dobro onda. ti stvarno mislis da su bayern i lion top 4 ekipe u europi?fizolof je napisao/la:
Joj jarane jesi ti smjesan sta je mjerilo ako nije evropa Hebote reis onda je Olimpik u najmanju ruku Celzi
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- mexy_whites
- Kontakt:
Ibrahimovic me iznenadio u negativnom smislu...Mozda je to jer je bio povrijedjen al nije da me impresionirao kroz cijelu sezonu...Mislim da je sad trener Barce svjestan da ima retardiranu odbranu i da se tu pod hitno mora pojacati.
Kad god je inter nesto organizirao panika u Barceloni. Nadam se da ce to nadoknadit u uzvratu mnogo vecim drzanjem lopte, odnosno onako kako su navikli igrati.
Ne treba Murinja dizati jer ima jos jedna tekma pa ostaje da vidimo kako ce se snaci.
Kad god je inter nesto organizirao panika u Barceloni. Nadam se da ce to nadoknadit u uzvratu mnogo vecim drzanjem lopte, odnosno onako kako su navikli igrati.
Ne treba Murinja dizati jer ima jos jedna tekma pa ostaje da vidimo kako ce se snaci.
Side before self
liga prvaka je splet okolnosti a ne samo kvalitete mora se imati i srece i sta ja znam koliko jos faktoraWolverine je napisao/la:dobro onda. ti stvarno mislis da su bayern i lion top 4 ekipe u europi?fizolof je napisao/la:
Joj jarane jesi ti smjesan sta je mjerilo ako nije evropa Hebote reis onda je Olimpik u najmanju ruku Celzi

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Barcelona_1899 je napisao/la:Zasluzena pobjeda intera, ljudi su iskoristili svoje šanse, ali ipak mislim da barca može ovo proći u revanšu.
Brine me igra Xavi-a, ovu i protiv espanyola mislim da su mu najlošije u karijeri, nadam se da ce povratit formu do sljedece tekme. Takoder ne kontam vecerasnje poteze Guardiole, samo jedna izmjena i to bek za napadaca, hajd kontam da je maxvell otisao na krilo al u tom momentu barca je bila bez klasicnog napadaca, jedino se pique ponekad ukljucivao. Mislim da je Guardiola u tom momentu trebao ubacit henryia i krkica, kada su stezali obruc oko gola intera ali nije bilo realizacije. Ali eto cekacemo revans i ocekivati povoljan rezultat barem 2:0
Slazem se da je ovo gotovo pa zasluzena pobjeda Intera, ma da je konacna statistika pokazala nesto skroz suprotno. Ali isto se vidjelo da Interovi golovi nisu bas bile neke velike majstorije, ali gol je gol.

Valjda ce Pep malo bolje skontati sta i kako na Nou Campu, bez Puyola, valja to skombinovat. A danas sa jednom izmjenom, bas cudni potezi. Henryja valja ubaciti. Mislim da bi se malo on trebao probuditi, i pokazati da njemu jos ima onog lavskog, kako on samo zna.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Realno Top 4 ekipe:
Barcelona
Inter
Manchester
Chelsea
---------------------
Real
Arsenal
Bayern
itd...
Barcelona
Inter
Manchester
Chelsea
---------------------
Real
Arsenal
Bayern
itd...
Zadnja izmjena: adnan_hzsa, dana/u 20 apr 2010, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Biće teško bez Puyola 

Znaci sve glupa glupost do gluposti, ti sebe nazivas nekakvim navijacem Barce, ti si jedno obicno krele koje se u fudbal razumije k'o i Milan Tarot u buducnost. "Guardiolu treba otpustit", covjeka koji je za godinu osvojio sve moguce titule, stvorio tim kojeg se svi boje i koji ce proci Intera u revansu... "Pedro nije ni za 3 bosanske lige", Pedro, koji je danas bio najbolji igrac Barce i koji ce sutra postati najbolji napadac na Svijetu... ti bi umjesto njega ubacio felericnog Henrya, koji se ne sjeca kad je zadnji put odigrao dobru utakmicu, a tri gola nije dao u cijeloj sezoni... "Busquets daje pare Guardioli da igra", da, naravno, nema jadnik para pa mu treba neko davati da igra, a jedan navijac Barce ne vidi da se u njemu stvara novi Xavi... "Pique nek ide odakle je i dosao iz smrdljivog Manchestera... on je spor i glup", sva sreca za United da budu tako slijepi u Barci pa da ga vrate nama, ja bih ga docekao sa crvenim tepihom... uglavnom, sve sama glupost, sva sreca za Barcu da ima sposobne ljude od predsjednika do lozaca, jer da im takvi ko ti nesto odlucuju ne bi igrali ni Segundu... A ovo sto sam rekao ce potpisati sve i jedan navijac Barce na ovom forumu...Apach_ je napisao/la:Haha cuj javljaju se ovi sto su navijaci Mancestera,reala i ostalih stetocina koje nisu prismrdili polufinalu.Dobri su vam klubovi koji nemogu pobjedit Totenhem,Bayern,Alcorcon i ostale.Guardiolu treba odmah odpustit Pedro nije ni za 3 bosanske lige Messi nije njegova pozicija,Ibrahimovic nema pojima o fudbalu najveca greska je zamjena Ibra-Eto.Busquets dok daje pare Guardioli i igrat ce Yaya Toure mu moze bit profesor,Keita moze igrat u Xerezu i takvim klubovima,Pique nek ide odakle je dosao iz onog smrdljivog Manchestera koji nemoze proc u polufinale lige prvaka on je spor glup.Guardiola nek odmah spremi kofere on je covjek koji voli pare i ti mu igraci igraju kao sto su Pedro Busquets i Pique.Henry je sam mogao zabit 3 gola interu i puno je opasniji od Pedra al et ima i Laporta svojih izmisljotina ici autobusom 1000km i onda odigrati toliko vaznu utakmicu to ne moze ni konj konjeva izmislit.
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 20 apr 2010, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Teško ce se ovo stici , vrlo teško...možda bi se to i stiglo da na drugoj strani nije Inter i Mourinho na klupi.
Veceras su odradli lavovski posao i poveli 3-1 u prvom mecu.
Neko napisa za ulogu Busquesta i Keite veceras , vala se i ja pitam šta su ti ljudi radili na terenu
Ibrahimović totalno iskljucen iz igre...Inter igrao tvrdo na sredini,nisu dali da se Barca razmaše vec odmah igrali na covjeka (jer imaju igrace koji mogu odgovriti tim zadacima, a i strucjaka na klupi koji pronašao jedini nacin kako zaustaviti Barcu) cim uzmu loptu (a mahom su je uzimali Busquetsu- Jose je uocio da je on slaba karika u veznom redu Barca) odmah ide pas u dubinu prema Militu ili Etoou...Inter nije puno pametovao u igri prema naprijed,vec su brzo gurali lopte prema naprijed...pozadi su svakako jaki i pojedinacno i kao cjelina, sve odlicni duel igraci koji nisu spori
...i protiv takve jake odbrane Barca se patila...Inter nije Real da Xavi može podvaliti loptu iza leđa odbrane i izbacivati suigrace pred gol protivnika - to veceras nije moglo ,a nece ni u uzvratu sigurno jer se Inter zna odlicno braniti.
Dakle,Pep mora naci neki model da stigne ovih 3-1 u revanšu a da pri tome ne primi neki gol iz kontre koji bi otežao ionako tešku situaciju.
Ne znam, ja sam skeptik za prolaz dalje poslije ovog rezultata ali sportski se nadati...ima i 90 minuta revanša pa cemo vidjeti šta biti.
Veceras su odradli lavovski posao i poveli 3-1 u prvom mecu.
Neko napisa za ulogu Busquesta i Keite veceras , vala se i ja pitam šta su ti ljudi radili na terenu

Ibrahimović totalno iskljucen iz igre...Inter igrao tvrdo na sredini,nisu dali da se Barca razmaše vec odmah igrali na covjeka (jer imaju igrace koji mogu odgovriti tim zadacima, a i strucjaka na klupi koji pronašao jedini nacin kako zaustaviti Barcu) cim uzmu loptu (a mahom su je uzimali Busquetsu- Jose je uocio da je on slaba karika u veznom redu Barca) odmah ide pas u dubinu prema Militu ili Etoou...Inter nije puno pametovao u igri prema naprijed,vec su brzo gurali lopte prema naprijed...pozadi su svakako jaki i pojedinacno i kao cjelina, sve odlicni duel igraci koji nisu spori

Dakle,Pep mora naci neki model da stigne ovih 3-1 u revanšu a da pri tome ne primi neki gol iz kontre koji bi otežao ionako tešku situaciju.
Ne znam, ja sam skeptik za prolaz dalje poslije ovog rezultata ali sportski se nadati...ima i 90 minuta revanša pa cemo vidjeti šta biti.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 apr 2010, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ma nisu nikako lion reala izbacio a bajern man utd ove godine jesu u top 4 jesi li ti vidio parove polufinala te su najace ove godine drugo je ko je kako jak onda tu treba ubacit i Liverpool i Juve i Realsin3x je napisao/la:liga prvaka je splet okolnosti a ne samo kvalitete mora se imati i srece i sta ja znam koliko jos faktoraWolverine je napisao/la:dobro onda. ti stvarno mislis da su bayern i lion top 4 ekipe u europi?fizolof je napisao/la:
Pazza Inter amala!!
Ne znam Realovci kako vas nije stid
Pa vi ste završili ovo takmnićenje šta se vi javljate? Vama je Pjanić objasnio neke stvari ... A Barca je pokazala u prvenstvu u dvije utakmnice koje bolji, tako da ne znam šta se radujete...A još nije ništa gotovo ima još jedna utakmnica, Barcelona 2 - 0 i ide dalje.

- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ma pusti statistiku kada nismo mogli kvalitetan udarac uputit ka golu, tj. falilo je napadac od izlaska ibre, messi je nesto pokusavao ali ne ide, valjda ih je i umor sustigo, a i masinerija xavi zatajio dvije tekme. Takodjer ne vidim neku funkciju Keite u ekipi, ne ucestvuje u kreiranju igre, bolje bi bilo pokusati sa Toureom, koji itekako zna povuci loptu prema naprijed a jos je i korpulentniji od Keite, a znamo da je u Monacu igro poluspica.BaDa12 je napisao/la:Barcelona_1899 je napisao/la:Zasluzena pobjeda intera, ljudi su iskoristili svoje šanse, ali ipak mislim da barca može ovo proći u revanšu.
Brine me igra Xavi-a, ovu i protiv espanyola mislim da su mu najlošije u karijeri, nadam se da ce povratit formu do sljedece tekme. Takoder ne kontam vecerasnje poteze Guardiole, samo jedna izmjena i to bek za napadaca, hajd kontam da je maxvell otisao na krilo al u tom momentu barca je bila bez klasicnog napadaca, jedino se pique ponekad ukljucivao. Mislim da je Guardiola u tom momentu trebao ubacit henryia i krkica, kada su stezali obruc oko gola intera ali nije bilo realizacije. Ali eto cekacemo revans i ocekivati povoljan rezultat barem 2:0
Slazem se da je ovo gotovo pa zasluzena pobjeda Intera, ma da je konacna statistika pokazala nesto skroz suprotno. Ali isto se vidjelo da Interovi golovi nisu bas bile neke velike majstorije, ali gol je gol.![]()
Valjda ce Pep malo bolje skontati sta i kako na Nou Campu, bez Puyola, valja to skombinovat. A danas sa jednom izmjenom, bas cudni potezi. Henryja valja ubaciti. Mislim da bi se malo on trebao probuditi, i pokazati da njemu jos ima onog lavskog, kako on samo zna.Nista nije gotovo, i idemo na prolaz. Bernabeu ceka, aBd.
Za nadati se da ce popraviti igru do sljedece tekme, nece zar bash pred kraj da ispadnu iz forme.
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
sutra kad barca osvoji primeru, kad akobogda prodju intera, ovaj isti ce doc i pisat sve najljepse o pepu, pedru i ostalima. ebo me svak ako ne bude tako.Apach_ je napisao/la:Haha cuj javljaju se ovi sto su navijaci Mancestera,reala i ostalih stetocina koje nisu prismrdili polufinalu.Dobri su vam klubovi koji nemogu pobjedit Totenhem,Bayern,Alcorcon i ostale.Guardiolu treba odmah odpustit Pedro nije ni za 3 bosanske lige Messi nije njegova pozicija,Ibrahimovic nema pojima o fudbalu najveca greska je zamjena Ibra-Eto.Busquets dok daje pare Guardioli i igrat ce Yaya Toure mu moze bit profesor,Keita moze igrat u Xerezu i takvim klubovima,Pique nek ide odakle je dosao iz onog smrdljivog Manchestera koji nemoze proc u polufinale lige prvaka on je spor glup.Guardiola nek odmah spremi kofere on je covjek koji voli pare i ti mu igraci igraju kao sto su Pedro Busquets i Pique.Henry je sam mogao zabit 3 gola interu i puno je opasniji od Pedra al et ima i Laporta svojih izmisljotina ici autobusom 1000km i onda odigrati toliko vaznu utakmicu to ne moze ni konj konjeva izmislit.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tinjiću, kapa dolje za ovaj post. Ja ne mogu da vjerujem da je neko imao hrabrosti nešto onako da napiše. Ok, nije to hrabrost, ali...Jednostavno, previše gluposti i pravih dječjih fazončića nabacanih u nešto što bi trebalo ličiti na konstruktivnu kritiku. Ja sam svoje već rekao, jedino što je štopalo Barcu u 1. poluvremenu je Ibrahimović i njegova indolentnost. Busquetsa bih mijenjao Toureom, no ni Keita se nije vidio, a nemoguće ih je obojicu zamijeniti, jer je previše pucalo i na lijevom boku(sve dok nije Abidal uskočio). Dakle, sve u svemu, loša partija, no tek je poluvrijeme, ima još da se igra, a ako imam povjerenja u nekog, onda je to Guardiola.Isnar je napisao/la: Znaci sve glupa glupost do gluposti, ti sebe nazivas nekakvim navijacem Barce, ti si jedno obicno krele koje se u fudbal razumije k'o i Milan Tarot u buducnost. "Guardiolu treba otpustit", covjeka koji je za godinu osvojio sve moguce titule, stvorio tim kojeg se svi boje i koji ce proci Intera u revansu... "Pedro nije ni za 3 bosanske lige", Pedro, koji je danas bio najbolji igrac Barce i koji ce sutra postati najbolji napadac na Svijetu... ti bi umjesto njega ubacio felericnog Henrya, koji se ne sjeca kad je zadnji put odigrao dobru utakmicu, a tri gola nije dao u cijeloj sezoni... "Busquets daje pare Guardioli da igra", da, naravno, nema jadnik para pa mu treba neko davati da igra, a jedan navijac Barce ne vidi da se u njemu stvara novi Xavi... "Pique nek ide odakle je i dosao iz smrdljivog Manchestera... on je spor i glup", sva sreca za United da budu tako slijepi u Barci pa da ga vrate nama, ja bih ga docekao sa crvenim tepihom... uglavnom, sve sama glupost, sva sreca za Barcu da ima sposobne ljude od predsjednika do lozaca, jer da im takvi ko ti nesto odlucuju ne bi igrali ni Segundu... A ovo sto sam rekao ce potpisati sve i jedan navijac Barce an ovom forumu...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hvala moderatoru za uklonjene postove - covjek zna o cemu govorim - jos jedan pozdrav korektnima ..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
El Barça no importa què
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- United Rule
- Kontakt:
Joj ja sam oplako kad sam procito taj postbparena je napisao/la:hvala moderatoru za uklonjene postove - covjek zna o cemu govorim - jos jedan pozdrav korektnima ..

Ne znam sta da vam kazem, moze sve da bude, i da prodjete i da ispadnete vrlo je moguce i mislim da dosta toga zavisi od povreda i on povratka Inieste. A ako vas Inter nadigra i u 2. susretu onda vam ne preostaje nista drugo osim da vam sudi Ovrebo pa da prodjete

Nije niko osvojio ligu prvaka 2 puta uzastopno pa necete ni vi

>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Evo da se citiramharishp je napisao/la:Ebiga tako su im i Celzijevci pjevali,pa ih Mourinjo nasapunja ko' niko.I to u obe tekme.Monolog je napisao/la:Kao da je to toliko bitno? Biće dvica ko god da istrči na teren.
Po kvalitetu su dva razlicita svjeta,ali sa ''Mouretom ''se ne bi zaebavao

Ekipa Barcelone je kvalitetnija kud ikamo,samo Messi vrijedi pola Intera.
Pepe je isto odlican trener.
Ali Mourinjo je definitivno gigant nad gigantima.Nije djabe najbolje placeni trener na svijetu.
Taktiku koju je izveo,za sve anale.Svakog igraca Intera i njihove vrline je iskoristio maksimalno u ovom mecu.
A nije ni Pepe tek onako kurtoazno rekao da je Mou ubjedljivo najjaci trener.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Barcelona_1899
- Kontakt:
HocemoUnited Rule je napisao/la:Joj ja sam oplako kad sam procito taj postbparena je napisao/la:hvala moderatoru za uklonjene postove - covjek zna o cemu govorim - jos jedan pozdrav korektnima ..
Ne znam sta da vam kazem, moze sve da bude, i da prodjete i da ispadnete vrlo je moguce i mislim da dosta toga zavisi od povreda i on povratka Inieste. A ako vas Inter nadigra i u 2. susretu onda vam ne preostaje nista drugo osim da vam sudi Ovrebo pa da prodjete
Nije niko osvojio ligu prvaka 2 puta uzastopno pa necete ni vi

Imas garanciju na to...

2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7

David Villa #7
Messi
FAIL

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne želim izmišljati toplu vodu govoreći da je Barca nadigrana. To je evidentno. Sada nam je falilo one sportske sreće koju smo imali na nekim utakmicama. U Militov gol ne ulazim, nebitno da li je offside ili nije, to ne mijenja činjenicu da ništa nije štimalo u Barceloninoj igri. Keitu nisam primijetio na terenu, mislim da neće igrati sljedeći meč(ja ga ne bih stavio). Busquets bi mogao biti zamijenjen Toureom, no i Toure mi je u pojedinim utakmicama bio, blago rečeno, loš, tako da...harishp je napisao/la: Evo da se citiram![]()
Ekipa Barcelone je kvalitetnija kud ikamo,samo Messi vrijedi pola Intera.
Pepe je isto odlican trener.
Ali Mourinjo je definitivno gigant nad gigantima.Nije djabe najbolje placeni trener na svijetu.
Taktiku koju je izveo,za sve anale.Svakog igraca Intera i njihove vrline je iskoristio maksimalno u ovom mecu.
A nije ni Pepe tek onako kurtoazno rekao da je Mou ubjedljivo najjaci trener.
Mourinho, Mourinho, Mourinho. Nemam riječi. Posložio je da valja; ok ova postava je, ako se ne varam, igrala i protiv Juventusa, samo što je sada Pandev bio povučeniji. Jednostavno, ključ je bio u konstantnom tjeranju Messija(Zanetti(kapa dolje) i Cambiasso su to odradili). Vidiš da je Maxvell puno išao gore, pa je pucalo najviše tu na lijevom boku. 2 gola u drugom poluvremenu su pala tako. I, izlazak Ibrahimovića je pojačao Barcu; Pep je stavio Abidala na beka(poslije nije Inter mogao ništa), a Maxwella gurn'o naprijed, no prekasno je to bilo. Sve u svemu, majstor je nadigrao majstora, no partija još nije gotova. Već napisah, ako postoji neko ko može ovo riješiti, onda je to Guardiola.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.