslušali ,došli su ,isprovocirali sranje ,dobili šta su zaslužili
Na osnovu predstave ove godine Zrinja je dakako zaslužio biti u Europi ,ali ono jučer je jasna simulacija Nikolića i Jakupović je zeznuo stvar ,bili smo puno bolji na terenu ,da su naši momci onako grizli tokom čitave sezone ,ne bi ni amidža Sarajevu pomogao ,ali eto
Sezona propala idemo izvući pouke iz nje ,grešaka na proljeće mali milion ,za koje je iskljucivi krivac Uprava kluba ,koja što prije prizna da je pogriješila i krene u analizu i rekonstrukciju problema bolje za njih
SAMO I VJEČNO VAZDA I UVIK
One koje sam pozvao neki dan da ostanu u Mostaru ,nisu me poslušali ,došli su ,isprovocirali sranje ,dobili šta su zaslužili
Na osnovu predstave ove godine Zrinja je dakako zaslužio biti u Europi ,ali ono jučer je jasna simulacija Nikolića i Jakupović je zeznuo stvar ,bili smo puno bolji na terenu ,da su naši momci onako grizli tokom čitave sezone ,ne bi ni amidža Sarajevu pomogao ,ali eto
Sezona propala idemo izvući pouke iz nje ,grešaka na proljeće mali milion ,za koje je iskljucivi krivac Uprava kluba ,koja što prije prizna da je pogriješila i krene u analizu i rekonstrukciju problema bolje za njih
Kako ima bolesnih ljudi,stop nacionalizmu i rasizmu,felix123 je napisao/la:Okanite se gluposti, neka igra za vas tko hoće, mi ćemo pokušavati s Hrvatima, katolicima ,tako smo odlučili u ratu, nije sad da nešto mora strogo držati toga ,ali kad već možemo naći takve u bližoj okolini zašto ne

Samo Sarajevo
Jakupović je svojim sudjenjem doveo do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika u Evropi.Sarajevski mediji šute i podrzavaju Jakupovića da i iduće sezone povali Široki.Da se ovo desilo Sarajevu ili Želji vidjeli bi 100 tekstova na ovom portalu, koji nije objektivan.
E nek sam ovo vidio sad i hrvati poceli prozivati jedne druge da nisu dovoljno hrvati i katolicimodric je napisao/la:Jakupović je svojim sudjenjem doveo do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika u Evropi.Sarajevski mediji šute i podrzavaju Jakupovića da i iduće sezone povali Široki.Da se ovo desilo Sarajevu ili Želji vidjeli bi 100 tekstova na ovom portalu, koji nije objektivan.
Samo Sarajevo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta je Zrinjski ako nije HŠK?modric je napisao/la:Jakupović je svojim sudjenjem doveo do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika u Evropi.Sarajevski mediji šute i podrzavaju Jakupovića da i iduće sezone povali Široki.Da se ovo desilo Sarajevu ili Želji vidjeli bi 100 tekstova na ovom portalu, koji nije objektivan.
i uostalom kakve veze ima kakvog ti je predznaka klub, nije ovo politika vec sport. Ko bolje igra ide u Evropu..
Neka bola vidiš da ga Luka meće. Ne ometaj gatuzlak1987 je napisao/la:Pa sta je Zrinjski ako nije HŠK?modric je napisao/la:Jakupović je svojim sudjenjem doveo do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika u Evropi.Sarajevski mediji šute i podrzavaju Jakupovića da i iduće sezone povali Široki.Da se ovo desilo Sarajevu ili Želji vidjeli bi 100 tekstova na ovom portalu, koji nije objektivan.
i uostalom kakve veze ima kakvog ti je predznaka klub, nije ovo politika vec sport. Ko bolje igra ide u Evropu..

From father to son
Pa ovaj misli bukvalno "HRVATI" jer bez uvrede to SB i predstavlja. Zrinjski je klub kroz koji su prosli ili su jos uvijek tu Sulejman, Amer, Vucina, Stevo, Graovac itd. dok kod Sirokog u obzir dolaze samo Kreso, Zvone, Boris i kompanija uz ponekog Brazilca. Mislim da im mozda tu i lezi problem sa timom jer im je izbor suzen samo na igrace jedne nacionalnosti i teze je pronaci adekvatno rjesenje na nekoj poziciji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: RE: Re: NK Široki Brijeg
Je l to tebi nedostaje mecanja pastrmkoecelo se vama i ove sezone.Cernica je napisao/la:Neka bola vidiš da ga Luka meće. Ne ometaj gatuzlak1987 je napisao/la:Pa sta je Zrinjski ako nije HŠK?modric je napisao/la:Jakupović je svojim sudjenjem doveo do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika u Evropi.Sarajevski mediji šute i podrzavaju Jakupovića da i iduće sezone povali Široki.Da se ovo desilo Sarajevu ili Želji vidjeli bi 100 tekstova na ovom portalu, koji nije objektivan.
PS.Modricu ne sramoti taj nick a za tvoj info Graovac je djete zagrebackog Dinama ,Popovic vukovarac Stojanovic slavonac ali to nama nije i nikom normalnom i ne treba biti bitno
a Siroki ima svoju politiku i to treba postovati.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Za moju info? Znam ja vrlo dobro ko je Graovac i odakle je.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
- Kontakt:
Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.
Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.
Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.