FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je ovo neka se samo trofeji gomilaju i neka klubska historija i tradicija jača radi budućih naraštaja. Naredne dvije sezone uzeti titulu i vadione im više nema ni na šta.
SRETAN BROJ - 1725
piric ima visegodisnji ugovor..kes braca,kesAmca007 je napisao/la:Otici kod Mamica i reci mu da su Spahic i Husejinovic nasi
Dovesti ovog malog Pirica iz Slobode neka bude drugi golman i pokupiti ako ista valja iz ove lige. A za LP dovesti dva zvucna pojacanja i iskusna, pa ako budemo imali srece u ovom prvom zrijebu, mozda i prezimimo u Evropi.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mi za LS nemamo tim i to svima treba biti jasno Od igraca ostaviti/zadrzati Delac,Miholjevic,Andzusic,Rustemovic,Kovacevic,Krste,Bekic,Duljevic,Benko,Radovac.Pod moranjem ekstra stoper,i ekstra oba bocna igraca.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 31 maj 2015, 17:09, ukupno mijenjano 4 puta.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mene jos sve boli od slavlja, glava i dalje 300 na sat radi 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Piric je odlican golman i da ima normalnog menadzera vrijedilo bi dati pare za njega, ovako nam ne treba dok god ima onu budalu za menadzerasolinas je napisao/la:piric ima visegodisnji ugovor..kes braca,kesAmca007 je napisao/la:Otici kod Mamica i reci mu da su Spahic i Husejinovic nasi
Dovesti ovog malog Pirica iz Slobode neka bude drugi golman i pokupiti ako ista valja iz ove lige. A za LP dovesti dva zvucna pojacanja i iskusna, pa ako budemo imali srece u ovom prvom zrijebu, mozda i prezimimo u Evropi.
Pyro is not a crime !
THEC
a **** i okicu je menadjer,i mnogim drugim igracima..nastranu to sto je on lopina,ali ima dobrih igraca kod sebe..
hebali smo ga jer smo vezali pirica za sebe,i sto se kod transfera on najmanje pita..ako sloboda odluci da ga proda,uzme kes,moze kukat do sutra.
a da je ****,jeste
a **** i okicu je menadjer,i mnogim drugim igracima..nastranu to sto je on lopina,ali ima dobrih igraca kod sebe..
hebali smo ga jer smo vezali pirica za sebe,i sto se kod transfera on najmanje pita..ako sloboda odluci da ga proda,uzme kes,moze kukat do sutra.
a da je ****,jeste
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
THEC je napisao/la:Piric je odlican golman i da ima normalnog menadzera vrijedilo bi dati pare za njega, ovako nam ne treba dok god ima onu budalu za menadzerasolinas je napisao/la:piric ima visegodisnji ugovor..kes braca,kesAmca007 je napisao/la:Otici kod Mamica i reci mu da su Spahic i Husejinovic nasi
Ja sam na pocetku sezone tvrdio da je Piric ekstra golman,a plus toga jako mlad.Jedini problem mu je menadzer jedna klasicna budaletina.Sto se tice ugovora mislim da bi se to kahko rijesilo kao i prosli put.Dolaskom Husica se poboljsala situacija ali im i dalje kasne plate,imaju velika dugovanja od ranije.Muku muce i jedva su dobili licencu za PL.Mislim da je nasoj upravi u cilju Piric da bi to lahko rijesili.
Mešanović za ...... Odlučio sam napustiti Osijek
Ma vjerujem ja da bi Husic sam iz svog dzepa isplatio Piricu svaku marku duga koji imaju prema njemu (ako imaju) jer ono je previse kvalitetan golman da bi ga se tako lahko dalo nekome
Pyro is not a crime !
nebi trolao ovdje temu,imamo opce diskusije..ali u slobodi nekasne plate,evo bio je zajednicki rucak,plan i program priprema,za dalje,svim igracima strucnom stabu,i uposlenicima,izmirene su sve obaveze,od plata,premija i td..istina imamo prijasnje dugove,ali i njih smo upolovili,trebo bi se ovih dana i reprogram potpisati.
sloboda vec trecu godinu,uredno izmiruje svoje obaveze,prema svima..nadam se da ce i taj reprogram famozni se potpisati.
sloboda vec trecu godinu,uredno izmiruje svoje obaveze,prema svima..nadam se da ce i taj reprogram famozni se potpisati.
Mi: Oni ti ga puše Amidžaaa, Amidžaaaaa, Amidžaaaa
Amidža:

Amidža:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja pirica nebi radi njegovog menagera a i okica treba istjerat radi istog.
Koliko li bi celzi trazijo za delaca.
Koliko li bi celzi trazijo za delaca.
- SteveHeighway
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Mi: Oni ti ga puše Amidžaaa, Amidžaaaaa, Amidžaaaa
Amidža:![]()
![]()
![]()

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Braćo da svima čestitam titulu, nakon 2007 se odužilo u vražiju mater...
VOLIM VOLIM VOLIM
VOLIM SARAJEVO!
VOLIM VOLIM VOLIM
VOLIM SARAJEVO!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
neka je, ima uvijek sansu da igra za neki prosjecni premjerligaski timamypitar je napisao/la:Mešanović za ...... Odlučio sam napustiti Osijek
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Šta ti rade komšije?
Komšije su zaspale.
Tako rano zaspale?
Ostale bez titule!
A gdje je ta titula?
Eno je kod Divova!
Bordo-bijelih divova!
Gori cijela Titova!!!
Komšije su zaspale.
Tako rano zaspale?
Ostale bez titule!
A gdje je ta titula?
Eno je kod Divova!
Bordo-bijelih divova!
Gori cijela Titova!!!
Sarajevo ljubavi moja.
joj valja opet sad sve prozivljavati
transferi, akademija, stadion... inasjderske i outsajderske ahahahha

transferi, akademija, stadion... inasjderske i outsajderske ahahahha

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kakve to ima veze sa nama. Nije se mogao nametnuti u timu u koji se bori za opstanak. Drago mi je sto ga nismo doveli iz Celika. Uvijek bio prosjecan napadac za bh prilike. Recimo onaj iz Viteza Jusufbasic je za njega Suarez...amypitar je napisao/la:Mešanović za ...... Odlučio sam napustiti Osijek
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], TheTruth34, Vanja8 i 71 gost.