Ma nek imas broj telefona i to je dovoljnoDrustveniParazit je napisao/la:Ja samo jednu stvar od sinoć ne mogu prežaliti a to je što sam zaboravio ime neke trebe koju sam upoznao kad je bila proslava u Titovoj.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nek imas broj telefona i to je dovoljnoDrustveniParazit je napisao/la:Ja samo jednu stvar od sinoć ne mogu prežaliti a to je što sam zaboravio ime neke trebe koju sam upoznao kad je bila proslava u Titovoj.
Tješilo bi me samo da saznam ko je ona.Derdiyok je napisao/la:Ako te šta tješi ja sam nakon utakmice na Ciglanama dobio pusu od jedne i odma' krenuo u ekšnDrustveniParazit je napisao/la:Ja samo jednu stvar od sinoć ne mogu prežaliti a to je što sam zaboravio ime neke trebe koju sam upoznao kad je bila proslava u Titovoj.
Nemam, ja sjeo, nisam mogao više stojati, uvali mi se ženska u krilo, kad je ustajala rekla ime i prezime i da je nađem na fejsu i ode al' nema šanse da se sjetim, znam samo da je nešto sa M.obiteljskicovjek je napisao/la: Ma nek imas broj telefona i to je dovoljno![]()
![]()
Ja umalo sebe da zaboravim jutros u neka doba.
Šta ću brate sama se ponudila a meni bilo žao da je odbijem.MortemHz je napisao/la:Brat dodje iz Jajca i kupi nase djevojke ovdje
Jel ovo konacna lista ili moze biti izmjena
Ma salji i ne pitaj haha valjda ubace do veceras. Daj da istrazimo slucaj i pomognemo bratuDerdiyok je napisao/la:Brate jel' ti ofirno da pokušaš na onim Spottedima po fejsu![]()
Jeste bila je na zapadu, u onom dijelu prema jugu pored loze.belosevic28 je napisao/la:Raja jel bila na zapadu zastava ´´Volim te Sarajevo, Olovo´´
Ak neko zna, nek javne
Ja sam na zapadu bio nisam je vidio, al znam da je Olovo vecinom bordo boje u vise navrata sam se uvjerio. I sta je ba Beli evo ja cu ti cestitati i tebi i svoj braci sirom dunjaluka - sta se odmah ljutisbelosevic28 je napisao/la:Raja jel bila na zapadu zastava ´´Volim te Sarajevo, Olovo´´
Ak neko zna, nek javne
Sabinho je napisao/la:Vidi to a jedini mi nemamo stadion![]()
Jos lomaSabinho je napisao/la:Vidi to a jedini mi nemamo stadion![]()
Trenutno korisnika/ca: Kabinet1987, KarloIvandic, Tatamata1946 i 42 gosta.