FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 31 maj 2015, 14:59

Wooow!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 maj 2015, 15:08

belosevic28 je napisao/la:Shofa, hvala na info :D
Obiteljski kralju moj, takodje. Nema sumnje da je Olovo bordo-bijelo :D i cekam te za 15tak dana u Panorami :urnebes:

uNbx, tek vidjeh tvoj post. Brat si moj :tokralju: :tokralju: :tokralju:
E vala cu prekosutra popiti kafu u povratku, a vazda zurim i vozim pa na zalost ne smijem zveknut' koju vupi i uzivat u pogledu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2015, 15:10

obiteljskicovjek je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Shofa, hvala na info :D
Obiteljski kralju moj, takodje. Nema sumnje da je Olovo bordo-bijelo :D i cekam te za 15tak dana u Panorami :urnebes:

uNbx, tek vidjeh tvoj post. Brat si moj :tokralju: :tokralju: :tokralju:
E vala cu prekosutra popiti kafu u povratku, a vazda zurim i vozim pa na zalost ne smijem zveknut' koju vupi i uzivat u pogledu.
Nemoj bha, cekaj da se ja tivra pa da kahvelenisemo jbga ti :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 31 maj 2015, 15:18

narode, nemojte mene Bgt. da preskacete ako ima kakvih informacija u pp, cisto da napomenem...

suza je jucer krenula niz lice, jest da sam bio s malom, sve me bilo stid, al' sta fali, jedna je ljubav u srcu mom !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 15:19

Bordo Arena :pray: :zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 31 maj 2015, 15:19

Ovu sezonu možemo označiti kao prekretnicu u historiji našeg kluba u finansijskom, organizacijskom i rezultatskom smislu što je za nas navijače i najbitnije. Tanova investicija, dovođenje kvalitetnih igrača i rast kluba u organizacijskom segmentu ovim trofejima i uspješnom evropskom pričom dobija realnu i opipljivu dimenziju. Međutim najbitnije je da se konačno skinuo pritisak i breme sa navijača, uprave i igrača našeg kluba i da će u narednim sezonama sve ovo ići dosta lakše i sa manje nervoze i upravo to je ono što boli i brine navijače drugih klubova više nego šampionska titula! Sarajevo će imati i bolje igrače, bolju ekipu i uspješnije sezone ali imena ovih igrača ću zauvijek pamtiti i skidati im kapu jer ovaj pritisak mnogi ne bi izdržali (kao što i nisu izdržali u proteklim sezonama). Ono što ovu titulu razlikuje od prošle jeste što je ova došla prirodno, rezultat je rada i sinergije svih snaga u i oko kluba i predstavlja samo jednu stepenicu prema još boljoj i još svjetlijoj budućnosti a to je upravo ono čemu treba težiti svaki sportski kolektiv. Mi imamo pametne glave koje iz historije uzimaju lekcije i koji neće propustiti ovu priliku da nas lansiraju naprijed pa da kroz koju godinu budemo klub u skladu sa imenom i renomeom kojeg ponosno nosimo. Ponosan sam na svoj klub, svoj grad, trenera, upravu i svoju bordo braću!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 maj 2015, 15:21

Uskoro Beli aBd.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 31 maj 2015, 15:21

MCMXLVI je napisao/la:

Wooow!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vjecna gori, vjecna gori,
K'o ko nikad ranije,
Pehar slave, sampionski,
Horde sarajlije,
Vjecna gori, vjecna gori,
K'o nikad ranije,
Baklje pale, baklje pale,
Horde sarajlije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 31 maj 2015, 15:24

Čestitke HZ na osvojenoj tituli,zasluženo.Juče atmosfera na stadionu fantastična,vidimo se u sljedećoj sezoni :)

PS. biće željo k*rac šampion :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 maj 2015, 15:24

bordograd je napisao/la:Ovu sezonu možemo označiti kao prekretnicu u historiji našeg kluba u finansijskom, organizacijskom i rezultatskom smislu što je za nas navijače i najbitnije. Tanova investicija, dovođenje kvalitetnih igrača i rast kluba u organizacijskom segmentu ovim trofejima i uspješnom evropskom pričom dobija realnu i opipljivu dimenziju. Međutim najbitnije je da se konačno skinuo pritisak i breme sa navijača, uprave i igrača našeg kluba i da će u narednim sezonama sve ovo ići dosta lakše i sa manje nervoze i upravo to je ono što boli i brine navijače drugih klubova više nego šampionska titula! Sarajevo će imati i bolje igrače, bolju ekipu i uspješnije sezone ali imena ovih igrača ću zauvijek pamtiti i skidati im kapu jer ovaj pritisak mnogi ne bi izdržali (kao što i nisu izdržali u proteklim sezonama). Ono što ovu titulu razlikuje od prošle jeste što je ova došla prirodno, rezultat je rada i sinergije svih snaga u i oko kluba i predstavlja samo jednu stepenicu prema još boljoj i još svjetlijoj budućnosti a to je upravo ono čemu treba težiti svaki sportski kolektiv. Mi imamo pametne glave koje iz historije uzimaju lekcije i koji neće propustiti ovu priliku da nas lansiraju naprijed pa da kroz koju godinu budemo klub u skladu sa imenom i renomeom kojeg ponosno nosimo. Ponosan sam na svoj klub, svoj grad, trenera, upravu i svoju bordo braću!
E brate svaka ti je na mjestu AFERIM :thumbup: samo bih da dodam da ima klubova koji nisu zavidni i postuju i cijene mukotrpan rad nase uprave.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 maj 2015, 15:33

slika

DZENAN USCUPLIC :tokralju:
Ti si opet šampion !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 maj 2015, 15:43

MortemHz je napisao/la:Bordo Arena :pray: :zviz:
Mortem majstore ne lozi raju Arena nece biti gotova ni za 18 mjeseci rano je jos :rol: :rol: :rol:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 maj 2015, 15:45

MortemHz je napisao/la:Sto nas to izvara na brzinu palacinko :lol:
Dok je euforije da iskoristim maksimalno, ko ce vas kasnije nafatati :lol:

Nego kakva će biti situacija sa Uščuplićem ubuduće :?:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2015, 15:45

simon je napisao/la:slika

DZENAN USCUPLIC :tokralju:
:bow: Hvala ti Boze sto si nam poslao Dzenu. Nas vojnik :tokralju: DZENO MI TE VOLIMO! :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 maj 2015, 15:53

Da ne zaboravim, mislim da je vec neko pisao ali i ja hocu. Sve pohvale za Fukare, jucer su uljepsali dan. Duboko sam uvjeren da cemo bas sa njima u buducnosti voditi bitke za titule, bio bih presretan da se ovako postujemo uzajamno i fer i sportski navijamo za svoje klubove i ubuduce.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 maj 2015, 15:59

SAMPIONI NAKON 8 GODINA, NADAM SE SLEDECI 10 GODINA DA CEMO BIT SAMPIONI

Nakon euforije moramo se brzo aktivirat i pripremat za ligu sampiona i prvenstvo 2015/2016 mislim da ce bit naj jaca sezona od rata posto sest komada dobija nogu. Kup ja nebi igro sa senijorima ja bi dao juniori nek igraju uz par igraca sa klupe pa dokle doguraju.(ako to nije protiv zakonito)

Dzeno mora ostat trener (znam da ga guzi licenca al uz ibrakovica on moze trenirat dok nedobije profi. Dalije upiso profi licencu )

Ja bi kupovo skupocjene igrace samo ako dobijemo kakvu truhlu ekipu ko videoton i slabije otog. Ako bi dobili recimo dinamo partizan i jace ekipe ja bi se onda vise orjetiso da dovodimo mlade igrace iz bih tipa ordagic broj 18 od skretnice i tako to. Vratit igrace sa posudbe vidjet imal mjesta zanjih ako nema onda ih tranpit recimo 3 igraca (kostic baric okic za ordagica) . Borcu dat bilbiju i 50k km i 15% od sledeceg transfera za subica. Kovacevic je dobar njega bi zadrzo nekaga uz smjecanina bice od njeg nesta.

Od deda Jajala vratit ako gojkaru prodamo, saida vratit ako ce ga mamic dat free i on bude pristo plata na ucinak (ako bude igro dao odreden broj golova i assistencija i budemo prvaci datmu 200k km a ako bude doso i hodo po doktorima nikom nista.

Delac bi nas mogo **** pofino posto ostrakovic mu nije ni do kurca a u bih nema golmana koji bi ga mogo adekvatno zamjenit. Chelzi ce ga sigurno posudit u neki veci klub zato sto je pokazo velki napredak od prosle god. E sad dali on zeli moze da zamoli murinja da ga ostavi kod nas bar jos 3 sezone to neznam

Dovest stopera
Desnog beka (iskusnog a mladog :)
Lijevog beka ( moze iz juniora ako imamo dobrog ) posto puzzy nece moci jos dugo
Golmana ako Delac ode
Neznam koliko je ozbiljna povreda je kod Alispahica ako nece moci igrat jos pola god (ugovor ima jos godinu) dovest jednu 10

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2015, 16:27

slika
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 31 maj 2015, 16:33

Eh sad aBd se nadam jedna cistka da ce se napraviti, titulu jesmo osvojili ali ima nas jos itekako koji im nisu zaboravili sve one lose stvari preko kojih se ne moze preci tj koje nam se u buducnosti ne smiju desavati, Cimirota prodati nemamo vise sta cekati, Tatomirovic je strasan borac ali nama treba kvalitet vise uz kojeg ce Mihojevic i Kovacevic napredovati tako da kapitena ako se moze prodati i uzeti kakvih para obavezno, sto se ostalih tice noga Baric,Protic radi nekvaliteta, Dzemo,Stojcev,Puzi neki drugi razlozi, znaci dovesti oba beka,stopera,kakvu takvu zamjenu za Cimirota i jedno krilo, i da Okic isto tako nam je nepotreban em van terena visi u kafani a i ona budala Husaric mu je menadzer koliko znam tako da i njemu bismo se trebali zahvaliti a naravno sve igrace koje dovedemo moraju biti nivo iznad ovih sadasnjih po svemu, i zabraniti im da zive u Lukavici, toliko od mene
Pyro is not a crime !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 maj 2015, 16:44

Reko dok malo prodje ova uzarena atmosfera oko titule samo cu reci hvala upravi, igracima sto su nam omogucili ovaj poklon koji cekamo 8 godina hvala jos jednom i sad slijedi zasluzena pauza do evropskog takmicenja, a da ne zaboravim jucerasnje slavlje, posjeta, sve sto smo pripremili na sjeveru, vjecna vatra i slavlje do duboko u noc..... :bow: Jednom rijecju : Mi smo Horde Zla...... :cool:
04.10.2009 !!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 31 maj 2015, 16:51

Otici kod Mamica i reci mu da su Spahic i Husejinovic nasi :D

Dovesti ovog malog Pirica iz Slobode neka bude drugi golman i pokupiti ako ista valja iz ove lige. A za LP dovesti dva zvucna pojacanja i iskusna, pa ako budemo imali srece u ovom prvom zrijebu, mozda i prezimimo u Evropi.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 44 gosta.