NK Široki Brijeg

westherc
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la westherc » 31 maj 2015, 01:28

Ostali ste bez kondicijskog kad je otišao sa Branom u Bahrein nije ti to jesen već proljeće al ste Baku doveli zato nigdje 3 mjeseca sastavio nije ima 10 godina
I have a dream

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 31 maj 2015, 09:12

westherc je napisao/la:Ostali ste bez kondicijskog kad je otišao sa Branom u Bahrein nije ti to jesen već proljeće al ste Baku doveli zato nigdje 3 mjeseca sastavio nije ima 10 godina
Da da proljeće ali kao da to bitnije mijenja stvar? Možete srat na baku koliko hoćete ali je jedan od boljih trenera u bih. Iduću sezonu riješit se minimalno 6 igrača i dovest im adekvatnu zamjenu. Sa Bakom na čelu mislim da možemo daleko dogurati ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 maj 2015, 09:24

imali 7 vie od nas sad mi od vas 10 vise pa skontajte do koga je
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

modric

Post Postao/la modric » 31 maj 2015, 10:34

Nisam očekivao da sudac Jakupović ima hrabrosti u gostima odlučiti utakmicu i samog putnika u Evropu, siguran sam da ovakav penal nebi smio nigdje dosuditi nego u Širokom.Mostarsko cigani nas pokradoše na kulturan način.Za mene u Mostaru postoji samo jedan klub a to je Velež.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 11:12

modric je napisao/la:Nisam očekivao da sudac Jakupović ima hrabrosti u gostima odlučiti utakmicu i samog putnika u Evropu, siguran sam da ovakav penal nebi smio nigdje dosuditi nego u Širokom.Mostarsko cigani nas pokradoše na kulturan način.Za mene u Mostaru postoji samo jedan klub a to je Velež.
:thumbup: :salut:
From father to son

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 31 maj 2015, 11:27

Modric :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ponosni hrvat iz grada na Listici,dobro je kralju pripremi se na blatu da sa tim "jedinim" mostarskim klubom igras prijateljsku, koji je docekao huligane iz Sarajeva kao heroje nakon sto su vam razbili stadion i grad ,rvatino stara promjeni nick jer je taj Modric ponosno nosio grb i sahovnicu na prsima za razliku od tebe!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 31 maj 2015, 11:37

staragarda je napisao/la:
lisander je napisao/la:
staragarda je napisao/la:kako god ovo je jedna od najregularnijih sezona
Hahahahahahahah
komedijas,procitaj ponovo moj post...ne kontam sta je smijesno....ovo jeste jedna od NAJREGULARNIJIH sezona...e sad je drugi par rukavica sto ti mislis da ako siroki nije izborio evropu da je neregularna...cisto sumnjam da bi se tako smijao da je siroki dobio zrinju....al et,nastavi se smijat
Tragičar, ne govorim ti za utakmicu Širokog i Zrinjskog, nego općenito za ligu koja je najneregularnija od ere ilje dominkovica

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 11:48

hskzmostar je napisao/la:Modric :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ponosni hrvat iz grada na Listici,dobro je kralju pripremi se na blatu da sa tim "jedinim" mostarskim klubom igras prijateljsku, koji je docekao huligane iz Sarajeva kao heroje nakon sto su vam razbili stadion i grad ,rvatino stara promjeni nick jer je taj Modric ponosno nosio grb i sahovnicu na prsima za razliku od tebe!
Kakve veze ima sto je Modric nosio sahovnicu fašisto zašto sve gledaš kroz nacionalnu prizmu. Gledaš li tako i lubenicu kad kupuješ jeli bošnjačka ili hrvatska hijeno planinska. Momak samo govori istinu. S Velezom svaki put kad su igrali bilo je posteno suđenje i nikad politika nije krojila ishode naših mečeva nego smo se sportski pobili svaki put gdje je Široki dosta uspješniji. Luka care pusti ovog šonju. Kad su im navijači ovakvi zamisli kakve su im uprave. Sve si pošteno i realno napisao
From father to son

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 31 maj 2015, 11:56

Vratit će se Široki iduću sezonu tamo gdje mu je mjesto .Vjerujem da nećemo ponavljati iste greške kao ove godine :))

modric

Post Postao/la modric » 31 maj 2015, 13:43

Smješno nekom smeta nik Modrić koji je uvjek igrao sportski, baš onako kako igra Velež od početka premier lige.Oni su nas pobjedili pošteno a Zrinjski klub iz Nevesinja nije.Tko su ti navijači Zrinjskog koji nas mrze više od Hordi Zla?Ako ćemo gledat naciju pa u Širokom igra više Hrvata iz Mostara nego u Zrinjskom?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 maj 2015, 13:47

Zrinski je Borceva filijala :lol: pola Borca dolazi u Zrinski :D

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 31 maj 2015, 14:05

HeraklitMracni je napisao/la:Zrinski je Borceva filijala :lol: pola Borca dolazi u Zrinski :D
Logika 0 ! :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2015, 14:06

Ovakav penal nije sudjen od utakmice Velez-Zeljo prije 3-4 godine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 maj 2015, 14:07

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Zrinski je Borceva filijala :lol: pola Borca dolazi u Zrinski :D
Logika 0 ! :D
Mislio sam na usavrsavanje :D

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 31 maj 2015, 14:08

modric je napisao/la:Smješno nekom smeta nik Modrić koji je uvjek igrao sportski, baš onako kako igra Velež od početka premier lige.Oni su nas pobjedili pošteno a Zrinjski klub iz Nevesinja nije.Tko su ti navijači Zrinjskog koji nas mrze više od Hordi Zla?Ako ćemo gledat naciju pa u Širokom igra više Hrvata iz Mostara nego u Zrinjskom?
Ljubavi u sirokom i igraju samo hrvati, i zato ste sada tu gdje jeste
goveđigulašmajka

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 31 maj 2015, 16:23

Sabinho je napisao/la:Ovakav penal nije sudjen od utakmice Velez-Zeljo prije 3-4 godine.
vojska o skraćenju **** o poštenju

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2015, 16:26

struja je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ovakav penal nije sudjen od utakmice Velez-Zeljo prije 3-4 godine.
vojska o skraćenju **** o poštenju
:wave: Izvini mawi ne vidim te, visoko sam gore i ne vidi se nista sa prve pozicije. kuknjava kuknjava kuknjava

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 31 maj 2015, 16:47

umukni boga ti
goveđigulašmajka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2015, 16:50

rigotina je napisao/la:

umukni boga ti
kuknjava kuknjava kuknjava

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 31 maj 2015, 20:02

Gledajuci utakmicu realan je remi.Ja sam gledao na Areni i u zivo je i meni izgledalo kao cist penal ali na snimku nevidim nikakav kontakt.Tko gubi ima pravo da se ljuti.Ja sam bio ljut prije 2-3 sezone kada smo vodili 1-0 na Pecari do produzetka pa primili gol a sudija dopustio da se faul koji je bio na polovini Sirokog pomjeri 20 metara na nasu polovinu.Ali nikog to nije tada tangiralo.Siroki isto kao i Zrinjski moze biti ljut samo na sebe. I jedni i drugi smo napravili nevjerovagne kikseve i omogucili pitarima da budu prvaci a o vasem finalu kupa da ne govorim.
Ovim supljacima koji svrsavaju kad se kace "skutori" i "cigani" i koji su prizivali da bude krvi na pecari samo cu reci da je puno vise normalnih ljudi i s jedne i druge strane i da pojedini papci mogu samo da popuse i jednim i drugim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.