I jesul' divljaci (i jedni i drugi) puno zvižđali na himnu? :kava:
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Paolo Maldini (bivši igrač AC Milana): "Messi radi razliku na terenu. Mislim da je dosegnuo, a i nadmašio Maradoninu razinu."
Arturo Vidal: "Messi je jednostavno najbolji. Šta više da kažem...?"
Fabio Capello (bivši menadžer Juventusa): "2005. godine poslije utakmice Gamper kupa, pitao sam Rijkaarda da li je moguće da dovedem Messija na posudbu. Nikada nisam gledao nekog poput njega."
"Kada kupite kartu za utakmicu na kojoj igra Messi znate da ćete vidjeti nešto drugačije, kao kada je Pavarotti nastupao u Scali."
Marco van Basten: "Ako ikada poželite vidjeti kako jedan igrač može napraviti razliku na terenu, posljednjih 15 minuta prvog polufinalnog susreta Barcelona - Bayern će vam pokazati dosta toga."
Malo statistike pred sutrašnje finale Lige Prvaka:
Gol razlika u 2015. godini:
- Barcelona +80
- Juventus +36
Postotak pobjeda u 2015. godini:
- Barcelona 85.7%
- Juventus 66.7%
Postignuti golovi u 2015. godini:
- Barcelona 104
- Juventus 60.
Barçini igrači sa najviše golova + asistencija ove sezone: Messi (85), Suarez; Neymar (45), Pedro (19), Rakitić (16), Dani Alves (12), Xavi (11).
Dani Alves je sustigao Paola Maldinija kao defanzivca s najviše osvojenih trofeja (klub + reprezentacija) u povijesti nogometa? Naime, desni bek Barçe je osvojio 26 trofeja, baš kao i legenda Milana, a Dani će u subotu imati priliku odvojiti se na prvom mjestu.
To se cijeni momčinoKawhi je napisao/la:Došlo je do toga da mi je draže da vi uzmete LP.Sretno sutra.
Tu sam bio neutralan. Pep i Lewat su mi dragi. Mazohista sam, ****.messilla je napisao/la:To se cijeni momčinoKawhi je napisao/la:Došlo je do toga da mi je draže da vi uzmete LP.Sretno sutra.
. Jesi ono ti za nas navijao i protiv kobasičara ili sam te zamijenio sa LenBiasom?
"Hvala onima koji su bili u Berlinu, bili su dosta bolji od navijača Juventusa. Hvala Kevinu Roldanu on je započeo sve ovo".
Kevin Roldan je pjevač koji je pjevao rođendanskoj zabavi Cristiana Ronalda, nakon poraza od Atletika.
frajer vas kulturno pišaSveti je napisao/la:"Hvala onima koji su bili u Berlinu, bili su dosta bolji od navijača Juventusa. Hvala Kevinu Roldanu on je započeo sve ovo".
Kevin Roldan je pjevač koji je pjevao rođendanskoj zabavi Cristiana Ronalda, nakon poraza od Atletika.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FC Komplexona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dokle više
Slični smo romario i ja. Romario rekao da će barcelona osvojiti sve, a ja rekao da ste kompleksaši. obojca smo upravumessilla je napisao/la:Svetac zvani komplex. Nešto slično kao romario sa hegemonijom.
Ne kažem da nisi u pravu za tih 55 godina, ali neki kompleksi nakom TripleSveti je napisao/la:let3 prijatelju moj dobri, vrijeme je da priznaš da su komplexi još više narasli kad ste skontali činjenicu da je ovo što ste vi preksinoć ostvarili, real madrid ostvario prije 55 godina.
Ništa im ne kažeš da se ugledaju na mene? Ja navijao za vas u finalu ccc.let3 je napisao/la:Ne kažem da nisi u pravu za tih 55 godina, ali neki kompleksi nakom TripleSveti je napisao/la:let3 prijatelju moj dobri, vrijeme je da priznaš da su komplexi još više narasli kad ste skontali činjenicu da je ovo što ste vi preksinoć ostvarili, real madrid ostvario prije 55 godina.no dobro, ako ce ti tako biti lakše - onda jesu
![]()
Nego, ocekujem od tebe da (kao najodgovorniji i najozbiljniji madridista) uozbiljiš one svoje pajdaše i budeš predvodnik delegacije madridista koja ce skrušeno i ponizno doci na našu glavnu temu i cestitati pojedinacno sve tri titule, reci Svaka cast Cestitamo i onda ste slobodni da se vratite u svoju avliju i nastavite rafalati po vlasniku svemira![]()
jbg, morate nauciti neke manire i red
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.