FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
ja sam htio kupit majicu al kazu da nevalja kvalitet kad se opere spadne slikaGrbavica moj zivot je napisao/la:Rvo ja sad uzo majicu pa nije losa nek sam ja kao prvo pomogo udruzenju,ja i moj jaran uzeli zadnje dvije majice ove manje brojeve![]()
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
neznam ko je to prico ja je jos nisam prao dobra je onako elasticna pamucna malo boja ruzna al nema veze mislim da nece slikaa otpast mahalske pricemirsoooTM87 je napisao/la:ja sam htio kupit majicu al kazu da nevalja kvalitet kad se opere spadne slikaGrbavica moj zivot je napisao/la:Rvo ja sad uzo majicu pa nije losa nek sam ja kao prvo pomogo udruzenju,ja i moj jaran uzeli zadnje dvije majice ove manje brojeve![]()
svoj ti pos'o !
ne baljezgaj, cuj odpadne slika... cccmirsoooTM87 je napisao/la:ja sam htio kupit majicu al kazu da nevalja kvalitet kad se opere spadne slikaGrbavica moj zivot je napisao/la:Rvo ja sad uzo majicu pa nije losa nek sam ja kao prvo pomogo udruzenju,ja i moj jaran uzeli zadnje dvije majice ove manje brojeve![]()
EDIT: ti si htio kupit al nisi jer ih je nakon 20 min nestalo hehe

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ovo je stvarno predivan gest sto su uradili iz naseg Zelje i posjeta spomeniku ovog mladog lika i kadeta Slobode...sa ovakvim nastupanjem stvarno pokazujemo da kao klub mislimo do svakog detalja kako da ispostujemo mnoge stvari,a samim tim i mi cemo biti ispostovani...svaka cast nasoj delegaciji,ponosan sam do plavog neba !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- TheManiacs
- Kontakt:
Ja dolazio u 19:18-20Grbavica moj zivot je napisao/la:pa kosto sam napiso ja uzo zadnju majicu u 7.10

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
da se nismo sreli na izlazu ja bio sa jaranom drzo u ruci majicu sivu
svoj ti pos'o !
- TheManiacs
- Kontakt:
E valaa kad sam izlazio smrknut nisam nikog gledoGrbavica moj zivot je napisao/la:da se nismo sreli na izlazu ja bio sa jaranom drzo u ruci majicu sivu

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
evo pobjedio inter,sutra abd i moj zeljo,i ova sedmica kao iz snova...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma mislio ja kad si ulazio a ne kad si izlazioTheManiacs je napisao/la:E valaa kad sam izlazio smrknut nisam nikog gledoGrbavica moj zivot je napisao/la:da se nismo sreli na izlazu ja bio sa jaranom drzo u ruci majicu sivu
svoj ti pos'o !
Može biti. Zna se nekad potrefiti serija koja je vrlo loše i nekvalitetno urađena. Za ove majice što su izašle, nisam ništa loše čuo, al imao sam je priliku vidjeti i nako i ja imam osjećaj da je ona slika vrlo loše urađena.mirsoooTM87 je napisao/la:ja sam htio kupit majicu al kazu da nevalja kvalitet kad se opere spadne slikaGrbavica moj zivot je napisao/la:Rvo ja sad uzo majicu pa nije losa nek sam ja kao prvo pomogo udruzenju,ja i moj jaran uzeli zadnje dvije majice ove manje brojeve![]()
EDTI
Svaka čast upravi, fkt misle na svaki mogući detalj. Uprava vrlo mudro radi, ne žele ni s kim u BiH biti u lošim odnosima, čak šta više žele vrlo vrlo dobre odnose stvoriti sa svima u BiH, a to će u konačnici značiti da će u svakom čošku naše BiH biti dočekani i ispraćeni onako kako to zaslužuju veliki.
guso i halim isto otac i sin19TM87 je napisao/la:evo par fotkica pred polazak igraca...ono sto sam mogao primjetiti da nije bilo cole, da li je bila kazna zbog jucerasnjeg istjeravanja sa treninga ili je nesto drugo u pitanju ne znam

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma ja se nadam da nisu lose vidjecu sutra kad operem pa vam javim slika je za sad dobra ustvari odlicnaStrauss je napisao/la:
Može biti. Zna se nekad potrefiti serija koja je vrlo loše i nekvalitetno urađena. Za ove majice što su izašle, nisam ništa loše čuo, al imao sam je priliku vidjeti i nako i ja imam osjećaj da je ona slika vrlo loše urađena.
EDTI
Svaka čast upravi, fkt misle na svaki mogući detalj. Uprava vrlo mudro radi, ne žele ni s kim u BiH biti u lošim odnosima, čak šta više žele vrlo vrlo dobre odnose stvoriti sa svima u BiH, a to će u konačnici značiti da će u svakom čošku naše BiH biti dočekani i ispraćeni onako kako to zaslužuju veliki.

svoj ti pos'o !
- slani grad
- Kontakt:
svaka cast Osimu i delegaciji na ovom gestu1921 je napisao/la:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- ibrakadabra
- Kontakt:
U lukavcu išaran autobus na kome sada piše HZL
- TheManiacs
- Kontakt:
Odakle ti ova info ?ibrakadabra je napisao/la:U lukavcu išaran autobus na kome sada piše HZL
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Ibrakadabra prestani sa trolanjem i zacatavanjem!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
TM dobio si PPTheManiacs je napisao/la:Odakle ti ova info ?ibrakadabra je napisao/la:U lukavcu išaran autobus na kome sada piše HZL

ja fkt odakle ti ova inf
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 37 gostiju.